Próba swatania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Próba swatania

Mam dobrą koleżankę, której chłopak dziwi się, że jestem sama, co prawda za Nim nie przepadam, bo jest typem dominującej osoby, ale pomijając Jego wady , wpadł na pewien pomysł, który mnie niebardzo się podoba. Ma On również kolegę, który jest obecnie w związku z pewną dziewczyną, to trwa długo, ale coś się podobno między Nimi psuje, nie będę opisywała zresztą szczegółów, sama do końca nie wiem jak to jest, powtarzam tylko słowa koleżanki.Kiedyś ten kolega Jej chłopaka zapytał Go czy moja koleżanka nie ma jakiejś wolnej koleżanki, to by się spotkał. No i wymyślili chłopcy, żebyśmy się w czwórkę spotkali kiedyś, tak porozmawiać. Powiedziałyśmy chłopakowi , że nam się pomysł zbytnio nie podoba, ale On często wraca do tematu, co powinnam zrobić? Z jednej strony spotkać się to nic złego, bo nie idziemy tam z Nim sam na sam, ale z drugiej wyczuwam jakąś próbę swatania, a tego nigdy nie popierałam, tym bardziej, że chłopak jest w związku, co o tym sądzicie? Proszę o rady.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Próba swatania

Jeśli jest w związku, a chce się spotkać z kimś na boku, to źle o nim świadczy. Niech najpierw zakończy związek, w którym nie jest mu dobrze, a potem niech szuka kogoś nowego. Pomyśl, że za kilka lat mogłabyś być na miejscu tej dziewczyny. I nie wiem, czy to nic złego - moim zdaniem nie ważne, że spotykacie się w cztery osoby, ważny jest cel spotkania = poznanie kogoś nowego.

3

Zgadzam się tutaj z Emilia że on moze rowniez i Ciebie tak kiedyś w bambuko robic, a mimo ze nie znasz tej dziewczyny pomysl co ona moze czuc dowiadujac sie ze jej facet spotyka sie z kims na boku że moze ja to bardzo bolec i pomysl ze byc moze za jakis czas czulabys sie tak samo jak ona...   " Nigdy Nie Zbudujesz Szczęścia Na Czyjimś Nieszczęsciu "    Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam

Facet chce sobie ulżyć... "Natura mu każe"... Kiedyś bawiłem się w swatkę (swatka)... Poroniony pomysł...

5

Dziękuję Kochani za odpowiedzi, utwierdziliście mnie tylko w przekonaniu, serdeczne dzięki smile Pomogliście mi bardzo.

6

Warto też zadać sobie pytanie: czego oczekuję od przyszłego chłopaka? Na pewno wśród tych oczekiwań będzie uczciwość, zaufanie, poczucie bezpieczeństwa. Czy jakąkolwiek z tych rzeczy może Ci oferować facet, który szuka nowej dziewczyny będąc w związku z poprzednią?
Nie mam nic do swatania, ale niech swatane będą osoby wolne...

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024