Internet-co robic? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Internet-co robic?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Internet-co robic?

Mam internet mobilny w laptopie od 3 lat.Place co miesiac 50zł(w tym 20zł na rozmowy w telefonie).Moge wypowiedziec umowe miesiac przed.Ale rzadko zerkam na neta bo mam go w pracy(pracuje przed komputerem).Mysle nad zmiana umowy ale trzeba ja podpisac na 2 lata,koszt 35zł.Szybkosc ta sama.Doradzcie,co robic.Podpisywac umowe czy zostawic to co jest(choc te 50zł co miesiac to jednak dla mnie jakis koszt).

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Internet-co robic?

każdą umowę trzeba na ileś podpisać,pewnie teraz moga zaofrowac jakieś korzystniejsze warunki,np w tej samej cenie więcej GB,może szybkość jakaś lepsza

3

Verona rozumiem ze masz net z limitem danych ?.. ile tego jest ?.. a ja sie zastanawiam czy opłaca sie taki brac ?..

Aero2 prawie do 2017r za darmo(warunek przetargu na częstotliwość). Kaucja zwrotna 20 zł. Dochodzi do tego koszt zakupu modemu(ma być zgodny z Aero2) cena 100+ . Internet ma drobną niedogodność, trzeba co godzinę kliknąć "połącz" wink

5

To Aero2 to dobre rozwiązanie. Inna alternatywą byłby internet na kartę, skoro mało używasz w domu. Wtedy np 50zł na 3 miesiące w Orange, albo 50 zł na dwa miesiące w Play. W tych dwóch sieciach jest najtaniej, tak żeby mieć go możliwie długo bez doładowywania.

6

Ja mam za 39 zł 7 GB w Play. Wykorzystuję z tego jakieś 2 GB miesiecznie smile Nie wiem jaki koszt jest na start, bo u mnie to jest przedłużenie umowy na rok, pierwsza była na 18 miesiecy 10GB za 49zł, z tym że miałam u nich telefon (odrębna kwota). Może w innych sieciach jest taniej, niestety w moim mieście Plus otwiera 5 minut stronę główną Wirtualnej Polski, a Orange wcale zasiegu nie ma...

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Internet-co robic?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024