Cieniowanie ślizgiem ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Cieniowanie ślizgiem ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Cieniowanie ślizgiem ?

Dla włlosów grubych czy cienkich?
A może dla jednych i drugich ?
Czy uzyskam wtedy bez pianki efekt wywiniętych końcówek?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cieniowanie ślizgiem ?

nie mam pojęcia, co to jest takiego te cieniowanie ślizgiem ?

3

a mi chyba to koleżanka fryzjerka robiła na głowie, to sposób cieniowania nożyczkami albo brzytwą, "jednym ruchem", kurcze trudno to wytłumaczyć big_smile
Mi zwykle robi tak na grzywce big_smile Grzywke mam taka na bok ściętą więc moze sobie wyobrazisz big_smile no ale to do prostych włosów chyba bo ja mam proste big_smile

4

hehe no to ja też takie coś miałam robione, ale to było kilka lat temu, teraz zapuszczam włosy i chcę dokonać koloryzacji, może pomożesz- założyłam wątek:

http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=4779

5

ja mam grube włosy i szczerze mówiąc nie zauważyłam, żeby końcówki po takim cieniowaniu się wywijały na zewnątrz... ogólnie to ciężko mi nad włosami po tym zapanować, każdy żyje swoim życiem w inną stronę. Polecam zamiast "ślizgu" dobre strzyżenie, normalnymi nożyczkami wink

6

co mogę powiedzieć-tylko nie cieniowanie! jezu nie da się iść w Polsce do fryzjera żeby nie chciał się dobrać do twoich włosów w kierunku totalnego powycinania gdzie popadnie. a włosy najlepiej wyglądają, jak są długie, jako ciężkie lekko najwyżej wydegażowane na końcówkach i już! a z tym ślizgiem to trzeba uważać bo większość fryzjerów robi to nożyczkami i co tu mówić-nie wie co robić albo ma takiej jakości sprzęt:/ a dokaldniej bardziej ciągnie i wyrywa niż się"ślizga" po włosie:D

7

Taaaa nie cieniujcie włosów w ten sposób... mi cieniowali brzytwą...zostało okrutne siano, ale to aszczęście już dawno:)

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Cieniowanie ślizgiem ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024