Chcę kupić porządny zestaw sztućców, taki wizytowy, który będzie służył przez lata. Jest to niemały wydatek, dlatego wolałaby nie kupować w ciemno. Znacie jakieś dobre marki, na których można polegać?
polecam gerlach lub jesli cos nowoczesnego i desingerskiego to lagostina.
O, faktycznie o Gerlachu już nawet gdzieś czytałam
A tę drugą muszę sprawdzić. Dzięki ![]()
4 2012-11-06 12:44:41 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-11-06 12:52:55)
Ja mam ładny zestaw Gerlachów na 24 osoby. Elegancko zapakowany w walizce, leży i czeka na większe rodzinne imprezy, które raz na dwa - trzy miesiące odbywają się u nas w domu. Sztućce są piękne, a walizka jest świetna, bo w ogóle się w niej nie niszczą - mogą leżeć i leżeć, no i jest to poręczna sprawa. Ja sztućce zamawiałam ze spam, więc walizkę dostałam w zestawie, ale taką samą walizkę na pewno można kupić na allegro, a rzecz naprawdę przydatna - polecam. Mi ostatnio w oko wpadły sztućce Vialli Design, nie są może takie tradycyjne, "wizytowe", ale na pewno zwrócą uwagę gości. Są bardzo oryginalne. ![]()
Kurczę, chyba skuszę się na te Gerlachy. Trochę drogie, ale w końcu to inwestycja na lata
To teraz pozostaje pytanie - gdzie kupić? Internet? Allegro czy jakiś e-sklep? :>
6 2012-11-08 15:20:38 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-11-08 15:23:45)
Zna któraś z Was ten sklep spam, bo w sumie mają duży wybór sztućców w całkiem spoko cenie, tylko wolałabym w jakimś sprawdzonym miejscu robić takie kosztowne zakupy
Jakieś opinie?
Zamieszanie linków/adresów jest niezgodne z regulaminem.
Nie pisz postu pod postem, gdy chcesz coś dopisać, skorzystaj z przycisku "Edytuj", który znajdziesz w prawym dolnym rogu postu.
Zdecydowanie polecam Gerlacha. Dostaliśmy na ślub zestaw na 12 os. + łyżka wazowa, do sosu etc. Jest bardzo ładny, ze stali nierdzewnej i zawsze jak przyjdą goście ładnie się prezentuje. Mamy te sztućce od 4 lat i nic im nie dolega. Polecam ![]()