Szukam aktywnych mam z Górnego Śląska - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam aktywnych mam z Górnego Śląska

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Szukam aktywnych mam z Górnego Śląska

Marzę o poznaniu koleżanki/przyjaciółki, mamy dziecka w wieku 1-2, do spotkań, wspólnych wyjść, zabaw i wycieczek. Jeśli nie znosisz nudnych, codziennych spacerów po parku, a wolisz basen, kino, wyprawy do zoo, odkrywanie coraz to nowych "dziecioprzyjaznych" restauracji i całodniowe, spontaniczne wycieczki, odezwij się smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam aktywnych mam z Górnego Śląska
BabaOsiadła napisał/a:

Marzę o poznaniu koleżanki/przyjaciółki, mamy dziecka w wieku 1-2, do spotkań, wspólnych wyjść, zabaw i wycieczek. Jeśli nie znosisz nudnych, codziennych spacerów po parku, a wolisz basen, kino, wyprawy do zoo, odkrywanie coraz to nowych "dziecioprzyjaznych" restauracji i całodniowe, spontaniczne wycieczki, odezwij się smile

Autocytat wyższą formą cytatu, nadzieja zawsze umiera ostatnia - i te sprawy... wink

3

BaboOsiadła trzymam kciuki i podbijam big_smile jak się uda tobie to może i ja tak się ogłoszę ? big_smile

4

Dziękuję big_smile

5

Hej.... A skąd jesteś???

6

Z Gliwic smile

7

oj.... szkoda... Ja jestem z Myszkowa koło Częstochowy smile Trochę daleko.... Życzę powodzenia w poszukiwaniach smile

8

Dziękuję serdecznie smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam aktywnych mam z Górnego Śląska

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024