brwi jak je osiągnać idealne, super rada. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » brwi jak je osiągnać idealne, super rada.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2011-04-21 12:22:00)

Temat: brwi jak je osiągnać idealne, super rada.

CZESC....
jestesm fanką i maniaczka pięknych podkreslonych brwi...
zawsze miałam z tym proble henna zaraz sie zmywała a kredki rozmazywały, az pewnego dnia przez przydadek trafiłam na cos ekstra...nazwywa sie to puder półpermanentny do brwi rano malujemy i mamy pewnośc , ze caly dzien nasze brwi bede wygladaly dobrze...
znajdziecie prezentacje na youtube.pl w wyszukiwarce trzeba wpisać puder półpermanentny do brwi.

Jak już udzielasz rad, to przynajmniej nie wprowadzaj innych w błąd poprzez robienie byków...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: brwi jak je osiągnać idealne, super rada.

Nie używam henny. Mam naturalnie czarne brwi i dodatkowo nie muszę ich podkreślać.

3

To tak jak ja. Jedyne co robię, to depiluje się woskiem i pęsetą. Oczywiście jeśli ktoś ma bardzo jasne brwi, prawie że niewidoczne, to nie dziwie się jeśli na takie pomysły, jak Ty wpada:) moja koleżanka chodzi do kosmetyczki na permanentny makijaż, bo brwi tu i niej praktycznie nie widać.

4

ftn napisał/a:

CZESC....
jestesm fanką i maniaczka pięknych podkreslonych brwi...
zawsze miałam z tym proble henna zaraz sie zmywała a kredki rozmazywały, az pewnego dnia przez przydadek trafiłam na cos ekstra...nazwywa sie to puder półpermanentny do brwi rano malujemy i mamy pewnośc , ze caly dzien nasze brwi bede wygladaly dobrze...
znajdziecie prezentacje na youtube.pl w wyszukiwarce trzeba wpisać puder półpermanentny do brwi.

Jak już udzielasz rad, to przynajmniej nie wprowadzaj innych w błąd poprzez robienie byków...

Wpisałam puder półpermanentny i jest "brak wyników wyszukiwania". Możesz coś sprecyzować?

5

Witajcie,
kurcze przepraszam za błędy ale...

wpisz sobie : półpermanentny puder do brwi christian ....musi być ok smile

Pozdrawiam smile

6

A  coś więcej? Jak się go stosuje no i co oznacza że jest "półpermanetny"??

7

Z tego co wiem jest to kosmetyk mineralny...
półpermanentny pewnie taka nazwa bo dobrze sie trzyma lepiej niz kredka czy cień ale jednak nie jest na stałe..;)

8

zuz napisał/a:

A  coś więcej? Jak się go stosuje no i co oznacza że jest "półpermanetny"??

A jeżeli chodzi o zastosowanie jest bardzo łatwe. Zwyczajnie pędzelkiem robimy zarys brwi jaki byśmy chciały uzyskać...dodatkowo w tym opakowaniu są trzy pomocnicze szablony od których możemy te brwi odrysować...
aa musimy odtłuścić skórę przed nałożeniem kosmetyku...:)

9

zostane chyba jednak przy mojej kredce wink

10

Ja tez wolę kredkę, daje naturalny efekt, a tu nie wiadomo...

11

ja mam bardzo jasne brwi i rzęsy i bez podkreślania wyglądam blado, ja brwi podkreślam kredką pudrową do brwi i raz na jakiś czas farbuję henną.

moim zdaniem ten pół permanentny puder do brwi z bliska wygląda tak sobie, bo rysuje też skórę, a kredką podkreśla się tylko włoski i wygląda to naturalnie
a poza tym ciekawe ile to kosztuje, pewnie fortunę skoro jest reklamowane

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » brwi jak je osiągnać idealne, super rada.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024