rozstanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: rozstanie

słuchajcie mam poważny problem jestem z chłopakiem dość długo od 10 miesięcy mieszkamy razem u jego rodziców  mam okropną przeszłość wie on ze mam tylko jego on wiedział jak moja przeszłość wyglądała jak mu powiedziałam to powiedział że nie wiedział ze ona jest aż taka razem w ciągu 3 dni zmienił całe nasze życie zmienił o 360 stopni on nie chce ze mną być a ja zabardzo go kocham przy nim żyje i nawet nie mam dokąd wracać on mówi że ludzie się nie zmieniają a ja naprawdę się zmieniłam nie tyla dla siebie co dla niego miałam dla kogo się zmienić powiedzcie co mam zrobić żeby został ze mna i nie piszcie żebym odeszła że on zrozumie i wróci bo wiem że tak nie bd do niego dziewczyny mkną jak muchy proszę o pomoc jeżeli on mnie zostawi to ja nie mam  po co żyć  bez niego  moje życie nie ma sensu. pozdrawiam i liczę na pomoc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: rozstanie

Dosyć pogmatwany ten Twój post. wink Dlaczego on Cię zostawił? Bo nie do końca rozumiem.

3

dlaczego chcesz go w pewien sposób przekonywać, zmuszać aby z Tobą był?
nie każdy jest w stanie zaakceptować przeszłość drugiej osoby.

no i jak jest teraz? powiedział Ci że nie chce z Tobą być , a nadal mieszkacie razem u jego rodziców ?

4

z nim jest bardzo ciężko on wiedział na samym początku jaką mam przeszłość za nim zaczeliśmy być razem z nim jest trudno więc ciężko mi to też ubrać w słowa i wam to napisać w dzień mi powiedział że jestem obcą osobą dla niego a teraz niby wszystko dobrze i tak trwa już kilka dni chwilę dobrze chwilę żle a on jest jeszcze taki że nie wiadomo kiedy mówi serio kiedy nie padło pytanie dlaczego chce zatrzymać go na siłę bo za bardzo go kocham za bardzo mi zależy jest jedyną najbliższą mi osobą było też pytanie czy dalej mieszkamy razem tak mieszkamy bo on wie że życie by mi się skończyło wie że nie mam nikogo innego bliskiego wie że nie miała bym gdzie wrócić dokąd pójść sam mi zaproponował żebym tu mieszkała ale że już nie bd razem nie wiem co mam robić dlatego zwróciłam się do was

5

andzia1825, zgodnie z regulaminem (pkt. 10) na forum używamy poprawnej polszczyzny. Tymczasem w Twych postach nie ma ani jednego znaku interpunkcyjnego. Ciężko jest przeczytać taki post.
Proszę, dostosuj się do zasad panujących na naszym forum.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024