powiększone węzły chłonne szyjne, sposoby leczenia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » powiększone węzły chłonne szyjne, sposoby leczenia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: powiększone węzły chłonne szyjne, sposoby leczenia

Hej, mam powiększone węzły chlonne. Nie jestem chora po prostu mam tak czasem, jednak teraz czuje ze gardło będzie mnie boleć. więc moje pytanie jak temu zapobiec? Wzięłam jjuz przeciwzapalny i witamine c. Nie chcę być chora bo mam urlop. Jakieś rady? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: powiększone węzły chłonne szyjne, sposoby leczenia

ciężko stwierdzić, na pewno dobrze że przyjęłaś coś przeciwzapalnego. Natomiast jeśli piszesz, że to się powtarza to może jednak warto skonsultować się z lekarzem.

3

Ulgę powinno przynieść rozgrzanie szyi poprzez np. okręcenie jej szalikiem. Dodatkowo, możesz natrzeć ją preparatem o działaniu rozgrzewającym np. amolem. Nie mniej, jeśli u Ciebie pojawiają się nawroty, tak jak pisze KGB, skonsultuj się z lekarzem.

4

Do lekarza i to szybko!

Z węzłami chłonnymi i gardłem nie ma żartów.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » powiększone węzły chłonne szyjne, sposoby leczenia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024