NIEUDANE ZWIĄZKI - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: NIEUDANE ZWIĄZKI

mój ostatni związek zakończył się stosunkowo niedawno , założyłam zresztą o tym osobny wątek. zastanawia mnie jak to było w przypadku innych.

chciałabym żebyście napisały/li o swoich związkach. ale nie o tych poważnych , długotrwałych , z planami w postaci ślubu , wspólnego domu , gromadki dzieci , tylko o tych , które szybciej niż szybko okazały się totalnym nieporozumieniem. które przysporzyły Wam więcej rozczarowań , smutków , niż radości i spełnienia. chciałbym wiedzieć jak te związki się zaczęły , gdzie się poznaliście , jak rozwijała się ta znajomośc , jak i dlaczego się rozstaliście , jakie emocje w Was wywoływały.. no ogólnie wszystko.

wiem , że temat do dyskusji wybrałam nieco pesymistyczny , ale bardzo mnie te kwestie interesują , no i chciałabym się przekonać czy tylko ja mam takiego pecha do otaczania się.. hmm specyficznymi (?) ludźmi smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: NIEUDANE ZWIĄZKI

Byłam z facetem 4 lata. Ciągłe rozstania,obwinianie się,ale także te dobre chwile. Uwielbiamy ze sobą spędzać czas. Za każdym razem kiedy jemu cos sie nie spodobało zrywał. Od października(07.10) nie jestesmy ze sobą.Na początku to ja prosiłam,błagałam o powrót on pokazywał jaki to Pan wielki z niego i jak ma mnie w d***. Teraz role sie odwróciły to on prosi o powrót i chce sie spotykac. Jednakże cały czas przez to rozstanie mieliśmy kontakt. Mam do niego żal o to że po rozstaniu zamiast porozmawiać to wolał poznawac nowych ludzi i imprezować. Szczerze ? Zarówno go kocham jak i nienawidze jeżeli jest to mozliwe. Mój zwiazek doprowadził mnie do takiego stanu,że musze brać psychotropy smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024