trudne małżeństwo - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: trudne małżeństwo

hej nikt nie mówił że będzie łatwo ale czasem mam dość mąż pije dzieci są kochane zrobiłabym dla nich wszystko tylko nie mam nikogo kto mógłby mi pomóc ciężko z pracą bo ktoś musi się nimi opiekować myślałam o rozwodzie ale gdzie pójdę kto mi co da może jak dzieci będą większe nie wiem czasem już nie wiem nerwy i ciągłe oszczędzanie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: trudne małżeństwo

nie masz rodziny zeby wrocic do nich > rodzicow ?

3

hej!ja mam trochę trudną sytuację z mężem i mi jedna koleżanka z forum podpowiedziała że może szukać pomocy w domu samotnej matki.może też spróbuj.a może coś więcej napisz o swojej sytuacji

4

aga997 napisał/a:

hej nikt nie mówił że będzie łatwo ale czasem mam dość mąż pije dzieci są kochane zrobiłabym dla nich wszystko tylko nie mam nikogo kto mógłby mi pomóc ciężko z pracą bo ktoś musi się nimi opiekować myślałam o rozwodzie ale gdzie pójdę kto mi co da może jak dzieci będą większe nie wiem czasem już nie wiem nerwy i ciągłe oszczędzanie

Aga

Jak wygląda picie Twojego męża?
Czy jesteście współwłaścicielami mieszkania,w którym jesteście?
W jakim wieku są dzieci?
Kochasz jeszcze swojego męża? Czy trwasz z nim "z musu"?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024