mam meza a czuje sie opuszczona - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » mam meza a czuje sie opuszczona

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: mam meza a czuje sie opuszczona

moj problem polega na tym iz moj moz pracuje w wa-we ja obecnie siedze w domu i nie pracuje zajmuje sie dziecmi .moz przyjezdza do domu w piatki ale mam wrazenie ze to sprawia mu okropny problem poniewaz gdy zjezdza to jest zamyslony i jagby nieobecny .natomiast gy jest na wyjezdzie jest zadowolony .co mam sobie myslec ////tam w warszawie wynajmuje mieszkanie z kolego i jego zono .Nawet rozmawialam z nim czy nie poznał kogos ale zaprzeczył i mówil ze robi to wszystko dla mnie .ALE CZUJE ZE COS SIE DZIEJE juz nie jest taki jak był wczesniej a przecierz to nie jego pierwsze wyjazdy i zachowywał sie zupełnie inaczej .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mam meza a czuje sie opuszczona

Jeśli coś czujesz, coś się dzieje. Co? Nie jestem jasnowidzem.

Skoro on zmienił się, ale nie mówi dlaczego, nie ma szczerości, nie tęskni - faktycznie jest nieciekawie. Nie możesz podpytać żony kolegi, co się tam dzieje?

3

No tak..a może daj propozycje wspólnego zamieszkania w tej Warszawie? Wynajem mieszkania nie jest taki zły. Wspólne życie na odległość nie ma szansy przetrwania, niestety wiem coś o tym. Więc nie czekaj podejmij temat przeprowadzki.
pozdrawiam
N.

4

nic nie jest takie proste jagby to wyglondało lmyslałam juz o tym przeprowadzic sie dowarszawy byc blisko a z drugiej strony,mam swoje mieszkaniei utrzymywac dwa  nie wiem czy on by poszedł na to. Wiem ze to sie powali moje małozenstwo sie rozsypie jak tak dalej bedzie a bardzo KOCHAM SWOJEGO MEZA CHOCIAZ NIE JESTEM PEWNA CZY ON ODWZAJEMNIA MOJE UCZUCIE.

5

mam wrazenie ze mie oszukuje/miał dzis przyjechac nawet dzwonił a gdy zadzwoniłam o 17  30 okazało sie ze jest na robocia a co wczesniej mowił ze zadzwoni  pracuje albo ma kogos ///i nie wie jak mi o tym powiedziec TA NIEPEWNOSC ZJE MIE .ZAWSZE SIE SPIESZYŁ DO DOMU A TERAZ JEST ZADOWOLONYI NIE RACZY wyjasnic czy przyjedzie CZUJE SIE OKROPNIE JUZ TERAZ JESTEM PRAWIE PEWNA ZE JEST KTOS A JA SAME ŁZY LECO MI Z OCZU  CO MAM ROBIC TA NIEPEWNOSC MIE WYKONCZY A JUTRO ZNOW POWIE ZE MOSIAŁ PRACOWAC .PO MIMO ZE WIE ZE MU NIE UWIERZE //DOKŁADNIE WIEM ZE FIRMA JUTRO NIE PRACUJE MAM JUZ TEGO DOSC  MAM DOSC TYCH WYMIGAN SCIEMNIANIA

6

mam wrazenie ze mie oszukuje/miał dzis przyjechac nawet dzwonił a gdy zadzwoniłam o 17  30 okazało sie ze jest na robocia a co wczesniej mowił ze zadzwoni  pracuje albo ma kogos ///i nie wie jak mi o tym powiedziec TA NIEPEWNOSC ZJE MIE .ZAWSZE SIE SPIESZYŁ DO DOMU A TERAZ JEST ZADOWOLONYI NIE RACZY wyjasnic czy przyjedzie CZUJE SIE OKROPNIE JUZ TERAZ JESTEM PRAWIE PEWNA ZE JEST KTOS A JA SAME ŁZY LECO MI Z OCZU  CO MAM ROBIC TA NIEPEWNOSC MIE WYKONCZY A JUTRO ZNOW POWIE ZE MOSIAŁ PRACOWAC .PO MIMO ZE WIE ZE MU NIE UWIERZE //DOKŁADNIE WIEM ZE FIRMA JUTRO NIE PRACUJE MAM JUZ TEGO DOSC  MAM DOSC TYCH WYMIGAN SCIEMNIANIA

7

Witam. Widzę, że to już trzy lata minęły od napisania postu. Jak sytuacja z mężem, czy coś się wyjaśniło?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » mam meza a czuje sie opuszczona

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024