Mam internet mobilny w laptopie od 3 lat.Place co miesiac 50zł(w tym 20zł na rozmowy w telefonie).Moge wypowiedziec umowe miesiac przed.Ale rzadko zerkam na neta bo mam go w pracy(pracuje przed komputerem).Mysle nad zmiana umowy ale trzeba ja podpisac na 2 lata,koszt 35zł.Szybkosc ta sama.Doradzcie,co robic.Podpisywac umowe czy zostawic to co jest(choc te 50zł co miesiac to jednak dla mnie jakis koszt).
każdą umowę trzeba na ileś podpisać,pewnie teraz moga zaofrowac jakieś korzystniejsze warunki,np w tej samej cenie więcej GB,może szybkość jakaś lepsza
Verona rozumiem ze masz net z limitem danych ?.. ile tego jest ?.. a ja sie zastanawiam czy opłaca sie taki brac ?..
Aero2 prawie do 2017r za darmo(warunek przetargu na częstotliwość). Kaucja zwrotna 20 zł. Dochodzi do tego koszt zakupu modemu(ma być zgodny z Aero2) cena 100+ . Internet ma drobną niedogodność, trzeba co godzinę kliknąć "połącz" ![]()
To Aero2 to dobre rozwiązanie. Inna alternatywą byłby internet na kartę, skoro mało używasz w domu. Wtedy np 50zł na 3 miesiące w Orange, albo 50 zł na dwa miesiące w Play. W tych dwóch sieciach jest najtaniej, tak żeby mieć go możliwie długo bez doładowywania.
Ja mam za 39 zł 7 GB w Play. Wykorzystuję z tego jakieś 2 GB miesiecznie
Nie wiem jaki koszt jest na start, bo u mnie to jest przedłużenie umowy na rok, pierwsza była na 18 miesiecy 10GB za 49zł, z tym że miałam u nich telefon (odrębna kwota). Może w innych sieciach jest taniej, niestety w moim mieście Plus otwiera 5 minut stronę główną Wirtualnej Polski, a Orange wcale zasiegu nie ma...