mam 31 lat i nie moge znalezc tego wlasciwego, mieszkajac za granica - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » mam 31 lat i nie moge znalezc tego wlasciwego, mieszkajac za granica

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: mam 31 lat i nie moge znalezc tego wlasciwego, mieszkajac za granica

Hej

Mam 31 lat i mieszkam juz prawie 10 lat za granica (Uk). Doszlam do wniosku ze mieszkajac tu sama mam jeszcze bardziej utrudnione znalezienie partnera na stale, bo tu, co tu duzo mowic, jest mniejszy wybor, jako ze z kims z duzo innej kultury nie chce miec zwiazku, zas Polacy ktorzy tu przyjezdzaja nie zawsze daja sie lubic. Czy ktos ma moze podobna sytuacje? Jesli tak to piszcie. Moje gg to 40637926.

JoannaB

Zobacz podobne tematy :
Odp: mam 31 lat i nie moge znalezc tego wlasciwego, mieszkajac za granica

tp moze nie szukaj na sile

3

A ktoś Ci w ogóle kiedyś gwarantował że go znajdziesz?

4

A kto powiedzial ze szukam na sile. Prosze o glos kogos kto ma podobnie jak ja i wie jak to jest a nie kogos kto nigdy nie byl w danej sytuacji.

5

Sa portale randkowe. Może skorzystaj. Ktoś nie zawsze musi być z tej samej miejscowości co Ty. A może nawet z Polski. W uk też są portale randkowe dla Polaków smile Wiem co czujesz bo sama byłam kilkanaście lat za granicą......przedewszystkim poznawaj nowych ludzi, oni mają znajomych i jakoś sie kogoś znajdzie smile

6

Hej

Dzieki za rade. Korzystalam juz z portali randkowych i chyba bede to kontynuowala. Zgadzam sie ze to chyba najlatwiejszy sposob na poznawanie ludzi.

Pozdrawiam

7

A dlaczego nie innej narodowosci? smile Mam meza innej narodowosci i jest mi lepiej niz z Polakiem <oceniajac moje zwiazki z Polskimi facetami>  Mam 28 lat jestesmy rok po slubie i jest ok. smile Swoja droga mam kolege tez innej narodowosci ktory ma ten sam problem co Ty, ma 32 lata jakbys zmienila zdanie co to zwiazkow z innymi narodowosciami daj znac smile P.s. co za roznica skad czlowiek pochodzi? Kazdy czlowiek jest inny i kazdy ma cos innego do zaoferowania smile A jesli przystajesz przy Polskich facetach to chyba tak jak wyzej polecam portale randkowe smile Pozdrawiam smile

8

Wlasciwie troche niedokladnie sie wyrazilam w mojej wypowiedzi. Chodzilo mi o facetow z dalekich krajow bardzo roznych od nas Europejczykow kulturowo i religijnie. Z nimi moze mozna miec zwiazek ale czesciej moze sie to nie utrzymuje na stale z racji tych duzych roznic.
Nie mam nic przeciwko zeby poznac jakiegos Europejczyka,czy faceta z w miare podobnego kregu kulturowego jeslibysmy do siebie pasowali, bo wiadomo, szukam kogos na staly zwiazek.

9

@joanab08: jestesmy w podobnej sytuacji ;-) Tez od 10 lat nie mieszkam w Polsce i jak na razie nie udalo mi sie poznac tej drugiej polowki... I jeszcze na dodatek dzisiaj spotkalam przez przypadek swojego bylego, ktory juz sobie "ulozyl zycie" i mnie dol zlapal...
Wlasnie tak sie zastanawiam, ze moze nie kazdemu jest pisane zycie we dwoje... Znajomych mam mnostwo, wiec teoretycznie okazji na poznanie kogos jest wiele, a tak na prawde to nie mam nawet na kim oka zawiesic ;-) Internet odpada-ja jeszcze nie probowalam, ale jak na razie slyszalam same negatywne opinie, wiec mnie to odstrasza...

10

Internet nie jest takim zlym narzedziem do poznawania ludzi.

11

joanab08 napisał/a:

Internet nie jest takim zlym narzedziem do poznawania ludzi.

Zgadzam sie!!! Ale mam wrazenie, ze na portalach randkowych sa juz tylko desperaci. Moge sie oczywiscie mylic! Znam tez pare, ktora poznala sie przez internet i sa juz 15 lat razem. ;-)

12

Ja zaczynam swoje życie  od początku, zalogowałam sie na jednym z portali, ale jak na razie nic z tego nie wynika..............

13

Na siłę nie szukasz ale robisz cokolwiek i to jest ok, tylko pomyśl czy nie odrzucasz wielu chętnych? To jest najprostszy powód że nie udaje się jeśli dobrze/wcale kogoś nie poznajesz z banalnych względów i potem typowy tekst jak to niby nie ma wkoło facetów a nieprawda, właśnie są. Ja zawsze widzę to samo zachowanie singielek i to tych co tak strasznie martwią samotnością, jak tylko ktoś odzywa się, chce spotkać itp ona nie podejmuje wyzwania, to sorry ale jakim cudem ma się jej udać??

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » mam 31 lat i nie moge znalezc tego wlasciwego, mieszkajac za granica

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024