Czy jestem mu obojętna? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy jestem mu obojętna?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Czy jestem mu obojętna?

Witam kochane forumowiczki! ;-)
Jak już pisałam kilka wątków wcześniej, podoba mi się jeden chłopak.. niestety znamy sie tylko wirtualnie i czasem piszemy na fejsie ;-) Jednak te rozmowy są naprawdę inne.. z nikim mi się tak nie rozmawia jak z Nim ;-) Jakbyśmy byli najlepszymi znajomymi, pełen luz, żarty wygłupy.. ja mam 18 lat, on hmm..22?
Piszemy naprawdę rzadko i to głównie dlatego, że ja napiszę. Nie wiem czy On ma tyle na głowie, czy nie chce się narzucać, czy po prostu ma mnie gdzieś, że nie napisze pierwszy, ale kiedy ja to zrobię to jest bardzo chętny do rozmowy.. sam ją ciągnie ;-) Wczoraj kiedy z Nim pisałam rzuciła mi się w oczy jedna rzecz.. coś tam napisał i powiedziałam mu, że mam focha i musiałam zejść z fejsa.. jak weszłam wieczorem wchodzę a tam wiadomość " oj chyba przedobrzyłem :P Przepraszam, rekinie Ty mój"
Od razu wyjaśniam :D haha, bo pewnie zastanawiacie się "Jaki rekinie?" "wtf?!" Otóz jak piszemy ze sobą to zawsze humor +100 i u mnie i u Niego.. on ma swoją minkę :v, a ja się smieje i wysyłam (^^^) czyli rekina :D haha. To głupie, ale mniejsza z tym.. chodzi mi o to "Ty mój" no troszkę mnie to zastanawia.. ;/
Odpisałam "mhm.. juz lepiej" mógł na to nic nei odpisywać, ale jak wszedl na fejsa  i nadal byłam to zmienił temat i pisaliśmy dalej.. czy jest jakkolwiek zainteresowany? ;/ pomózcie, szczegolnie faceci, liczę na Was ;-)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jestem mu obojętna?

hehe no jak mu piszesz takie infantylne teksty to w tym samym stylu odpisuje, ale raczej nie wyglada zeby mu na zwiazku zalezalo, w takim razie by Cie predzej zaprosil gdzies a nie wysylal minki na fb

Nie powiedziałam, że to ja je piszę tylko, że piszemy je sobie podczas rozmowy. Nie sądzę żeby to było infantylne, nie musimy przecież cały czas zamulać.

4

no jak tam uwazasz ale facet pare lat starszy moze to inaczej odbierac, jak facet chce cos wiecej to sam wychodzi z inicjatywa

czyli odpuścic sobie? ;p Bo mowil, ze jest po przejsciach.. sparzył sie wczesniej i unika kobiet to moze dlatego nie pisze tongue

6

jak facet tak mowi na poczatklu to znaczy ze chce Cie uprzedzic ze nie szuka zwiazku (czy w ogole, czy akurat nie z Toba - nie wiadomo) i nie ma co sobie ropbic nadziei

Tegan napisał/a:

jak facet tak mowi na poczatklu to znaczy ze chce Cie uprzedzic ze nie szuka zwiazku (czy w ogole, czy akurat nie z Toba - nie wiadomo) i nie ma co sobie ropbic nadziei

kurde, ciezko tak.. tymbardziej ,ze daje sprzeczne sygnaly ;/

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy jestem mu obojętna?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024