Czesc pisze tu bo mam nadzieje ze ktos mi pomoze . Chodzi o pigułke gwałtu . zaczne od początku . to bylo ok. miesiac temu , mam 18 lat i do tamtego czasu byla dziewica , myslalam ze moj pierwszy raz z chlopakiem bedzie inny ze to bedzie chlopak ktorego kocham nie spieszylo mi sie do tego . Z kolezanka mialysmy pic u mnie w domu poplotkowac sobie i dobrze sie bawic , ale ona wpadla na pomysl i zadzwonila po swojego kolege ktorego nie znalam a ona slabo jego znala , gdy jej kolega przyszedl to czakalismy na jej chlopaka , mielismy dokladnie 0,7 na 4 osoby , i dziwi mnie to ze po tak malej ilosci alkoholu urwal mi sie film nigdy tak nie mialam wypilam wiecej i nic mi nie bylo wiec do teraz zastanawiam sie co sie tej nocy tak naprawde dzialo , Gdy poszlysmy z kolezanka na dwor to w domu zostali chlopacy i z tego co wiem to kacper chlopak kolezanki siedzial na kompie i cos ogarnial a ten 2 przy % , chlopak mi sie kompletnie nie spodobal nie wpadl mi do gusty nie mialam nawet ochoty z nim bajerowac wiec nie sadze zebym sama od siebie poszla z nim do lozka , nie robie takich rzeczy na codzien , tym bardziej ze bylam dziewica nie tak jestem wychowana mam swoje zasady a chlopak pochodzil z patologi mial inny swiat cpanie , picie, zaliczanie nie gustowalam w takich chlopakach . o tym ze przespalam sie z tym chlopakiem powiedziala mi kolezanka rano bo ja tego nie pamietalam , nie wiem co sie wtedy stalo , caly czas ogarnialam i nagle urwal mi sie film to jest dla mnie nie realne . Pamietam tylko tyle z tej nocy ze w myslach myslalam : "Ola gdzie ty jestes? potrzebuje cie, pomoz mi"(chodzi o kolezanke ktora byla wtedy ze mna) ale do teraz sie zastanawiam czy to nie byl sen . A teraz jestem zamknieta w sobie odwrocilam sie od wszystkich bo bardzo mnie to boli ze tak zostalam wykorzystana , czy ktos moze mi jakos pomoc jakos doradzic czy ktos moze okreslic to czy on mi cos dosypal czy nie ? nie wiem co mam ze soba robic przez ten caly miesiac mysle tylko o tym przez to co chwile placze bo to mi nie daje spokoju , nie potrafie wszystkiego w calosc zlozyc. Mam nadzieje ze ktos mi pomoze , z gory dziekuje .
2 2013-01-08 19:56:08 Ostatnio edytowany przez simpleKarolina (2013-01-08 19:57:32)
Hej.
No nie ciekawa sytuacja...wiem ze w takich sytuacjach ciezko racjonalnie myslec, ale szkoda ze nie zrobilas testu na obecnosc narkotykow we krwi, albo samych badan krwi.
Powinnas sprawe zglosic na policji. Ten typ zapewne bedzie probowal jeszcze niejedna dziewczyne wykorzystac, ale Twoje dzialanie moze temu zapobiec.
Trzymaj sie!
Przede wszystkim - wiesz na 100%, że nie jesteś już dziewicą, czy bazujesz na tym, co powiedziała Ci koleżanka? Krwawiłaś z pochwy? Obudziłaś się zakrwawiona? Byłaś u lekarza na badaniu? Jeśli nie - idź jak najszybciej, raz po to, żeby potwierdzić, że odbyłas stosunek, a dwa, jeśli faktycznie uprawiałaś seks, musisz się upewnić, że niczym Cię nie zaraził.
o tym ze przespalam sie z tym chlopakiem powiedziala mi kolezanka rano bo ja tego nie pamietalam , nie wiem co sie wtedy stalo , caly czas ogarnialam i nagle urwal mi sie film to jest dla mnie nie realne .
Tzn co DOKŁADNIE opowiedziała Ci koleżanka?
GHB nie sprawia, że nabierasz ochoty na seks, a jedynie że ofiara staje się bardziej uległa. Faktycznie wygląda jak pijana, ale to BARDZO pijana, do granic nieprzytomności. Zresztą utrata przytomności jest częsta. GHB ma sporo skutków ubocznych, najczęściej wymioty - wymiotowałaś? Powinnaś, bo żeby wywołać amnezję, trzeba przyjąć dość wysoką dawkę. Jak się czułaś na drugi dzień?
z pochwy krwawilam , mialam plamienia na majtkach .
GHB ma sporo skutków ubocznych, najczęściej wymioty - wymiotowałaś? - tak wymiotowałam na dworze jak poszłam się przejść ale wtedy jeszcze wszystko ogarnialam tylko zle sie poczułam gdy wrociłam do domu to film mi sie urwał .. na nastepny dzien czulam sie dziwnie taka jakas omotana, strasznie bolala mnie glowa ..
Idź do lekarza, kociak...
Idź do lekarza, kociak...
Koniecznie. W poście znajdują się opisy stanów psychicznych, które wymagają interwencji psychologa. Po miesiącu to pewnie lekarz już nie znajdzie śladów gwałtu, ale badania warto na pewno zrobić.
Nieeewidoczna13, zrób to nie tylko dla siebie - zgłoś sprawę na policję.