Czekajaca na opinie ;)!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czekajaca na opinie ;)!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Czekajaca na opinie ;)!!!

Witam wszystkich serdecznie... Mam powazny problem po poniewaz jutro wyprowadZam sie do niemiec jestem w 36 tyg ciazy i nie posiadam ubezpieczenia czy moge je uzyskac od panstwa!! Zaznaczam ze zameldowanie bede miala z racji tej ze mieszka tam Moja siostra!!! Prosze o pomoc .. Kazda opinia sie dla. Mnie liczy...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czekajaca na opinie ;)!!!

dla mnie to dość ryzykowne w 36 tygodniu wyprowadzać się do innego kraju,nie możesz poczekać aż urodzisz?

3

lena812 napisał/a:

dla mnie to dość ryzykowne w 36 tygodniu wyprowadzać się do innego kraju,nie możesz poczekać aż urodzisz?

Niestety ale nie mam sie gdZie podziac... Chcialam wrocic do pl ale tam jeszcze gorzej .. Czas ucieka a ja nie wiem co robic;(

4

z twojej odpowiedzi wynika że już byłaś w Niemczech więc dlaczego nie załatwiłaś sobie ubezpieczenia? nie wiem jak to tam jest, ale w naszym kraju kobieta w ciąży,w czasie porodu i połogu może liczyć na bezpłatną opiekę lekarską chociaż wiem że o to trzeba się z lekarzami i szpitalem po prostu wykłócić

5

lena812 napisał/a:

z twojej odpowiedzi wynika że już byłaś w Niemczech więc dlaczego nie załatwiłaś sobie ubezpieczenia? nie wiem jak to tam jest, ale w naszym kraju kobieta w ciąży,w czasie porodu i połogu może liczyć na bezpłatną opiekę lekarską chociaż wiem że o to trzeba się z lekarzami i szpitalem po prostu wykłócić

Mieszkalam w holandii.. Ale Niestety nie posiadalam meldunku wiec nie moglam uzyskac ubezpieczenia... Szukalam innych mieszkan Lecz nie stac mnie na wynajem a na pokoj nikt mnie nie wezmie z racji ciazy... Dlatego wyszlam ba tym wszystkim jak wysZlam... Ale bardzo dziekuje tb za opinie;)) Pozdr

6

Sandro wpisz w wyszukiwarce wątek  Ciąża w Niemczech tam dziewczyny ci pomogą

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czekajaca na opinie ;)!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024