Hej chciała bym sie zapytać o rozmiar pochwy mam 20 lat i dopiero zdecydowałam sie na mój pierwszy raz jestem pewna na sto procent , lecz okazało się , że penis mojego chłopaka 18 cm nie wchodzi do mojej pochwy czuje się bardzo okropnie ponieważ strasznie tego pragne i mój partner także długo na to czekał a w końcu kiedy się zdecydowałam klapa .. i nic nie wychodzi próbowaliśmy wiele razy i nic .. Dodam że uprawiamy peeting od dłuszego czasu .. Moze polecicie mi jakaś pozycje lub co zrobić by jakoś powiekszyc pochwe lub dobrze ją nawilżyć ? . Chciała bym przy okazji zapytać sie czy przed stosunkiem partner np. może mi żelem durex wysmarować c.i.p.k.e czy to w niczym nam nie przeszkodzi
Może jakieś rady jak dobrze zacząć gre wstepną i jak stopniowo sie zachowywać żeby było romantycznie
Najprawdopodobniej masz zbyt mocną błonę dziewiczą. Byłaś kiedykolwiek u ginekologa? W niektórych (rzadkich) przypadkach konieczne jest chirurgiczne przecięcie błony dziewiczej. Możliwe, że tak właśnie jest u Ciebie. Możecie próbować z żelem (nie szkodzi, chyba, że któreś z was ma uczulenie na jego składniki), najlepszą pozycją jest klasyczna z poduszką pod pupą - jeśli jednak nic z tego nadal nie wyjdzie - wybierz się do lekarza.