Wiatm wszystkich
Pisze na forum poniewaz mam problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Otórz od 4 lat jestem w związku 5 miesiecy temu urodziłam dziecko mój partner przebywa za granicą. Od pewnego czasu namówił mnie na erotyczne sms więc zgodziłam sie w sumie nic złego ale potem chciał żeby pisac o tym jak by byla inna kobieta lub mężczyzna ale to miałybyć tylko takie smski podkręcające takie fantazje nic więcej więc pisalismy tak. Ale teraz on pisze mi ze on chce zeby naprawde wpuscic do lozka drugiego faceta i on chce na to patrzec gdy powiedzialam ze nie zrobie tego to mi powiedzial ze w takim razie on sie ze mna tez nie bedzie kochał. Nie wiem co mu odbiło? Co moge zrobic w takiej sytuacji? Kocham go ale nie moge tego zrobic czulabym sie obrzydliwie i jak dziwka i jestem niemal pewna ze taka przygoda predzej czy pozniej doprowadzilaby do rozpadu naszego zwiazku, ale jak mu to wytłumaczyć zeby przestał mnie szantazowac? Nie chce go stracic bo kocham go i mamy dziecko nie chce zeby dziecko mialo weekendowego tatusia, ale tez nie chce wpuszczac nikogo do sypialni. Czy da sie temu jakoś rozsądnie zaradzić? Prosze o pomoc