Pomocy...Moje oczy nie znosza mojej pracy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Pomocy...Moje oczy nie znosza mojej pracy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Pomocy...Moje oczy nie znosza mojej pracy

Hej. Mam na imie Patrycja i mam 30 lat. Od osmiu lat pracuje zawodowo, caly czas przy komputerze. No i moje oczy sie buntuja. Nie wieme co mam zrobic. Jakies plyny? Specjalne okulary?Pomozcie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomocy...Moje oczy nie znosza mojej pracy

Myślę, że najlepiej zrobisz umawiając się na wizytę u okulisty. On to po rozmowie z tobą i badaniu wzroku zaleci stosowanie odpowiednich okularów, płynów, itp. smile

3

Ale myslisz, ze bedzie chcial. zebym nosila okulary? Naczytalam sie troche o tym i przewijeaja sie ciagle takie z antyrefleksem. Slyszales o czyms takim?

4

Słyszałam i mam je na własnym nosie. smile
Od wielu lat jestem okularnicą i od czasu, gdy pojawiła się możliwość szkieł z "antyrefleksem" - mam je.
Kilku moich znajomych, do pracy przy komputerze zakłada "specjalne" okulary; są one znane i sprzedawane od lat przynajmniej kilku.

Przy wielogodzinnej pracy na komputerze wskazane jest gimnastykowanie oczu. Tak, tak, śmiesznie brzmi, ale coś takiego istnieje. Skorzystaj z pomocy wujka Google i poszukaj na ten temat informacji; zresztą lekarz podczas wizyty też odpowie Ci na Twe pytania tego tematu dotyczące.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Pomocy...Moje oczy nie znosza mojej pracy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024