Konkurs do wygrania nagroda dla Ciebie i remont sali zabaw szpitala! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Konkurs do wygrania nagroda dla Ciebie i remont sali zabaw szpitala!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Konkurs do wygrania nagroda dla Ciebie i remont sali zabaw szpitala!

Hej znalazlam info dla troszeczke takich altruistek jak jak ja, co prawda nie zrobilam jeszcze zdjecia, ale jak tylko zrobie to poprosze Was o pomoc  i tez obiecuje z mojej strony glosy.
Mozna wygrac co najwazniejsze nowa lub remont sali zabaw szpitala, a dla Ciebie aparat z funkcja zdjec podwodnych.
Trzeba zrobic zdjęcie jak Twoje dziecko pokazuje jezyk goraczce bo to konkurs z apapem junior.
Do aparatów zróbmy coś nie tylko dla siebie!!!!

http://zdrowedzieci.pl/konkurs

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Konkurs do wygrania nagroda dla Ciebie i remont sali zabaw szpitala!

Mam dużo zdjęć dziecka i z wywalonym jęzorkiem na pewno się znajdzie  smile Zaraz znajdę i wyślę zgłoszenie.
Miło by było gdyby mój szpital miał nową sale zabaw big_smile, tak na wszelki wypadek, chociaż nie chcę spędzać w nim czasu...
Aparat do robienie zdjęć pod wodą też zachęca tongue

3

Odp: Konkurs do wygrania nagroda dla Ciebie i remont sali zabaw szpitala!

Idzie mi całkiem nieźle grono znajomych na fb i rodzinka wystarczą!!! Jeżeli jednak Ty będziesz potrzebowała pomocy to daj znać oczywiście wesprę Cię...
Buzia.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Konkurs do wygrania nagroda dla Ciebie i remont sali zabaw szpitala!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024