Siemka
Dwa miesiące temu powiedziałem dziewczynie ze się w niej zakochałem ale ona powiedziała ze nie chce ;( miesiąc od tego wydarzenia znalazła sobie niby chłopaka, bo tak naprawde tylko zmiana opisu i statusu a kilka dni temu Ona do mnie pisała podając sie niby za tego chłopaka. co to moze znaczyć, dlaczego wogole do mnie pisala jak myslicie ?
Wiele zależy od tego, co Ci napisała i skąd wiesz, że to właśnie ona, a nie jej chłopak.
po prostu wiem i to na 100%
przerabiałem to wieeeelokrotnie,np mam znajomą która pisze że bardzo mnie lubi ale jak chcę się spotkac to od razu jakieś wykręty albo nagle kasa się jej kończy,też ją kocham
Po ile macie lat?
Po ile macie lat?
Dobre pytanie. :-)
16 ![]()
To wiele wyjaśnia, tak się zachowują dzieci. Chciała bym mieć takie problemy. A na pytanie co to może znaczyć odpowiem że może chciała dać Ci do zrozumienia że nic od Ciebie nie chce, albo może pisała jako jej chłopak żeby się pośmiać, w tym wieku różne pomysły po głowach chodzą ![]()
To wiele wyjaśnia, tak się zachowują dzieci...
Wcale nie, widywałem gorsze zagrywki u osób po 20stce ![]()
Damnpretty napisał/a:To wiele wyjaśnia, tak się zachowują dzieci...
Wcale nie, widywałem gorsze zagrywki u osób po 20stce
Ja również a nawet i po 30stce , ale w wieku 16 lat to raczej jest normalne i ja bym się tym nie zamartwiała tak, dopiero gdyby to było w wieku 20 lat czy 30, ale 16? moja znajoma która ma obecnie 18 lat w wieku 16 wymyśliła sobie ciąże, chłopaka, i poronienie, taki wiek moim zdaniem ludzie chcą być "fajni" , ale wychodzą na głupców ![]()
Też bym wiele za takie problemy oddała.