Bieszczady zimą - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Bieszczady zimą

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Bieszczady zimą

Wybieram się własnie na mały wypad w góry smile Dotychczas robiłam to latem zimą natomiast nigdy mi się nie zdarzało , 
może macie jakieś godne polecenia domki ? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bieszczady zimą

Domków jako tako w zimie nie polece, ale mogę doradzić, żebyś sie przygotowała dobrze smile szlaki są niewidoczne w zimie, jest ślisko, zasypane miejscami do kolan... a na szczycie - mało co głowy nie wydrze z karku wink Ale warto smile
Gdzie chcesz jechać, do jakiej miejscowości?

Właśnie wróciłam hehe:) zdecydowaliśmy sie na ustrzyki dolne i weekend z nartami:)

4

Aaaaale zazdroszczę!! smile Ustrzyki Dolne - ile ja tam wakacji spędziłam, he he smile

Oj tak, cudowna okolica. Ja od siebie mogę polecić nocleg w hotelu helvet  miło schłudnie i przyjemnie:)

6

Ja zawsze wyjeżdżam w okresie maj - wrzesień, więc wtedy tylko namioty, ewentualnie domki smile

7

Byłam w Bieszczadach kilka razy i zawsze wracam tam z wytęsknieniem. Uważam że to najpiękniejsze z polskich  gór. Naprawdę warto sie tam wybrać. Bieszczady są piękne o każdej porze roku, dziewicze i dzikie , idealne  dla ludzi ceniących sobie cisze, spokój i  kontakt z naturą

8

W Limanowej są fajne domki smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Bieszczady zimą

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024