Dziewczyna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1

Temat: Dziewczyna

Siemka smile Dwa miesiące temu powiedziałem dziewczynie ze się w niej zakochałem ale ona powiedziała ze nie chce ;(  miesiąc od tego wydarzenia znalazła sobie niby chłopaka, bo tak naprawde tylko zmiana opisu i statusu a kilka dni temu Ona do mnie pisała podając sie niby za tego chłopaka. co to moze znaczyć, dlaczego wogole do mnie pisala jak myslicie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna

Wiele zależy od tego, co Ci napisała i skąd wiesz, że to właśnie ona, a nie jej chłopak.

3

po prostu wiem i to na 100%

4

przerabiałem to wieeeelokrotnie,np mam znajomą która pisze że bardzo mnie lubi ale jak chcę się spotkac to od razu jakieś wykręty albo nagle kasa się jej kończy,też ją kocham

5

Po ile macie lat?

6

Damnpretty napisał/a:

Po ile macie lat?

Dobre pytanie. :-)

7

16 smile

8

To wiele wyjaśnia, tak się zachowują dzieci. Chciała bym mieć takie problemy. A na pytanie co to może znaczyć odpowiem że może chciała dać Ci do zrozumienia że nic od Ciebie nie chce, albo może pisała jako jej chłopak żeby się pośmiać, w tym wieku różne pomysły po głowach chodzą  lol

9

Damnpretty napisał/a:

To wiele wyjaśnia, tak się zachowują dzieci...

Wcale nie, widywałem gorsze zagrywki u osób po 20stce smile

10

singiel84 napisał/a:
Damnpretty napisał/a:

To wiele wyjaśnia, tak się zachowują dzieci...

Wcale nie, widywałem gorsze zagrywki u osób po 20stce smile

Ja również a nawet i po 30stce , ale w wieku 16 lat to raczej jest normalne i ja bym się tym nie zamartwiała tak, dopiero gdyby to było w wieku 20 lat czy 30, ale 16? moja znajoma która ma obecnie 18 lat w wieku 16 wymyśliła sobie ciąże, chłopaka, i poronienie, taki wiek moim zdaniem ludzie chcą być "fajni" , ale wychodzą na głupców wink

11

Też bym wiele za takie problemy oddała.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024