Podrywanie dziewczyn na dyskotekach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Podrywanie dziewczyn na dyskotekach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

1

Temat: Podrywanie dziewczyn na dyskotekach

Witajcie forumowiczki smile
Dziewczyny mam problem z poznawaniem dziewczyn na dyskotekach. Często widzę masę interesujących mnie dziewczyn stojących samotnie bądź w z koleżankami w miejscach gdzie można z nimi porozmawiać np. przed wejściem, koło baru itp..... Chciałbym wiedzieć jak nawiązać kontakt ? nie wiem od czego zacząć sad jak zacząć o czym z nimi rozmawiać ? jak przełamać pierwsze lody ? z dziewczyną (dziewczynami) by móc się bliżej się poznać. Dziewczyny mogłybyście mi coś doradzić ???. Podzielić się swoimi spostrzeżeniami, doświadczeniami. Co wzbudza w was największe zainteresowanie ???.

Pozdrawiam i proszę Panie o pomoc smile

Zobacz podobne tematy :
Odp: Podrywanie dziewczyn na dyskotekach

Wybacz, ale troszke sie pogubilam. Przed chwila czytalam twoj inny temat, gdzie pisales, ze utrzymujesz kontak intrnetowy z dziewczyna z Wloch i pytasz czy mozliwa jest milosc czy zwiazek z owa dziewczyna, a teraz pytasz sie jak zagadywac do innych???

3

nie twierdzę, że na dyskotece nie da sie poznać miłości na całe zycie, ale statystycznie jest to trudne i w niewielu przypadkach się udaje. W dyskotece przede wszystkim zwracamy uwage na wygląd, często okazuje sie, że to nie to, bo wnętrze puste. Dyskoteka z założenia jest miejscem zabawy. Owszem, dziewczyny które koniecznie chcą kogoś poznac, to tam szukają, bo najprościej.

Proponuję miłości szukać wśród znajomych, których choć troche znamy, gdzie pracują, jakie mają hobby, w klubach zainteresowań...
Nawet kółko różańcowe jest miejscem zdecydowanie lepszym na poznanie miłości, bo skoro facet tam poszedł, to znaczy, że go to interesuje i kobieta z takiego kółka tez to akceptuje, czyli już jest jeden punkt wspólny na którym obydwoje się zgodzą.

4

Przypuszczam ,że wystarczy jeśli najnormalniej w świecie podejdziesz i się przedstawisz i powiesz,że chciałbyś ją poznać. Ale bez idiotycznych tekstów typu "Bolało jak spadłaś z nieba?" itp...Bądź sympatyczny i uśmiechnięty ale nie nachalny. Po prostu normalny:)

5

radzę być jak najbardziej sobą

6

Co sie nie da poznać prawdziwej miłości na dyskotece jak  sie da! big_smile Moja siostra jest obecnie żoną mężczyzny, którego poznała na dyskotece big_smile a dzieliło ich miejscowości ok 70 km . Także tutaj złamali 2 rzeczy, przez które większość społeczeństwa przekreśla związki big_smile Ja jestem z nich baaardzo dumna big_smile także nie wahaj się big_smile zarywaj smile

7

Przede wszystkim weź pod uwagę jaki element chodzi do tego typu miejsc. Zdaj sobie sprawę, że ludzie, którzy wybieraja sobie takie miejsce rozrywki mają dosyć luźną obyczajowość, jeśli wiesz co mam na myśli. Podejrzewam, że jesteś młody bardzo, w tym wieku szuka się miłości "idealnej", czystej itd. A zatem dyskoteka to kiepskie miejsce. No ale może jesteś inny i tobie to akurat odpowiada.

frykas napisał/a:

Przede wszystkim weź pod uwagę jaki element chodzi do tego typu miejsc. Zdaj sobie sprawę, że ludzie, którzy wybieraja sobie takie miejsce rozrywki mają dosyć luźną obyczajowość, jeśli wiesz co mam na myśli. Podejrzewam, że jesteś młody bardzo, w tym wieku szuka się miłości "idealnej", czystej itd. A zatem dyskoteka to kiepskie miejsce. No ale może jesteś inny i tobie to akurat odpowiada.

Czyli uwazasz, ze jesli ktos chodzi na dyskoteki to sypia z byle kim popadnie?
Tutaj musze sie z toba zdecydowanie nie zgodzic, bo to, ze ide na dyskoteke nie znaczy, ze od razu szukam kogos na jedna noc. Nie przyszlo ci do glowy, ze mozna isc i najnormalniej w swiecie milo spedzic czas ze znajomymi??

A co do tych statystyk kandafer to chcialam powiedziec, ze mojego chlopaka poznalam na dyskotece. Jestesmy juz ze soba 4 lata i od przyszlego miesiaca bedziemy razem mieszkac. Pewnie zaraz powiesz, ze wyjatki potwierdzaja regule tongue

Pozdrawiam

9 Ostatnio edytowany przez Aarjen (2013-01-07 00:21:51)

Beautiful Nightmare napisał/a:

Wybacz, ale troszke sie pogubilam. Przed chwila czytalam twoj inny temat, gdzie pisales, ze utrzymujesz kontak intrnetowy z dziewczyna z Wloch i pytasz czy mozliwa jest milosc czy zwiazek z owa dziewczyna, a teraz pytasz sie jak zagadywac do innych???

Na swoich postach piszę o dwóch różnych rzeczach na jednym o podrywaniu dziewczyn w dyskotekach najlepszych sposobach poznania drugiej osoby,a z kolei na drugim czy możliwa jest miłość z tą dziewczyną z Włoch którą poznałem przez internet i utrzymuje bardzo bliskie relacje. !!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam

10 Ostatnio edytowany przez martinez (2013-01-07 22:45:02)

Jasne, po to jest forum żeby się wypowiedzieć, tylko, że Twoje wątki są sprzeczne. W jednym pytasz o miłość na odległość [czyli jak rozumiem, w perspektywie czasu chcesz z tą kobietą stworzyć jakiś związek, a coś do niej czujesz?], a w drugim pytasz jak poznać kogoś na dyskotece. Albo rybki, albo akwarium.

11 Ostatnio edytowany przez Aarjen (2013-02-12 00:12:40)

Zauważyłem że, często dziewczyny zbijają się w grupki w dyskotekach, kiedy próbuje podejść do dziewczyny która podoba mi się smile, i oczywiście znajduje się w tej grupce , miałem jak sobie przypominam z dwa przypadki gdy koleżanki mojej sympatii odciągają ją ode mnie za rękę !!!, próbowałem nawet porozmawiać z jej koleżankami zapewnić je że daleko nie odejdziemy  !!!, jeżeli jednej jej koleżance nie spodobam się, albo przy bliższym poznaniu  zaliczę wpadkę np.  zająknę się itp...  wówczas wszystkie jej koleżanki mnie odtrącają razem z nią ??? co zrobić żeby odwrócić tą sytuację ???, pewność siebie, bycie sobą  może nie wystarczyć !!!!!.  Są bardziej niedostępne !!!!

12

Aarjen napisał/a:

Dziewczyny mam problem z poznawaniem dziewczyn na dyskotekach. Często widzę masę interesujących mnie dziewczyn stojących samotnie bądź w z koleżankami w miejscach gdzie można z nimi porozmawiać np. przed wejściem, koło baru itp..... Chciałbym wiedzieć jak nawiązać kontakt ? nie wiem od czego zacząć sad jak zacząć o czym z nimi rozmawiać ? jak przełamać pierwsze lody ? z dziewczyną (dziewczynami) by móc się bliżej się poznać. Dziewczyny mogłybyście mi coś doradzić ???. Podzielić się swoimi spostrzeżeniami, doświadczeniami. Co wzbudza w was największe zainteresowanie ???.

Na dyskotekach? Tam nie ma wartościowych ludzi do związków. Chyba, że chodzi ci tylko o jedną noc z taką to co innego.

13

Panie inzynierze smile

Na dyskotekach "Panie" , ktore wiedzą, że będą się podobać facetom przychodzą i sa nastawione na 'podrywanie'... Także będzie Ci o wiele ciężej niż np. w sklepie czy kinie. Albo nawet na ulicy.

Pozdro z Domu !
Czołgiem !

14

Aarjen napisał/a:

Zauważyłem że, często dziewczyny zbijają się w grupki w dyskotekach, kiedy próbuje podejść do dziewczyny która podoba mi się smile, i oczywiście znajduje się w tej grupce , miałem jak sobie przypominam z dwa przypadki gdy koleżanki mojej sympatii odciągają ją ode mnie za rękę !!!, próbowałem nawet porozmawiać z jej koleżankami zapewnić je że daleko nie odejdziemy  !!!, jeżeli jednej jej koleżance nie spodobam się, albo przy bliższym poznaniu  zaliczę wpadkę np.  zająknę się itp...  wówczas wszystkie jej koleżanki mnie odtrącają razem z nią ??? co zrobić żeby odwrócić tą sytuację ???, pewność siebie, bycie sobą  może nie wystarczyć !!!!!.  Są bardziej niedostępne !!!!

Na pewno masz 24lata? i dziewczyny w podobnym wieku?
Jak czytam takie posty,czuję się strasznie stara bo takie zachowania były na dyskotekach szkolnych,w podstawówce...

15

diana45 napisał/a:
Aarjen napisał/a:

Jak czytam takie posty,czuję się strasznie stara bo takie zachowania były na dyskotekach szkolnych,w podstawówce...

Przecież faceci dojrzewają dłużej od kobiet ;D

enka napisał/a:
Aarjen napisał/a:

Na dyskotekach? Tam nie ma wartościowych ludzi do związków. Chyba, że chodzi ci tylko o jedną noc z taką to co innego.

Po raz kolejny powtarzam, ze to guzik prawda. Ja już mówiłam swojego N. poznałam na dyskotece, jesteśmy już ze sobą ponad 4 lata i od przyszłego tygodnia będziemy razem mieszkać. Więc bardzo cię proszę nie wsadzić wszystkich to tego samego worka. Twoim zdaniem na dyskoteki chodzą tylko puszczalskie panny i napaleni faceci, to co normali ludzie nie maja tam wstępu???

17

Ja z żoną się poznałem na dyskotece można powiedzieć, potem seks... czyli stereotyp -- ona puszczalska a ja napalony? Niezupełnie... jesteśmy razem kilkanaście lat.

18

enka napisał/a:
diana45 napisał/a:
Aarjen napisał/a:

Przecież faceci dojrzewają dłużej od kobiet ;D

Tak mam 24 lata za pół roku oczko więcej smile,   ,To co ja opisuje to są  zachowania dziewczyn na dyskotekach, niestety  obyczaje się jednak chyba zmieniają

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Podrywanie dziewczyn na dyskotekach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024