Sztućce idealne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Sztućce idealne

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Sztućce idealne

Chcę kupić porządny zestaw sztućców, taki wizytowy, który będzie służył przez lata. Jest to niemały wydatek, dlatego wolałaby nie kupować w ciemno. Znacie jakieś dobre marki, na których można polegać?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sztućce idealne

polecam gerlach lub jesli cos nowoczesnego i desingerskiego to lagostina.

3

O, faktycznie o Gerlachu już nawet gdzieś czytałam wink A tę drugą muszę sprawdzić. Dzięki smile

4 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-11-06 12:52:55)

Ja mam ładny zestaw Gerlachów na 24 osoby. Elegancko zapakowany w walizce, leży i czeka na większe rodzinne imprezy, które raz na dwa - trzy miesiące odbywają się u nas w domu. Sztućce są piękne, a walizka jest świetna, bo w ogóle się w niej nie niszczą  - mogą leżeć i leżeć, no i jest to poręczna sprawa. Ja sztućce zamawiałam ze spam, więc walizkę dostałam w zestawie, ale taką samą walizkę na pewno można kupić na allegro, a rzecz naprawdę przydatna - polecam. Mi ostatnio w oko wpadły sztućce Vialli Design, nie są może takie tradycyjne, "wizytowe", ale na pewno zwrócą uwagę gości. Są bardzo oryginalne. smile

5

Kurczę, chyba skuszę się na te Gerlachy. Trochę drogie, ale w końcu to inwestycja na lata wink To teraz pozostaje pytanie - gdzie kupić? Internet? Allegro czy jakiś e-sklep? :>

6 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-11-08 15:23:45)

Zna któraś z Was ten sklep spam, bo w sumie mają duży wybór sztućców w całkiem spoko cenie, tylko wolałabym w jakimś sprawdzonym miejscu robić takie kosztowne zakupy wink Jakieś opinie?

Zamieszanie linków/adresów jest niezgodne z regulaminem.

Nie pisz postu pod postem, gdy chcesz coś dopisać, skorzystaj z przycisku "Edytuj", który znajdziesz w prawym dolnym rogu postu.

7

Zdecydowanie polecam Gerlacha. Dostaliśmy na ślub zestaw na 12 os. + łyżka wazowa, do sosu etc. Jest bardzo ładny, ze stali nierdzewnej i zawsze jak przyjdą goście ładnie się prezentuje. Mamy te sztućce od 4 lat i nic im nie dolega. Polecam smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Sztućce idealne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024