Witam Was bardzo serdecznie! Jestem tu nowa, postanowiłam więc napisać kilka słów o sobie :-) Mam 25 lat i niedawno zmieniłam miejsce zamieszkania... Nie znam tu żadnych kobiet, a koleżanki zostały daleko, postanowiłam więc zarejestrować się na jakimś typowo kobiecym forum, żeby nie stracić kontaktu ze światem - tym bardziej, że jestem bardzo rozmowna i towarzyska i cisza oraz brak ciekawych dyskusji to coś, czego bardzo nie lubię
Wierzę, że moja obecność tutaj nie będzie dla Was uciążliwa, a jedynie - miła i przydatna
Ale wszystko wyjdzie w praniu ;-)
Witam nowa forumowiczke:)Napewno znajdziesz tutaj swoje miejsce ale jezeli zdecydujesz sie tutaj zostac dluzej to zapraszam na moja Net Cafe w spolecznosciach no i inne ciekawe watki ![]()
Dziękuję :-)) Właśnie na takie miłe powitanie liczyłam
Będę o Tobie pamiętać, gdy już się tu zadomowię ![]()
Witaj WiecznieMloda. ![]()
Witaj WiecznieMloda.
Witam, witam ![]()
Witam wszystkich serdecznie, zanim się przewitałam trafiłam na problem, który również i mnie dotyczył. Takiego FORUM kobiet szukałam ju ż conajmniej od 3 lat. Chciałam z kimś porozmawiać i posłuchać mądrych, rozsądnych rad. Jestem bardzo szczęśliwa, że znalazłam, że już potrafię się poruszać, że już otrzymałam wiele wartościowych rad. Jestem kobietą pracującą, mam 58 lat, mieszkam w mieście w przedziale 150 tyś - 200 tyś mieszkańców. Jestem urodzonym optymistą, ale jednak czasami występują sytuacje, których nie potrafię sama rozwiązać, które niejednokrotnie potrafią wyprowadzić człowieka z równowagi psychicznej, a czasami prowadzą do łez w zaciszu domowym, gdy nikt nie widzi. Może narazie tyle, dziękuję i serdecznie wszystkich na Forum pozdrawiam.
Witaj na forum
O, następna życzliwa duszyczka, witam serdecznie ![]()