witajcie moje kochane kobietki. mam probklem z ktorym nie moge siebie sama poradzic . trzy miesiace temu urodzilam piekna coreczke. jakies poltora miesiaca temu mialam lekie krwawienia a od tamtej pory nie mialam zadnego okresu . denerwuje sie ze jestem w ciazy . ale robila test i wyszedl negatywny. co mam myslec ? czy test moze byc mylny ? czy to normalne ze po porodzie wszystko sie pozniej reguluje? pozdrawiami czekam na odpowiedz
Nikt Ci nie odpowie na takie pytanie.
Powinnaś udać się do lekarza.
Pozdrawiam.
Cynicznahipo ma rację
ja po porodzie dostałam okres półtora miesiąca po,następny już normalnie czyli po 28-30 dniach,jakie miałaś cykle przed ciążą?
A czy to krwawienie po połogu było mocne?ja dwa miesiące po połogu lekko plamiłam przez pare dni i przeszło a okres dostałam miesiąc pózniej od tego plamienia,a boli cię brzuch ? Jeśli masz jakeś objawy na okres a jego nie ma to idz do gina,być może po porodzie wszystko musi sie unormować ale jeśli okres miałaś normalny po połogu a tera jest taka długa przerwa to lepiej niech gin cie zobaczy.
Aniatina kazda kobieta przechodzi to inaczej ja najpierw dostalam plamien po 3 miesiacach chyba a dopiero pozniej mocniej krwawilam niektore dostaja okres bardzo pozno to zalezy od wielu rzeczy jak karmisz czy piersia odp twojego organizmu. Ale naj lepiej udaj sie do lekarza on ci wszystko wytlumaczy profesjonalnie fachowo. Bo my mozemu Ci tylko napisac jak bylo to u nas.