Witajcie.nie dlugo jestem na tym forum postanowilam ze nap.maz odemnie odeszedl jak blizniaki mialy 1,5 roku teraz maja 5 jak przychodzil to zadko i pod wplywem alkocholu a zajakis czas poszedl do wiezienia za rozbuj rabunkowy z uzyciem noza atakowak taksowkarza odwiedzalam go spoczonku ale puzniEj odpychal synka niechcial go pocalowac ani zblizyc po takim jncytecie podalam go o rozwod pierwrza mam zasoba odroczyly mi . Przypadkowo poznalam kolege z meza miejscowosci spotykamy sie lubi dzieci moje a one jego ale niewiem czy ma to sens boje sie tak dokonca zaufac potym co przeszlam z mezem doratcie mi prosze.
1 2012-11-03 09:12:59 Ostatnio edytowany przez Barbi27 (2012-11-03 10:32:27)
nie chcę Cię obrażać ale Twojego postu nie da się czytać,tyle w nim błędów,więc je popraw to Ci pomożemy może ![]()
Ja ci radzę spróbować z nowym facetem. Chyba że to także kryminalista.
Nie jest kryminalista jest spokojny co do meza
Moim zdaniem z mężem to już tylko formalności.Dostaniesz rozwód i będziesz wolna.Ale nierozumiem dlaczego boisz się spróbować związku z nowym facetem.Masz dwoje dzieci i oni potrzebują wsparcia męskiego a Jak piszesz to ich ojciec im takiego nie da.Więc wyprostuj się podnieś głowe do góry i zacznij nowe życie :)Powodzenia Ci życze ![]()
Dzieki za otuche . Milego dnia:)
A ja uważam, że nie powinnaś zakładać od razu, że ten facet będzie z Tobą i z dziećmi, że będzie Twoim partnerem. Bo jak się od początku tak nastawisz to będziesz zaślepiona wizją stworzenia rodziny i możesz wtedy przeoczyć ważne sygnały. Poznaj tego faceta porządnie, a później dopiero rób poważne plany. Tak na wszelki wypadek. A puki co ciesz się tym związkiem:)