Czy mam zapłacić za te usługę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Czy mam zapłacić za te usługę?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy mam zapłacić za te usługę?

Znajoma przetlumaczyla mi pismo do Niemiec z jez.polskiego na jez.niemiecki.Tych pism bylo kilka wiec to nie pierwsze jej tlumaczenie.Za kazda usluge jej placilam ale teraz gdy wspomnialam ile sie nalezy,nie odpisala nic.Wiec pytam sie Was,czy warto upomniec sie raz jeszcze o naleznaosc za to czy nie?Fakt,jest zakrecona ale zapytalam.Czy jej nie placic?

2

Odp: Czy mam zapłacić za te usługę?

Może zapłać tyle, ile poprzednio?
Skoro płaciłaś wcześniej a teraz nie powiedziała nic, że usługa gratis, to jednak chyba się wpłaty spodziewa.

3

Twoja znajoma poświęciła swój czas na tłumaczenie.
Jeśli jej nie zapłacisz, być może "stracisz" i dobrego tłumacza i dobrą znajomą, więc chyba lepiej wychodzi zapłacić tyle, co poprzednio lub porozmawiać, by nie było niemiłej sytuacji.

4

Zapytaj jeszcze raz?
Uczciwie by było,zwłaszcza że to znajoma.

5

Źle bym się czuła unikając zapłacenia. Znajoma może być zakręcona, może też krępować sama zagaić temat. Ale aby być w porządku w stosunku do niej i samej siebie zdecydowanie należałoby się upomnieć

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Czy mam zapłacić za te usługę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024