Witam serdecznie! - z nadzieją na wspaniałe pogawędki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam serdecznie! - z nadzieją na wspaniałe pogawędki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Witam serdecznie! - z nadzieją na wspaniałe pogawędki

Witam Was bardzo serdecznie! Jestem tu nowa, postanowiłam więc napisać kilka słów o sobie :-) Mam 25 lat i niedawno zmieniłam miejsce zamieszkania... Nie znam tu żadnych kobiet, a koleżanki zostały daleko, postanowiłam więc zarejestrować się na jakimś typowo kobiecym forum, żeby nie stracić kontaktu ze światem - tym bardziej, że jestem bardzo rozmowna i towarzyska i cisza oraz brak ciekawych dyskusji to coś, czego bardzo nie lubię tongue Wierzę, że moja obecność tutaj nie będzie dla Was uciążliwa, a jedynie - miła i przydatna big_smile Ale wszystko wyjdzie w praniu ;-)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam serdecznie! - z nadzieją na wspaniałe pogawędki

Witam nowa forumowiczke:)Napewno znajdziesz tutaj swoje miejsce ale jezeli zdecydujesz sie tutaj zostac dluzej to zapraszam na moja Net Cafe w spolecznosciach no i inne ciekawe watki wink

3

Dziękuję :-)) Właśnie na takie miłe powitanie liczyłam big_smile Będę o Tobie pamiętać, gdy już się tu zadomowię smile

Witaj WiecznieMloda. smile

5

śliwka_robaczywka napisał/a:

Witaj WiecznieMloda. smile

Witam, witam smile

6

Witam wszystkich serdecznie, zanim się przewitałam trafiłam na problem, który również i mnie dotyczył.  Takiego  FORUM kobiet szukałam ju ż conajmniej od 3 lat. Chciałam z kimś porozmawiać i posłuchać mądrych, rozsądnych rad. Jestem bardzo szczęśliwa, że znalazłam, że już potrafię się poruszać, że już otrzymałam wiele wartościowych rad. Jestem kobietą pracującą, mam 58 lat, mieszkam w mieście  w przedziale 150 tyś - 200 tyś mieszkańców. Jestem urodzonym optymistą, ale jednak czasami występują sytuacje, których nie potrafię sama rozwiązać, które niejednokrotnie potrafią wyprowadzić człowieka z równowagi psychicznej, a czasami prowadzą do łez w zaciszu domowym, gdy nikt nie widzi. Może narazie tyle, dziękuję i serdecznie wszystkich na Forum pozdrawiam.

7

Mef91 napisał/a:

Witaj na forum smile

O, następna życzliwa duszyczka, witam serdecznie smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam serdecznie! - z nadzieją na wspaniałe pogawędki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024