BREVOXYL - czy jest skuteczny??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » BREVOXYL - czy jest skuteczny???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: BREVOXYL - czy jest skuteczny???

Witam ,

ostatnio mam straszne problemy z cera...szok...powyskakiwala mi straszna kaszka , tradzik , ropne syfy oraz wagry....nigdy nie mialam takich problemow...chcialabym sie tego pozbyc bo wygladam okropnie , nie moge na siebie patrzec sad......polecono mi BREVOXYL -...czy ktos tego uzywal?? Czy to pomoze???

Pomocy sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: BREVOXYL - czy jest skuteczny???

JA Ci dobrze radzę nie kupuj tego bo ja się skusiłam kiedyś i tylko straciłam kasę, owszem jet na początku skuteczny ale szybko okazuje się ze strasznie wysusza skórę ze aż piecze i się łuszczy. Polecam Ci Skinoren jest droższy ale wiesz za co  płacisz . Ja go używam już długo i jestem z niego zadowolona i jest bez recepty . Fakt że długo schodzą pryszcze i krostki ale przebarwienia też schodzą po jakimś czasie . Jest wydajny i rewelacyjny po dłuższym stosowaniu!!!!!!!!

3

O kurcze hmm....uzyłam drugi raz...jak narazie nie przesuszylo mi skory...bo to masc jest jakas podobno slabsza...tylko 4 %....mysle , ze uzyje przez tydzien i zobacze co bedzie ...jak bedzie faktycznie mialo takie skutki jak piszesz to zaczne uzywaz tego Skinorenu...narazie potrzebuje na gwalt pomocy bo wygladam jak potwor!!! sad

4

Zagubiona23 - też uważam, że Brevoxyl jest nic nie warty! Używałam go chyba 2 razy i miałam masakryczną twarz - całą czerwoną, piekła mnie tak skóra jak nigdy...do tego tak się łuszczyła!
ja mam jednak bardzo wrażliwą skórę, wiele preparatów mnie uczulało...
Za to Skinoren - super! Delikatny, a jednocześnie szybko działa!

5

ja odobiście sprawdziłam i nie polecam !!!

mi narobił więcej szkód, niz pomógł.
wysuszył mi buzię... i w ogole. stan mojej cery po brevoxylu byl taki, że leczyłam ja maścią z antybiotykiem.

6

Jeśli jest rzeczywiście źle, to polecam wybrać się do drematologa. Ja wreszcie rok temu znalazłam dobrą lekarkę, która postawiła mi skórę na nogi w trzy tygodnie, a miałam naprawdę poważny stan. Coś w rodzaju trądziku majorka, ale bez bonusu w postaci egzotycznych wakacji sad. Pewnie da Ci żel Physiogel i jeśli jest źle, to antybiotyk w tabletkach. Do tego krem. Physiogel jest ok - nie podrażnia nawet bardzo wrażliwej skóry.
Ja dostałam też Brevoxyl - z tym, że kazano mi go stosować tylko przez dwa tygodnie i tylko na wieczór, żeby pomóc w złuszczeniu uszkodzonego naskórka. Moim podstawowym kremem był Clindacne, który nie wysusza i jest całkiem dobry.

7

No to mnie wystraszylyscie sad.....chyba faktycznie pojde do dermatologa....a najpierw kupie ten Skinoren...:(.....a od dwoch dni uzywam tego zelu i troche sa efekty....a skora nie jest wysuszona hmm

Sama nie wiem sad

8

Też używałam smile Bardzo dobry na pryszcze, na wągry niestety nie pomaga ( w każdym razie na moje nie działa sad(  ) . Na początku nie wysusza bardzo, dopiero potem to widać. Nakładaj na niego krem nawilżający i będzie ok wink Tylko uważaj na okolice oczu - tak mi wysuszył, że miałam zmarszczki, które nadal próbuję zwalczyć (pisałam o tym w innym wątku). Brevoxyl to dobry lek,ale trzeba z nim rozważnie postępować wink

9

ja jednak bym nie polecała. nakładałam tez krem nawilżający i to niewiele pomogło... a cera po kuracji Brevixylem - dno.

10

Ja też stosowałam Clindacne ten antybiotyk do smarowania ale stwierdziłam że nie będę go  kupowała  bo to na receptę , ten żel był super tyle że ja wolę jednak Skinoren!!

11

Oj, ja go używałam, ale wgl nie pomógł. Nawet mi krosty nie zniknęły...
Dermatolog Cię wybawi!
Amen. smile

12

acne derm maść, ale najlepiej idź do dermatologa albo zwykłego lekarza i poproś żeby ci dali receptę na lek rozrabiany w aptece, jest on z siarką, naprawdę pomaga tongue i nie jest drogi

13

Używam Brevoxyl i jest dlamnie skuteczny:) ja polecam.

No ale ja stosuje go wybiórczo czyli,co 4-5 dni sobie nakładami ani mnie nie piecze ani nie podrażnia ani sie skóra nie łuszczy smile

14

przyłączam sie do odpowiedzi na NIE! niby pryszcze mi znikły po stosowaniu tego specyfiku, ale to co on wypalił i zniszczył i wysuszył mi skórę to wiem tylko ja. prawie pół roku smarowałam sie maściami głęboko nawilżającymi żeby to poprawić. a i tak było widać że tam gdzie uzywałam tego kremu była skóra ciemniejsza, wypalona!

mi ten lek przepisała dermatolog. choć kobieta w wiele razy mi pomagała, teraz.. jestem na Nie!

15 Ostatnio edytowany przez elviska18 (2009-12-07 22:22:26)

...

16

moja córka nie była zadowolona bo strasznie wysuszał jej skóre.. nawet jeśli później nakładała krem nawilżający.

17

ja stosuje  benzacne teoretycznie jest podobny do brevoxylu bo ma ten sam składnik aktywny ale w większym stężeniu- 5 i 10%, z tym że jest w żelu i nie ma tylu alkoholi w swoim składzie, stosuje go miejscowo wieczorem a na dzień używam kremy nawilżającego, spróbuj może tego

18

quinlatifa, a bardzo wysusza skórę?

19

benzacne wysusza zainfekowaną trądzikiem skórę i niszczy bakterie, ale ponieważ smarujesz nim tylko miejsca gdzie masz pryszcze to nie wysusza całej skóry, wystarczy tylko równolegle używać dobrego kremu nawilżającego i nie będzie żadnych problemów

20

dzięki smile

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » BREVOXYL - czy jest skuteczny???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024