Jaką toaletkę wybrać do sypialni? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Jaką toaletkę wybrać do sypialni?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Jaką toaletkę wybrać do sypialni?

Witam wszystkie Panie mam sypialnie ( raczej siostra ma) w kolorystyce beżu, na ścianach kawę z mlekiem, zastawiam się, jaką toaletkę dobrać jej by współgrała z otoczeniem. Czy postawić na sosnę, czy może olchę? Co myślicie? Wiem, że marzy o toaletce, nie lubi przesadnej ornamentyki, także będę wdzięczna za sugestie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jaką toaletkę wybrać do sypialni?

oj mnie też się marzy toaletka,kiedyś sobie sprezentuje taka porządną smile

3

świetna sprawa, prawda?:)

4

lena812 napisał/a:

oj mnie też się marzy toaletka,kiedyś sobie sprezentuje taka porządną smile

Oj, a ja wam powiem, że wg mnie toaletka jest kompletnie zbędnym meblem. Może mnie oświecicie po co komuś oddzielny mebel na kosmetykę, która trwa 20 minut, albo i mniej??:D

5

Mojej starszej siostrze też się podobała zawsze toaletka ale już nie mieszka w rodzinnym domu to jej się odwidziało chyba... Ale wydaje mi się , ze to świetna sprawa z taką toaletką w sypialni smile

6 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2012-11-26 18:43:21)

flores18261 napisał/a:

Mojej starszej siostrze też się podobała zawsze toaletka ale już nie mieszka w rodzinnym domu to jej się odwidziało chyba... Ale wydaje mi się , ze to świetna sprawa z taką toaletką w sypialni smile

flores, a jak Ci się wydaje ma ktoś czas żeby w spokoju usiąść przy takim sprzytnym mebelku i pidrzyć się przez poł dnia? tongue

Może raz albo dwa razy do roku to i owszem czlowiek by usiadl i ... i w sumie nie wiem co robic przy toaletce big_smile

7

Bubuś napisał/a:
flores18261 napisał/a:

flores, a jak Ci się wydaje ma ktoś czas żeby w spokoju usiąść przy takim sprzytnym mebelku i pidrzyć się przez poł dnia? tongue

Może raz albo dwa razy do roku to i owszem czlowiek by usiadl i ... i w sumie nie wiem co robic przy toaletce big_smile

Wzasadzie masz rację smile Takie toaletki to mają pewnie księżniczki które mają duuużo czasu .

8

Michalinka, jeśli Twoja siostra marzy o toaletce to trzeba spełnić jej marzenie wink To fakt, jest to raczej gadżet smile Moja mama miała w sypialni toaletkę, całkiem ładnie to wyglądało, ale nigdy z niej nie skorzystała,w  końcu z niej zrezygnowała na rzecz bardziej praktycznej szafy smile Co do koloru to myślę, że do jasnych, beżowych ścian powinna pasować większość mebli, zarówno jaśniejsze, jak i ciemne smile

9

No ja bym wybrała coś jaśniejszego, więc uderzyłabym w sosnę. Znasz siostrę najlepiej, a podpytywałaś, jaki ma stosunek do sosny? Jak ma w innych pomierzeniach? Co preferuje?? Chciałam zasugerować typowo biała, w stylu barokowym, ale tam jest jak to nazwałaś ?przesadna ornamentyka". wink

10

No właśnie, ciężka sprawa, podpytam zatem  jutro przy kolacji, dziękuję. Enigma masz racje, dziękuję jeszcze raz za wsparcie i porady wink Kupie jej nawet jak miałaby stac i sie kurzyć. Może tu chodzi tylko o świadomość posiadania takiego mebla? Dużo jest racji w tym iz  w dobie dzisiejszego pędu trudno jest wygospodarować 20 minut na makijaż, ale jej chyba chodzi o symbol jaki ma taka toaletka, symbol prestizu? Nie wiem... analizować nie będę wink

11

wybrałabym sosenkę, a co! wink ładna, przyjemna dla oka. To  bezpieczny wybór?

12

macie racje sosna, woli jaśniejsze meble, łatwiej zadbać no i kurzu nie widać.Na allegro chyba nie ma, co kupować i tak się nie wyorbie  do świat chyba ze odbiór osobisty ? Znajdę.  Jutro i w sobote mam jeszcze zakupowe plany wink

13

A ja bym również chciała taka toaletke. Księżniczka nie jestem, ale makijaz jakis tam  noszę codziennie i wolę usiąść do niego przy oknie i dziennym świetle niz stać w lazience i przytykać nochal do lustra by pomalować rzesy. Zreszta i ja i zapewne moj facet wolał by, zebym miala swoje kosmetyki do makijazu gdzies poukładane, niz całą lazienke nimi zawalona:)

14

hej wiesz, co widziałam fajne toaletki, ale muszę sobie przypomnieć gdzie, byłam z koleżanką z pracy ona mi przypomni  wink - a to ma byc na święta???

15

hej, już nie trzeba wink  toaletka została zakupione na święta. O dziwo znalazłam w bardzo nietypowym miejscu ? meble Targowa ( zaskoczyły mnie w pełni.) Znalazłam naprawdę urocza toaletkę, solidnie zrobiona, estetyczna.. Siostra się cieszy, prezent udany;) dziękuje za chęć pomocy.

16

Myśle ze może być sosna sprawdz czy takie z expertu snu ci odpowiadają bo ja takie mam.
smile

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Jaką toaletkę wybrać do sypialni?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024