Jak to zrobić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez pantusia (2012-10-28 22:45:01)

Temat: Jak to zrobić

Witam serdecznie.
Napisałam książkę dla dzieci, no! może dla młodzieży miała być wydana w styczniu tego roku. Już czułam zapach farby drukarskiej, wszyscy moi znajomi dopytywali się kiedy będzie ją można kupić.Ale stało się!! wydawnictwo padło i książka do szuflady. Nie jest łatwo dziś wydać książkę, uwierzcie mi. Wydawnictwa chcą współfinansowania, tak się zabezpieczają. Oczywiście miałam już kilka propozycji, jednak wszędzie chcą kasę. Nawet nie wiem czy moja książka jest warta, żeby ją wydać, choć wszyscy moi przyjaciele są zdania że jest bardzo dobra. Ktoś poradził mi żeby puścić kilka stron w internecie, są ludzie którzy dużo czytają i mogą ją ocenić. Co mam zrobić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak to zrobić

z tym fragmentem w internecie to dobry pomysł!
Powodzenia : )

3

dearly napisał/a:

z tym fragmentem w internecie to dobry pomysł!
Powodzenia : )

Dzięki

No cóż, nie mam już osiemnastu lat i nie wiem jak to zrobić, czy znasz może stronę na której mogłabym to wysłać?

4

pantusiu,
na forum nie można umieszczać ani adresów stron internetowych, ani linków.

5

Wielokropek napisał/a:

pantusiu,
na forum nie można umieszczać ani adresów stron internetowych, ani linków.

No to mi się dostało! człowiek uczy sie całe życie.
Spróbuję poszukać na własną rękę

6

No ale czy ty sie z kims rozstalas, zdradzilas kogos, rozwiodlas? Bo to chyba nie na temat z ta ksiazka.

7

marika1313 napisał/a:

No ale czy ty sie z kims rozstalas, zdradzilas kogos, rozwiodlas? Bo to chyba nie na temat z ta ksiazka.

Masz rację, ale ja dopiero sie uczę. Stara baba nie zajarzyła i zrobiła wejście Smoka. Po kolei rozgryzam wątki i już wiem.
Pozdrawiam wszystkie zdradzone i nieszczęśliwe kobietki i trzymam kciuki, za powrót do normalnego życia. Czas leczy rany i zawsze jest jakieś awaryjne wyjście.

8

Pantusia, może zamiast publikowania w internecie fragmentów swojej książki, zainteresujesz się self-publishingiem i spróbujesz tym sposobem wydać ją całą? smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024