tabletki antykoncepcyjne, a tabletki na owsiki - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 5 ]
1 Temat przez bajkaa 2012-11-12 11:10:31 Ostatnio edytowany przez bajkaa (2012-11-12 11:12:02)
- bajkaa
- Niewinne początki

- Nieaktywny
Temat: tabletki antykoncepcyjne, a tabletki na owsiki
Pomocy! Zauważyłam u mojej córeczki owsiki. Jestem pewna, ze przyniosła je z przedszkola. W tym celu udałam sie do lekarza po tabletki. Dla pewności kupiłam je również dla siebie i męża. Biorę tabletki antykoncepcyjne i stąd moje pytanie. Czy one osłabiają działanie? Wpływają jakoś na organizm? Na ulotce nie jest nic napisane. Macie jakies doświadczenie w tej kwestii?
Odp: tabletki antykoncepcyjne, a tabletki na owsiki
biorę tabletki anty i kiedyś brałam tabletki na owsiki... Nie zauważyłam nic co mogłoby mnie zaniepokoić oraz chyba nie osłabiły ich działania aczykolwiek to jest mi ciężko stwierdzić czyt. w ciąże nie zaszłam;p
- Zawód: fryzjer
czy może ktoś ma na zbyciu opakowanie tabletek na owsiki? zauważyłam u siebie kilka dni temu... to wstydliwy temat i nie chcę iść do lekarza, ale jak już nie znajdę tu pomocy, to wizyta u lekarza konieczna!
- Zawód: fryzjer
dodam że nie dawno odstawiłam tabletki anty ma to jakiś związek z tym?
Posty [ 5 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024