dziwny związek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: dziwny związek

Co myślicie o facetach którzy są oziębli. On dobrze po 30.  Znajomość trwa od miesięcy, a trzymacie się za rękę i żadnej czułości, a on twierdzi że jestem jego dziewczyną (jaką dziewczyną ? - chyba przyjaciółką, znajomą).
Dobrze mieć kolegę, z kim pogadać, ale sytuacja jest dziwna.
Już kolejny raz się z tym spotykam.
Nie wiem co o tym myśleć.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dziwny związek

Jakim cudem (prawem) on twierdzi, że jesteś jego dziewczyną? Nic pomiędzy wami nie ma? Jak wyglądają dokładnie wasze relacje, bo dosyć zdawkowo to opisałaś.

Poznaliśmy się i umówiliśmy na randkę, później kolejny i kolejny raz, tyle że oprócz tego że się kilka razy przytuliliśmy, trzymamy czasem za rękę to nic niema. Nic. Ale się z tym pogodziłam, bo dobrze też mieć kolegę. On się mną chwali, a mi głupio, bo tylko się przyjaźnimy.

4

to może nalpesza bedzie rozmowa z Twoim "partnerem" zapytaj go za kogo Cię uważa i czemu Cię przedstawia wszystkim jako swoją dziewczynę skoro do niczego między Wami nie doszlo

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024