hej!zawsze byłam wrażliwa , przejmowałam się wszystkim , szukałam dobra.teraz wszystko się zmieniło , świat mnie zmienił . stałam się dziewczyną , która jest rozpoznawalna , jest modelką , nikt nie przejdzie koło mnie obojętnie . ale co z tego ,nie jestem szczęśliwa . jestem bardzo wrażliwa , nikt o tym nie wie . ta szczęśliwa dziewczynka to tylko pozory , w głębi duszy jest samotna, szara dziewczynka , która nigdy nie była w poważnym związku . nie wiem co zrobić , wszystko mnie cholernie boli . żałuję , że ludzie dowiedzieli się o modelingu ale z drugiej strony to cały sens mojego życia. często jest tak , że wszyscy się na mnie patrzą z jednej strony mam pewność siebie , którą zaliczam do swojego ,obrazka, z drugiej w głębi duszy chcę uciekać jak najdalej, męczy mnie to . męczy mnie już świat. zaczęłam odnośić sukcesy wszyscy się odwrócili , jedyne co mi zostało to modeling.ale moja wrażliwość z każdym dniem coraz bardziej się odbija .kiedy wszyscy myślą o to ta dziewczyna i patrzą z zazdrośćią a mi się chcę płakać . wszystko mnie cholernie boli .nie jestem z nikim w związku bo nie mam siły , boję się tego najzwyczajniej w świecie , ciężko mi bo jestem wrażliwa a inni myślą , że to dlatego że jestem wybredna. nie wiem co robić .rozpadam się na kawałeczki . codziennie ta sama walka...
Powinnaś docenić to co masz,wiele innych dziewczyn na pewno CI zazdrości.
3 2013-01-22 18:22:05 Ostatnio edytowany przez Theend16 (2013-01-22 18:37:08)
HGFHDFH
Radziłabym ci wizytę u psychologa. Tam znajdziesz pomoc. Sama nie dasz rady z tego wyjść. Wiem jak się możesz czuć, bo też jestem osobą bardzo wrażliwą. Dlatego uważam że powinnaś skorzystać z porady terapeuty. Powodzenia!
Hej kamikara02 a może Tobie potrzeba poprostu bratniej duszy dzięki której doerwiesz się od szarej żeczywistości. Też jestem bardzo uczuciowym i wrażliwym facete zawsze jak ktoś mi coś powie to analizuje w domu przed snem albo przy obiedzie że mogłem inaczej odpowiedzieć albo inaczej się zachowac ale uwież mi nie jesteś sama. Napisz do mnie może jakoś dodam Ci sił.
gg 2758999
Kto nie ryzykuje ten nie ma
Jeśli nie spróbujesz byc w związku to nie dowiesz się co to znaczy miłość, tęsknota, a moze i rozczarowanie. Jesteś modelką gdyby nie Twoja odwaga to nie osiągnęłabyś tak duzo, nie bój się postawić kroku naprzód takze w zyciu osobistym a moze odnajdziesz szczęście, które odmieni całe Twoje zycie na lepsze ![]()