Adorator mojej dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Adorator mojej dziewczyny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Adorator mojej dziewczyny

Szybko i zwięźle, prosze o opinie ;p.

Od pewnego czasu pewien gosc nachodzi moja dziewczyne w pracy, kilka razy probowal wcisnac jej swoj numer telefonu badz wyrwac jej. Ostatnio nawet zlapał ją za reke i nie chcial zaplacic za zakupy. Moja dziewczyna pracuje w sklepie i on dosc czesto tam przychodzi. Co mam z tym zrobic? Czekac na kolejny taki ruch z jego strony i pogadac z nim i jak to nie pomoze to uzyc mocniejszych argumentow czy moze nic z tym nie robic? Pomozcie;p nie chce zeby moja dziewczyna była na mnie zła. Na tą chwile nie chce nic robic no chyba ze koles zrobi kolejny numer typu zlapanie za reke badz cos podobnego, wtedy dam mu do zrozumienia ze nie odpowiada mi to co on robi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Adorator mojej dziewczyny
LudzieLudziska napisał/a:

Od pewnego czasu pewien gosc nachodzi moja dziewczyne w pracy, kilka razy probowal wcisnac jej swoj numer telefonu badz wyrwac jej. Ostatnio nawet zlapał ją za reke i nie chcial zaplacic za zakupy. Moja dziewczyna pracuje w sklepie i on dosc czesto tam przychodzi. Co mam z tym zrobic? Czekac na kolejny taki ruch z jego strony i pogadac z nim i jak to nie pomoze to uzyc mocniejszych argumentow czy moze nic z tym nie robic? Pomozcie;p nie chce zeby moja dziewczyna była na mnie zła. Na tą chwile nie chce nic robic no chyba ze koles zrobi kolejny numer typu zlapanie za reke badz cos podobnego, wtedy dam mu do zrozumienia ze nie odpowiada mi to co on robi.

Spuść mu łomot i tyle prosta sprawa, bo ja nie reagujesz to on śmielej będzie podchodził do twojej laski i może w końcu jej krzywdę zrobić jak np pózno będzie kończyła a on będzie na nią czekał, bo skoro nachodzi ją w pracy, wciska numer to pozostaje krótka droga do innych prób z jego strony ale tym razem innego kalibru:) rada: za chabety go, do ściany, przemówienie do rozsądku a jak to nie pomoże to spuszczenie łomotu smile Pozdro

3

Nie chce nikogo tłuc ;/ to juz jest ostateczność. I tak mam problemy z prawem a nie wiadomo czy ten gość nie narobi wiecej szumu. Mogą inni sie wypowiedziec? Ja bym pogadałał dokładniej na ten temat z moja kobieta ale nie wiem czy to tez jest dobry pomysl. Ona mi mowila o nim wczesniej a teraz powiedziala mi ze zlapał ją za ręke i wątpie żeby powiedziała mi to tylko w celu informacyjnym. Nie wiem co robic;/

4

A czy ten adorator wie, że dziewczyna jest zajęta? Może by mu trzeba było jakoś pokazać, że jesteście parą.

Po drugie pogadaj z dziewczyna i zapytaj jej o zdanie. Powiedz, że bardzo Ci się to nie podoba i jak tylko uzna, że nie umie sobie z nim poradzić wtedy reaguj

5

Nie wiem czy wie, ciezko mi to stwierdzic, raz czy dwa razy rozmawialem na jego oczach z moja kobieta ale to tylko tyle. Mysle ze wpierw z nia pogadam, zapytam sie jej czy on wie o tym ze jestesmy razem jak nie to niech da mu takie info, jak nie zadziala to wtedy zaczne reagowac. To juz trwa jakis czas ale dzisiaj dopiero sie tym bardziej przejalem jak dowiedzialem sie od niej ze zlapał ja ostatnio za reke, przegiął.

6

Chłopaku, jeżeli Twoja dziewczyna Ciebie kocha to spoko, on nie da rady.
Ale tak przy okazji możesz mu się pokazać, że jesteś, że czuwasz i, że ona jest Twoja.
Powodzenia

7

Lexpar, idealny świat nie istnieje.
A okazja czyni złodzieja. Kiedy w Waszym związku coś się pochrzani.. a facet będzie w pobliżu, pocieszy, wysłucha, powie miłe słówka i...

Jeżeli dziewczynie nie dopowiada jego zachowanie, może postraszyć go że oskarży go o prześladowanie. A nawet może to zrobić smile

8

Też pracowałam w sklepie i wiem, że niektórzy "klienci" potrafią robić kilka razy dziennie zakupy i być wyjątkowo nachalni. Jednak zazwyczaj gdy powiedziałam coś w stylu, że mam chłopaka to dawali sobie spokój. Myślę, że duże znaczenie ma to co robi Twoja dziewczyna. Powinna dać jemu jasno i wyraźnie do zrozumienia, że nic z tego a wszelkie jego próby po prostu olewać.

9

marios34 napisał/a:

Spuść mu łomot i tyle prosta sprawa, bo ja nie reagujesz to on śmielej będzie podchodził do twojej laski i może w końcu jej krzywdę zrobić jak np pózno będzie kończyła a on będzie na nią czekał, bo skoro nachodzi ją w pracy, wciska numer to pozostaje krótka droga do innych prób z jego strony ale tym razem innego kalibru:) rada: za chabety go, do ściany, przemówienie do rozsądku a jak to nie pomoże to spuszczenie łomotu smile Pozdro

Takie załatwianie spraw może się skończyć problemami. Ale pewnie jest najskuteczniejszym rozwiązaniem takich spraw.

10

Lydia napisał/a:
marios34 napisał/a:

Takie załatwianie spraw może się skończyć problemami. Ale pewnie jest najskuteczniejszym rozwiązaniem takich spraw.

Zdaje sobie sprawę ale sorry jeśli gostek już nachodzi jego laskę w pracy to już powoli nie przelewki. Posunie się krok dalej i będzie na nią wyczekiwał wieczorem i nie daj boże zrobi jej krzywde

11

Najprostrzym rozwiązaniem bedzie jak dziewczyna sama da do zrozumienia ,że nie jes zainteresowana zalotami natręta.
Łomot może wpędzić Cię w niesamowite kłopoty z prawem.

12

przecież może donieść na niego że ją nachodzi, prześladuje, wykorzystuje stanowisko i zmusz do wyznań.
Kilka nagrań takich zachowań i facet leci z Policji za takie coś.

13

Nie żeby zaraz łomot, ale ostro sobie z pajacem podyskutować jak facet z facetem powinno rozwiązać sprawę. Tylko na osobności, bez robienia scen i niepotrzebnej sensacji. A jak nie pomoże to na policję. Lepiej nie czekać aż się stanie gość bardziej bezczelny.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Adorator mojej dziewczyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024