Proszę o pomoc jak ją odzyskać ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Proszę o pomoc jak ją odzyskać ??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 61 ]

1 Ostatnio edytowany przez xxxatlasxxx (2012-10-24 19:28:10)

Temat: Proszę o pomoc jak ją odzyskać ??

Witam wszystkich Proszę o pomoc i radę co mogę zrobić aby odzyskać ukochaną osobę ma na imię Maja i jest najpiękniejszą dziewczyną na świecie. Byliśmy ze sobą prawie dwa lata i było cudownie, zdążały się trudne momenty ale jak to w każdym związku  i pewnego dnia dowiedziałem się że piszę z gościem przez internet. Trochę nie wiedziałem co zrobić dowiedziałem się że SMS-ują i gadają na skype. ona się normalnie zachowywała w stosunku do mnie ale z nim pisała i wysyłała mu foty. i Pewnego dnia zapytałem się czy z kimś piszę odparła że nie i od tamtej pory się zmieniła oddalała się ode mnie nie chciała się widywać i obrażała, ale ja to wszystko znosiłem dusiłem to wZ sobie myślałem że jej minie. Zaczęliśmy częściej wychodzić do kina , na kolację, spacery, kwiaty  starłem się odzyskać ją ale niestety miesiąc temu ze mną zerwała,a ja od tamtej pory nie mogę się pozbierać  ciągle myślę o niej . Jest ona po prostu dla mnie wszystkim i nie potrafię bez niej żyć. Jej pasją są konie zawsze chodziliśmy jeździć opiekowaliśmy się jednym koniem ale jak ona zemną zerwała zabroniła mi tego i zabroniła mi tam przychodzić. Nie mogę się z nią widywać i to mnie strasznie boli, bo tylko przy niej czuję że żyję a tak to siedzę w domu i tylko myślę o nie. Bo ją kocham i oddałbym za nią życie jak by o to poprosiła i jak by było trzeba ona jest dla mnie wszystkim a ja nie potrafię bez niej już żyć strasznie mi jej brakuję jej spojrzenia, jej pięknych oczu jak się budziła i ja byłem przy niej i jak jej mówiłem dzień dobry kochanie  brakuję mi tego bardzo jestem w totalnej rozsypce wiem że ona z nim piszę ale chciał bym ją odzyskać po prostu nie wiem co mam robić Jak ją odzyskać? Proszę wasz o pomoc. Jestem zakochany w niej nie mogę przestać o niej myśleć ona jest tym wszystkim czego mi było trzeba do życia. PROSZĘ

Wiem że były trudne chwilę i bolesne słowa ja jej to wszystko wybaczyłem i  przeprosiłem poszedłem do niej z kwiatami i z Kinder błeno  je uwielbia. Ale nie chciała ze mną rozmawiać po chwili się zgodziła porozmawialiśmy na spokojnie i poszedłem przeprosiłem za wszystko przytuliła się do mnie i kazała już iść. proszę pomóżcie mi ją odzyskać błagam

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez alfaalfa (2012-10-24 20:55:29)

Odp: Proszę o pomoc jak ją odzyskać ??

xatlas - tak sobie myślę, czy Ona się z tym facetem z internetu widziała?
Bardzo prawdopodobne jest, że to "zauroczenie" w końcu jej minie i wtedy, jeśli będziesz przy niej blisko - wróci do Ciebie. Na Twoim miejscu nie urywałabym kontaktu a wręcz nadal ją gdzieś zapraszała (romantyczne, nietypowe miejsca), dotyk, bliskość, pocałunki - tego od niego nie dostanie przez Internet.. i myślę że jeśli się z nim nie spotyka - to z czasem będzie jej to mocno uwierać.

Jak ona poznała tego gościa?

Poza tym to zwykła sz..  a nie ideał..
Ona Cię okłamywała, gdy byliście razem- więc teraz już nigdy nie będziesz mógł być jej pewny. Zastanów się czy chcesz/potrafisz być z kimś takim, kto kręci na boku takie wałki.. ?
Może lepiej jeśli poszukasz innej dziewczyny, której będziesz pewien w 100%.

3

alfaalfa  Ona się jeszcze z nim nie widziała z tego co wiem to on się z tym nie spieszy. Ja się staram być przy niej blisko ale ona mnie odtrąca  i to strasznie boli jak słyszy się " daj mi spokój nie rozumiesz odczep się ode mnie " To strasznie boli i rani ale mimo to strasznie ją kocham i wytrzymuję staram się ją widywać. Wtedy jek jestem przy niej to czuję że żyję ale  wiem że zaraz ona odejdzie i wtedy znowu wracam w te swoje cztery ściany i mam nadzieję że napiszę do mnie i zechcę się spotkać.

Tego kolesia poznała przez neta przez forum  i zaczęli pisać na pw 

Ja jej to wszystko wybaczyłem wiem że teraz było by mi trudno jej zaufać jestem tego świadomy, ale mimo wszystko chciałbym spróbować jeszcze raz bo wiem że to też jest moja wina. Chciałbym ją gdzieś zaprosić na spacer czy do kina albo w te miejsce gdzie był nasz pierwszy pocałunek i tam zrobić sobie piknik. Ja na prawdę  ją   KOCHAM i  mógł bym to wykrzyczeć całemu światu tylko czy ona to usłyszy sad

4

wiesz chciałabym Ci pomoc, widzę jak ja mocno kochasz, ale 'bycie przy niej blisko' jak to określiłeś nie przyniesie zamierzonych rezultatów, wręcz przeciwnie. wydaje mi się że lepiej byłoby wziąć głęboki oddech i odsunąć się na troszkę. Może to ty powinieneś rozbudzić w niej zazdrość i pokazać, że jesteś silny i dajesz sobie z tym rade, zamiast pokazywać jej ,że ona jest wszystkim czego chcesz. bezsilność w oczach kobiet nie jest atutem.
oczywiście nie nakłaniam do robienia na złość, tylko uśmiechu na twarzy ( mimo, że serce pęka) do przechodzenia obok z głową do góry, inaczej będziesz ja odstraszał. nie bądź nachalny. może to ona sama zauważy co straciła obserwując cie jako osobę szczęśliwą a nie godna litości.
weź się w garść inaczej ona nie wróci.
3mam kciuki

5

Witam Atlas szczerze to dała bym sobie spokój z tą dziewczyną widać nie jest ciebie warta wiem że to teraz cię wszystko boli ale czas goji rany. Jak by mnie takie coś spotkało to nigdy chociaż bym kochała ponad zycie to bym nie wróciła dla mnie i nawet bym nie walczyła to co ona zrobiła to jest perfidna zdrada za plecami jakieś zdjęcia innemu wysyłac  szok, poprostu albo ona nie dorosła do związku albo nigdy cię naprawde nie kochała bo jesli ktoś kocha prawdziwie to ukochanej osobie tego nigdy by nie zrobił. Ja jestem w związku od 4 lat i wiadomo bywa róznie ale nigdy odkąd jestem w związku niebyłam na dyskotece ani nie spojrzałam na innego bo nie po to się związałam aby robić kogoś w h....... Ja mam jedną zasade i zawsze się jej trzymam jak raz okłamie okłamie drugi jak raz zdradzi zrobi to drugi i tak jest ze wszystkim. Zaufanie to podstawa w związku jak tego nie ma to nie ma związku.

6

nieznajoma1989 napisał/a:

Witam Atlas szczerze to dała bym sobie spokój z tą dziewczyną widać nie jest ciebie warta wiem że to teraz cię wszystko boli ale czas goji rany. Jak by mnie takie coś spotkało to nigdy chociaż bym kochała ponad zycie to bym nie wróciła dla mnie i nawet bym nie walczyła to co ona zrobiła to jest perfidna zdrada za plecami jakieś zdjęcia innemu wysyłac  szok, poprostu albo ona nie dorosła do związku albo nigdy cię naprawde nie kochała bo jesli ktoś kocha prawdziwie to ukochanej osobie tego nigdy by nie zrobił. Ja jestem w związku od 4 lat i wiadomo bywa róznie ale nigdy odkąd jestem w związku niebyłam na dyskotece ani nie spojrzałam na innego bo nie po to się związałam aby robić kogoś w h....... Ja mam jedną zasade i zawsze się jej trzymam jak raz okłamie okłamie drugi jak raz zdradzi zrobi to drugi i tak jest ze wszystkim. Zaufanie to podstawa w związku jak tego nie ma to nie ma związku.

7

smbdy    Wiem że nie mogę być nachalny byłem na początku i ona mnie odpychała ale wiem że ona teraz też tęskni. I potrzebuję pomocy żeby sobie z tym poradzić i prosi koleżanki o pomoc. Ja też za nią tęsknie i to strasznie kiedy ją widzę to czuję że żyję i od razu mam uśmiech na twarzy tylko jak jej niema przy mnie jestem smutny bo ja naprawdę ją kocham i czuję że ona mnie też ale musi to przemyśleć.

nieznajoma1989     Ja nie wiem jak mam bez niej żyć gdybym nie miał jej zdjęcia w portfelu to bym sobie nie dał rady ciągle mam nadzieję że do mnie wróci i będzie tak jak dawniej dał bym jej tą szanse  z miłości do niej. Kocham ją tak bardzo  że jak by była chora to nawet serce bym oddał tylko po to żeby ona dalej żyła.

Spróbuję jeszcze jednej szansy ona lubi niespodzianki takie nagłe to  coś zrobię  zdjęcie i tu je wstawię. Myślę że będzie myśleć o mnie jak to zobaczy smile  i tamtego oleje

8

wszystko przemyślane niespodzianka będzie w niedzielę !!!!! Zobaczymy jaka będzie reakcja

9

xxxatlasxxx napisał/a:

wszystko przemyślane niespodzianka będzie w niedzielę !!!!! Zobaczymy jaka będzie reakcja

Niezależnie od tego co się wydarzy i jak Ona zareaguje - będziesz wiedział że walczyłeś do końca. Nawet jeśli nic z tego nie wyjdzie - jak dla mnie jesteś jednym z niewielu mężczyzn którzy starają się brać z życia co chcą, zamiast płaszczyć tyłek na kanapie i czekać aż samo skapnie wink
Powodzenia smile

10

Jak się uda wstawię zdjęcie co zrobiłem wszystko gotowe teraz tylko muszę wstać o 4 rano i zobaczymy, ale zrobię to bo ją  i mam nadzieje że to wyjdzie. Muszę walczyć do końca a ona to doceni:)

11

xxxatlasxxx,
nie wiem, czy dobrze zrozumiałam Twe słowa. Masz zamiar wstawić tutaj na forum zdjęcie tej dziewczyny?

12

Raczej zdjęcie owej niespodzianki, którą szykuje. A przynajmniej ja to tak zrozumiałem.

13

xxxatlasxxx napisał/a:

Jak się uda wstawię zdjęcie co zrobiłem wszystko gotowe teraz tylko muszę wstać o 4 rano i zobaczymy, ale zrobię to bo ją  i mam nadzieje że to wyjdzie. Muszę walczyć do końca a ona to doceni:)

Co wymyśliłeś - jeśli wolno spytać?
Bo wiesz... jakby w niedzielę mnie ktoś obudził o 4 rano to uwierz mi, choćbym bardzo go lubiła, ciężko byłoby mi wykrzesać z siebie choć cień zadowolenia.. :]

14

Wielokropek napisał/a:

xxxatlasxxx,
nie wiem, czy dobrze zrozumiałam Twe słowa. Masz zamiar wstawić tutaj na forum zdjęcie tej dziewczyny?

nie w stawie zdjęcie tego co zrobię

15

alfaalfa napisał/a:
xxxatlasxxx napisał/a:

Co wymyśliłeś - jeśli wolno spytać?
Bo wiesz... jakby w niedzielę mnie ktoś obudził o 4 rano to uwierz mi, choćbym bardzo go lubiła, ciężko byłoby mi wykrzesać z siebie choć cień zadowolenia.. :]

To jest niespodzianka:)

Ja jestem z nią na jutro umówiony i muszę wstać o 4 po ciemku i coś zrobić nie będę jej budził chcę żeby to sama zobaczyła i wiedziała że to dla niej. Muszę zrobić to z rana bo potem będzie ochrona smile na terenie

16

atlas, daj znać czy się udało i jak poszło..

17

Kolejny ustawiający serduszka ze świeczek itp?

Bo mam jakieś deja vu...

18

Ja tam ustwiłbym stos i podpalił skandując: płoń, płoń, płoń ....ale ja to jestem ja!

19

albo uciekający przed ochroną na golasa.. się okaże.. wink

20

Dobra zrobione jest w miarę  dobrze. Co wy na to :

CEL : GODZINA 4 W NOCY  7 KM Z BUTA BO AUTOBUSY NIE JECHAŁY smile

http://www.iv.pl/images/76796108483797727886.jpg

ten duży  z okna jej pokoju widać

Wykonanie:

http://www.iv.pl/images/47503454031482643240.jpg

http://www.iv.pl/images/68312534169332741334.jpg

Co wy na to  wysokość komina 250 m  napis jest na 120 m

21

O.O
widziała to?
i jaka była jej reakcja?

22

Widziała najpierw był uśmiech i nie wiedziała co powiedzieć. potem   wypiliśmy kawę i atmosfera zaczęła się robić miła, poszliśmy do jej pokoju i się przytuliłem i ona mnie objęła i się przytuliła. Leciała muzyczka i zacząłem ją zaczepiać bo mina była nie taka uśmiechnęła się i ją pocałowałem najpierw tak delikatnie i tam milutko, i zaraz po chwili  się całowaliśmy i było tak miło patrzyłem jej w oczy leżała przy mnie i było tak świetnie byłem taki szczęśliwy, ale po jakimś czasie zaczęła się   smucić i powiedziała że musi to przemyśleć i sobie po układać wszystko w głowie  a ja się zapytałem czy mam już iść i powiedziała że tak. pocałowaliśmy się na do widzenia i powiedziała że się odezwie do mnie. Mówiła do mnie tak trochę dziwnie  bo trochę schudłem ostatnio z jakieś 20 parę kilo.  Mówiła jak gdzieś będziemy szli razem jak ja przy tobie będę wyglądać. że taka para że ty taki chudy teraz. Kocham ją i mam nadzieje że wróci do mnie pisaliśmy dzisiaj i gadaliśmy godzinę na skype dzień udany tylko jest jej taka koleżanka która mnie nie lubi  i ja jej też bo myśli że wszystko wie  i gada z nią o tym i to ona jej nagadała żeby mnie olać.

Bałem się jak cholera jak  tam wchodziłem ale miałem ciągle ją przed oczami i już wysyłała zdjęcie tego napisu koleżankom smile

23

alfaalfa napisał/a:

O.O
widziała to?
i jaka była jej reakcja?

Czemu taka reakcja ?? podoba się jak myślicie czy  będzie myśleć

24

xxxatlasxxx napisał/a:
alfaalfa napisał/a:

O.O
widziała to?
i jaka była jej reakcja?

jesteś szalony XDD  piszę pozytywnie, ale też było to ch... nie niebezpieczne i ryzykowne..
nie wiem czy chciałabym aby ktoś dla mnie tak ryzykował (raczej nie) Te baby to przewracają wam w głowach.. eh wink)

odbierz @

25

alfaalfa napisał/a:
xxxatlasxxx napisał/a:
alfaalfa napisał/a:

O.O
widziała to?
i jaka była jej reakcja?

jesteś szalony XDD  piszę pozytywnie, ale też było to ch... nie niebezpieczne i ryzykowne..
nie wiem czy chciałabym aby ktoś dla mnie tak ryzykował (raczej nie) Te baby to przewracają wam w głowach.. eh wink)

odbierz @

Tak bywa jak się kocha  a ja kocham i to całym sercem i już zawszę tak będzie mam nadzieję że się uda i to przemyśli na pozytywnie i będziemy razem smile

26

Dzisiaj trudny dzień w głowie tylko ją mam nie wiem już co myśleć wczoraj było tak fajnie tak przyjemnie, patrzyłem jej w oczy i mówiłem jej piękne słowa, a dzisiaj znowu sam jak palec. Rozumiem ją sama musi podjąć decyzje teraz, a ja myślę i wymyśliłem kolejną niespodziankę tylko ja nie wiem czy ta się jej spodoba sad

27

Kurde co mam robić ????

Wczoraj było tak miło i tak Fajnie już było tak jak kiedyś. Jest mi tak strasznie źle  tak mi jej strasznie brakuję. Brakuje mi tego wszystkiego co było wczoraj, nie chodzi mi o sex bo to nie jest dla mnie najważniejsze chodzi mi o moje i jej szczęście, a wczoraj byliśmy szczęśliwi tuliliśmy się do siebie i ją całowałem i ona odwzajemniła pocałunek ,było tak słodko i tak namiętnie ... Kocham ją z każdego dnia na dzień coraz bardziej, tyle wszystkiego tyle wspomnień tyle tego było.

Ja sobie nie daje rady znowu przestałem pracować, znowu nie mam apetytu  nic nie jem brakuję mi jej  czuję się strasznie , tylko siedzę i  patrze na te nasze wspólne zdjęcia i zły lecą po polikach, jest mi tak smutno czuję się taki samotny jak nigdy. Brakuję mi jej jak leżała przy mnie  i się tuliła  nie daję rady.

Staram się walczyć, ale już naprawdę nie wiem co mam robić co mam zrobić żeby wróciła po prostu tracę już nadzieję że ona do mnie wróci sad Tylko ją kochałem nigdy jej nie zdradziłem , nie  spojrzałem  nawet na inną dziewczynę, żadnej dziewczyny nie pocałowałem ani nic. Wiedziałem że tylko na niej mi zależy i że to ja jestem na tej ziemi, wiem że były trudne momenty  ale zawsze starałem się to naprawić i starałem się  rozwiązywać te problemy wspólnie,  a teraz zostałem sam i mam kupę problemów na głowie sad  zawsze mnie wspierała zawsze dawała siłe do dalszej walki  i ciągle mam nadzieje że dalej będzie mnie dopingować ...........................

28

Powiem ci kolego tak, podziwiam że pomysł i wole walki ale jeśli ona się waha kogo wybrać to sprawa jest jasna jak dla mnie  że długo to nie pociągnie według mnie nie powinno być takich wahań.

29

Skoro to na nią nie zadziałało zmień taktykę wink

Ja bym ją teraz olała..
Wychodź z kumplami, baw się, widuj z innymi ... niech ona widzi, że bez niej też sobie nieźle radzisz.. pozwól zadziałać zasadzie niedostępności.. tongue
Nawet jeśli nie zadziała, przynajmniej nie będziesz tylko siedział i o niej myślał.. poznasz nowych ludzi smile

30

Powiem tak zaczyna mnie to już wszystko wkur.................  wchodzi na mojego fb nie wiem jakim cudem bo mnie zablokowała i ogląda foki piszę o nich z koleżankami i takie tam. Sama nie wie czego chcę ja chcę być z nią ale zaczyna mnie to irytować i wiem że się umówiła z jakimś kolesiem na kawę to już w ogóle nie wiem co mam robić i jak ją podejść  żeby za mną zatęskniła i mi to powiedziała jak zobaczyła ten napis to   powiedziała żebym  przyjechał i było super. potem mi mówi że ona nie wie co na robić że ją poniosło.

koleżankom pisze że jak  się do niej przytuliłem poczuła ten zapach, to ciepło mojego ciała i jak ją całowałem delikatnie po szyi to oszalała i było jej tak dobrze, a teraz sama nie wie czego chce.

31

Witam wszystkich użytkowników forum.

Atlas:

Z tego co wnioskuję z Twoich wypowiedzi:

a) Jesteś ślepo zakochany i na pewno wiele kobiet na tym forum marzy by kiedykolwiek miały faceta, który robi dla niej z miłości takie głupstwa jak Ty.

b) Wydaje mi się, że Twoja praktycznie ex dziewczyna ma syndrom księżniczki, zabieganie o nią i spełnianie jej zachcianek pogarsza tylko sytuację.

c) Gdybym był na Twoim miejscu i dowiedziałbym się o tego typu flircie (oczywiście musiałbym byc tego pewny) to pękłoby mi serce ale zerwałbym tą znajomośc.

Nie wiem czy masz przyjaciela ale niestety ktoś musi wbic Ci tą zatrutą strzałę:
wg. mnie to stracona sprawa i przygotuj się na koniec tego związku.
Żywienie się nadzieją jest gorsze niż stawienie czoła niemiłym dla Ciebie faktom.

32

Wiesz, tak to wszystko czytam i przypomina mi się moja historia z przed lat. Też byłam zakochana do szaleństwa, oddałabym wtedy za swojego partnera życie, gdyby była taka potrzeba. A on? smsował z inną kobietą którą poznał przez internet, odtrącał nie tak jak Twoja dziewczyna. Bardzo cierpiałam. Po paru miesiącach wrócił do mnie skruszony, wybaczyłam. Nie minęło wiele czasu i miałam powtórkę z "rozrywki". Wtedy powiedziałam "koniec", "dość". Wiesz, dlaczego "tacy" partnerzy nas tak traktują? Bo doskonale wiedzą, jak ich do szaleństwa kochamy, wiedzą,  że wystarczy jedno pstryknięcie palcem, żebyśmy znowu polecieli do nich jak na skrzydłach. I to jest nasz błąd.Kochać szczerze - tak, ale nie zatracić w tych uczuciach samego siebie, nie żebrać o miłość. Bo wtedy jesteśmy już tylko zabawką, po którą się sięga wtedy, jak się ma na to ochotę. Tak jak napisałam, swoją lekcję życia przerobiłam i wyciągnęłam z niej odpowiednie wnioski. A co do niego..  No cóż, zestarzał się, jest samotny. Czy mam z tego satysfakcję? Nie. Czy go żałuję? też nie. Każdy ma prawo do swoich życiowych wyborów. Ja też miałam i Ty też masz. Wyciągnij z tej historii odpowiednie wnioski, nie brnij w to bagno dalej. Dasz radę. Ja w Ciebie wierzę.

33

Thatcher napisał/a:

Atlas:

a) Jesteś ślepo zakochany i na pewno wiele kobiet na tym forum marzy by kiedykolwiek miały faceta, który robi dla niej z miłości takie głupstwa jak Ty.

b) Wydaje mi się, że Twoja praktycznie ex dziewczyna ma syndrom księżniczki, zabieganie o nią i spełnianie jej zachcianek pogarsza tylko sytuację.

c) Gdybym był na Twoim miejscu i dowiedziałbym się o tego typu flircie (oczywiście musiałbym byc tego pewny) to pękłoby mi serce ale zerwałbym tą znajomośc.

Nie wiem czy masz przyjaciela ale niestety ktoś musi wbic Ci tą zatrutą strzałę:
Żywienie się nadzieją jest gorsze niż stawienie czoła niemiłym dla Ciebie faktom.

Ona pisze do koleżanek że sama nie wie czy wróci do mnie i się interesuję tym co robię mówiła do mnie tak jak byłem u niej jak by chciała do mnie wrócić ale  sama nie wie

34

ALASKA napisał/a:

Wiesz, tak to wszystko czytam i przypomina mi się moja historia z przed lat. Też byłam zakochana do szaleństwa, oddałabym wtedy za swojego partnera życie, gdyby była taka potrzeba. A on? smsował z inną kobietą którą poznał przez internet, odtrącał nie tak jak Twoja dziewczyna. Bardzo cierpiałam. Po paru miesiącach wrócił do mnie skruszony, wybaczyłam. Nie minęło wiele czasu i miałam powtórkę z "rozrywki". Wtedy powiedziałam "koniec", "dość". Wiesz, dlaczego "tacy" partnerzy nas tak traktują? Bo doskonale wiedzą, jak ich do szaleństwa kochamy, wiedzą,  że wystarczy jedno pstryknięcie palcem, żebyśmy znowu polecieli do nich jak na skrzydłach. I to jest nasz błąd.Kochać szczerze - tak, ale nie zatracić w tych uczuciach samego siebie, nie żebrać o miłość. Bo wtedy jesteśmy już tylko zabawką, po którą się sięga wtedy, jak się ma na to ochotę. Tak jak napisałam, swoją lekcję życia przerobiłam i wyciągnęłam z niej odpowiednie wnioski. A co do niego..  No cóż, zestarzał się, jest samotny. Czy mam z tego satysfakcję? Nie. Czy go żałuję? też nie. Każdy ma prawo do swoich życiowych wyborów. Ja też miałam i Ty też masz. Wyciągnij z tej historii odpowiednie wnioski, nie brnij w to bagno dalej. Dasz radę. Ja w Ciebie wierzę.

Wiesz ja postanowiłem teraz dać jej spokój skoro ona tego chce niech spotyka się z kim chce ja walczyłem i walczę ale to coraz gorzej mnie dobija, jestem tego świadomy że ona nie wie co ma zrobić. Ja ją kocham i ona dobrze o tym wie ale skoro ona mnie krzywdzi to ja na to nic już nie poradzę spróbuję się z nią spotkać i porozmawiać na spokojnie o tym wszystkim ale jeśli ma tak dalej być to sam nie wiem serce pęka i boli  strasznie, ale co ja na to poradzę w końcu jestem tylko człowiekiem który w tym momencie siedzi w domu ze złamanym sercem z taką wielką dziurą w sercu i to zrobioną przez osobę którą tak kochałem i kocham do dziś. Widocznie ja jej nie wystarczam i to boli ale  co ja na to poradzę smile

35

Thatcher napisał/a:

Atlas:

a) Niby tak ale w praktyce mam wrażenie że bycie romantykiem itd mija się z celem bo
na wielu przykładach zaobserwowałem że im bardziej się facet staram tym gorzej. Natomiast jeśli olewam temat to kobiety ciągną jak ćmy do światła

b) +1

c) Skoro już ma takie zapędy to pomyśl co będzie później ....

Pozdrawiam 666

36

Ja wszystko rozumiem i staram się zrozumieć. Starałem się  a ona mnie  olewała  w sumie to teraz wszyscy nasi znajomi mnie olewają bo nie wiedzą jaka jest prawda a ja nie chcę o tym im powiedzieć bo źle mi z tym wszystkim i nie chcę jej zranić mimo tego wszystkiego nie potrafię jest ona naprawdę bardzo ważną osobą w moim życiu i w pewnym sensie przy niej nauczyłem się żyć i wstawiać czoła problemom sad ale sam nie wiem jak to będzie

dam jej troche czasu  i zobaczymy tylko bez niej zaginie moja pasja i moja druga miłość jaką są konie i bez niej nie mogę przychodzić do konia którym się razem opiekowaliśmy sad jedyne co to mogę  popatrzeć za płotu i mieć nadzieje że przyjdzie do mnie po marchewkę i jak mnie widzi to przychodzi i rrzy jak by mnie wołał do siebie a ja nie mogę go  nawet dotknąć sad:(

37

Rozwalił mnie jej tekst do Ciebie: "jak my będziemy razem wyglądać na ulicy, jak Ty taki chudy jesteś"
Szok!
Jak można w ten sposób patrzeć na człowieka i się wstydzić go z takiego powodu?!
Przecież to przez nią tak schudłeś!
Ja Ci radzę tak: zacznij wychodzić do ludzi i się nie bać ich opinii na temat waszego związku.
Musisz się z kimś spotykać ze znajomych i starać się sobie z tym poradzić. Piszesz, że chciał byś by ona zatęskniła za Tobą. A jak ma to zrobić jak Ty cały czas jesteś obok niej?
Zerwij na jakiś czas z nią kontakt, aby ona mogła sama zauważyć Twój brak w swoim życiu.
I gdy zdecyduje się wrócić, to nie rzucaj się od razu w jej ramiona. Niech trochę za walczy o Twoją bliskość. Niech zrozumie, że Cię skrzywdziła. Bo ona się zwyczajnie Tobą bawi. Raz Ci daje nadzieję, potem Cię odrzuca.
I spróbuj sam nauczyć się rozwiązywać swoje problemy. To Ci pomoże bardziej uwierzyć w siebie.
Powodzenia. wink

38

Myszeczka23 napisał/a:

Rozwalił mnie jej tekst do Ciebie: "jak my będziemy razem wyglądać na ulicy, jak Ty taki chudy jesteś"
Szok!
Jak można w ten sposób patrzeć na człowieka i się wstydzić go z takiego powodu?!
Przecież to przez nią tak schudłeś!
Ja Ci radzę tak: zacznij wychodzić do ludzi i się nie bać ich opinii na temat waszego związku.
Musisz się z kimś spotykać ze znajomych i starać się sobie z tym poradzić. Piszesz, że chciał byś by ona zatęskniła za Tobą. A jak ma to zrobić jak Ty cały czas jesteś obok niej?
Zerwij na jakiś czas z nią kontakt, aby ona mogła sama zauważyć Twój brak w swoim życiu.
I gdy zdecyduje się wrócić, to nie rzucaj się od razu w jej ramiona. Niech trochę za walczy o Twoją bliskość. Niech zrozumie, że Cię skrzywdziła. Bo ona się zwyczajnie Tobą bawi. Raz Ci daje nadzieję, potem Cię odrzuca.
I spróbuj sam nauczyć się rozwiązywać swoje problemy. To Ci pomoże bardziej uwierzyć w siebie.
Powodzenia. wink

Ja teraz zerwałem z nią wszelki  kontakt  niech robi co chce chce się bawić niech się bawi ale nie moim kosztem. Prawda schudłem i to bardzo ale schudłem przez te wszystkie zmartwienia i przez to jak się starałem: bo wolałem nic nie jeść przez parę dni i pójść  z nią do kina żeby ją odzyskać  jak ja się o tym dowiedziałem to nie wiedziałem co robić to walczyłem o nią i walczę dalej, ale ostatnio nie wiem co się z nią dzieje. Jak razem rozmawiamy jest zupełnie inną osobą a jak pisze z koleżankami pisze zupełnie inaczej ale co ja mogę. Wiem że życie idzie do przodu i bardzo pragnąłem żeby ,, Została moją żoną "  już miałem wszystko zaplanowane i po paru dniach się wszystkiego dowiedziałem normalnie serce mi pękło sad nie wiedziałem jak się zachować i co jej mówić a ona jak by nigdy nic  normalnie i oszukiwała mnie  dalej:(

przez te trzy tygodnie jak się o tym dowiedziałem zabierałem ją wszędzie byliśmy  tydzień nad morze,  chodziliśmy do kina , na kolacje,  spacery kwiaty  co pare dni ale nic z tego. Żałuję  że  nie jestem z nią bo moje życie było inne, a teraz to wszystko jest takie szare i ponure już nawet słodycze bez niej nie smakują tak samo jak smakowały jak się wygłupialiśmy smile

39 Ostatnio edytowany przez szeherezada77 (2012-10-30 19:36:18)

szkoda mi Ciebie naprawde, znam podobnego kolesia ktory zatracal sie z milosci, niestety jego historia zakonczyla sie nie z happy endem, dziewczyna nie wrocila do niego a on zamknal sie w domu i jara jazz..totalnie inny chlopak na dzien dzisiejszy, jego historia wydarzyla sie pare lat temu, nie strasze Cie tylko ostrzegam ze jak nie zaczniesz wychodzic do ludzi, nie poszukasz bratniej duszy to bedziesz sie pograzal

40

szeherezada77 napisał/a:

szkoda mi Ciebie naprawde, znam podobnego kolesia ktory zatracal sie z milosci, niestety jego historia zakonczyla sie nie z happy endem, dziewczyna nie wrocila do niego a on zamknal sie w domu i jara jazz..totalnie inny chlopak na dzien dzisiejszy, jego historia wydarzyla sie pare lat temu, nie strasze Cie tylko ostrzegam ze jak nie zaczniesz wychodzic do ludzi, nie poszukasz bratniej duszy to bedziesz sie pograzal

Rozumiem ale ja ciągle żyje nadzieją że wróci do mnie ale sam już nie wiem.

wiem że nie mogę siedzieć w domu i się zamartwiać powinienem się bawić i szaleć ale musisz mnie zrozumieć że na ten czas nawet na to nie mam ochoty na zabawę i na wyjścia. Ostatnio jak byłem w pracy podpisałem umowe na wyjazd za granice na pare tygodni na morze ale teraz sam się zastanawiam czy to ma sens po prostu nie jestem taki jak kiedyś to w końcu  było 2 lata a nie miesiąc. Kiedyś to bym się odwrócił na pięcie i poszedł w swoją stronę ale teraz  tak nie potrafię za dużo ona dla mnie znaczy wiem co zrobiła i wiem co pisze do koleżanek  że chyba do mnie nie wróci , ale przy mnie zachowuje się zupełnie inaczej. Poczekam jeszcze trochę i zobaczę co się wydarzy  zobaczymy jak to będzie mam taką nadzieje że będzie dobrze. Ostatnio było super ale wiadomo jak to jest nadziei sobie narobiłem ale ona od razu je po tym wszystkim  zgasiła. Wiem że coś do mnie czuje, ale co to jest to sam już nie wiem.

Kurde tak na serio to mam załamkę ii mam to w głowie te wszystkie chwile sad

41

xxxatlasxxx napisał/a:
szeherezada77 napisał/a:

wiem że nie mogę siedzieć w domu i się zamartwiać powinienem się bawić i szaleć ale musisz mnie zrozumieć że na ten czas nawet na to nie mam ochoty na zabawę i na wyjścia. Ostatnio jak byłem w pracy podpisałem umowe na wyjazd za granice na pare tygodni na morze ale teraz sam się zastanawiam czy to ma sens po prostu nie jestem taki jak kiedyś to w końcu  było 2 lata a nie miesiąc. Kiedyś to bym się odwrócił na pięcie i poszedł w swoją stronę ale teraz  tak nie potrafię za dużo ona dla mnie znaczy wiem co zrobiła i wiem co pisze do koleżanek  że chyba do mnie nie wróci , ale przy mnie zachowuje się zupełnie inaczej. Poczekam jeszcze trochę i zobaczę co się wydarzy  zobaczymy jak to będzie mam taką nadzieje że będzie dobrze. Ostatnio było super ale wiadomo jak to jest nadziei sobie narobiłem ale ona od razu je po tym wszystkim  zgasiła. Wiem że coś do mnie czuje, ale co to jest to sam już nie wiem.

Drogi autorze troche Cie pociesze
pare lat temu zakonczyl sie moj zwiazek (4letni zwiazek) z chlopakiem, ktorego powiedzmy nie za dobrze potraktowalam kilka razy, cos a'la Twoja dziewczyna, terroryzowalam go emocjonalnie, wiele razy plakal, prosil przepraszal.. zrywalam z nim on sie zatracal..kwiatki prezenciki..pasowalo mi to czulam sie dowartosciowana.. cieszylam sie ze on mnie tak kocha..
pewnego dnia..zerwal on.. powiedzial ma dosyc.. nieodwracalnie..powiem Ci ze to byl cios.. mimo moich prob..nic z tego.. strasznie cierpialam.zalowalam swoich decyzji..dzis minelo juz kilka raz..a ja nadalm mam jakis tam sentyment do niego..twierdze ze chlopak kochal bardzo.. ale to ja bylam strasznie glupia..dlugo zajelo mi podniesienie sie ... ale do dzis mam mile wspomnienie po nim..bo on naprawde byl wart milosci i dziewczyny ktora go szanowala..ja niestety nie bylam ta osoba.. mysle ze jesli sie nie zejdziecie to wlasnie ona jednego pieknego dnia obudzi sie i powie "o kur.. co ja zrobilam" mysle ze moge Ci to zagwarantowac.. a co do Twojego wyjazdu, nie sadzisz ze to genialna okazja?? zeby odsapnac?? moze ona mysli ze jestes ''za blisko'' a jak poczuje ze Ty gdzies tam?? zateskni..
i pamietaj nikt Ci tak nie pomoze jak bliska Ci osoba

42

szeherezada77 napisał/a:
xxxatlasxxx napisał/a:
szeherezada77 napisał/a:

Drogi autorze troche Cie pociesze
pare lat temu zakonczyl sie moj zwiazek (4letni zwiazek) z chlopakiem, ktorego powiedzmy nie za dobrze potraktowalam kilka razy, cos a'la Twoja dziewczyna, terroryzowalam go emocjonalnie, wiele razy plakal, prosil przepraszal.. zrywalam z nim on sie zatracal..kwiatki prezenciki..pasowalo mi to czulam sie dowartosciowana.. cieszylam sie ze on mnie tak kocha..
pewnego dnia..zerwal on.. powiedzial ma dosyc.. nieodwracalnie..powiem Ci ze to byl cios.. mimo moich prob..nic z tego.. strasznie cierpialam.zalowalam swoich decyzji..dzis minelo juz kilka raz..a ja nadalm mam jakis tam sentyment do niego..twierdze ze chlopak kochal bardzo.. ale to ja bylam strasznie glupia..dlugo zajelo mi podniesienie sie ... ale do dzis mam mile wspomnienie po nim..bo on naprawde byl wart milosci i dziewczyny ktora go szanowala..ja niestety nie bylam ta osoba.. mysle ze jesli sie nie zejdziecie to wlasnie ona jednego pieknego dnia obudzi sie i powie "o kur.. co ja zrobilam" mysle ze moge Ci to zagwarantowac.. a co do Twojego wyjazdu, nie sadzisz ze to genialna okazja?? zeby odsapnac?? moze ona mysli ze jestes ''za blisko'' a jak poczuje ze Ty gdzies tam?? zateskni..
i pamietaj nikt Ci tak nie pomoze jak bliska Ci osoba

Dużo osób już mi to mówiło z tym że ona zatęskni za mną. Ostatnio nawet sama mi to powiedziała że się stęskniła a jak ja się zapytałem czy na prawdę to powiedziała  że tak " maki kaka " czyli tak troszeczkę.

Myślę że wyjadę na ten statek a jak wy myślicie powiedzieć jej o tym że wyjeżdżam? ale sam nie wiem czy dam sobie radę

Kocham ją ale w tej sytuacji ja nic nie mogę  zobaczymy

43

Jedź chłopaku do tej roboty, to ci może jądra zstąpią, bo zatracasz się niepotrzebnie w straconej sprawie.

44

za bardzo nie mam już siły tylko chyba się łudzę starałem się walczyć, ale ona musi teraz sama to przemyśleć ja się wycofam na jakiś czas zobaczymy co będzie. Ona dobrze wie co ja do niej czuję i wie że kocham mimo wszystko wspomnienia zostaną i te wszystkie dobre i złe chwile zawsze będe je pamiętał, na dzień dzisiejszy mam dość ja się staram i starałem ale nie widziałem nic z jej strony oprócz tego jednego razu, może pora przestać się o nią ubiegać i zobaczyć co ona zrobi ???????????? sad

45

Proponuje umówić se z jakas koleżanka czy kim kolejek na pogaduchy smile mi osobiście strasznie to pomaga a jestem w podobnej sytuacji.... To ze umawiam sie z innymi dziewczynami nie zmienia faktu ze nadal kocham tamta... Ale czasami trzeba pokazać ze dajesz sobie dobrze radę bez niej. Ja tez wierze ze zateskni, ale bezczynne siedzenie w domu mnie zabija tongue

46

Niektórzy mówią, że jak się olewa, to ona przybiega. Mam inne doświadczenia.

1. Jeśli ktoś olewa, a drugi nie kocha, to się nie zakocha od olewania, najwyżej zapragnie zdobyć, ale to kruche i się rozsypuje potem szybko.

2. Jeśli ktoś zabiega a drugi nie kocha (bo był tylko zauroczony, bo się odkochał), to się nie zakocha od bycia kochanym.

3. Jeśli ktoś bardzo kocha, aż zapomina o sobie, ten drugi, niekochający, jest podbudowany i pasie swoje ego, chwali się tym, że jest tak kochany i atrakcyjny. Dlatego daje nadzieję. Dlatego nie rezygnuje, chce czasu, żeby sobie poukładać. Bo szkoda mu zrezygnować z kogoś, kto daje, ale odwzajemniać się nie zamierza.

4. Jeśli oboje mają się ku sobie, są szczerzy, kulturalni i świadomie budują bliskość i ufają sobie nawzajem - nic więcej nie trzeba. Jest cudownie. Nikt nie liczy ile dał - każde daje wszystko co może.

Tylko przypadek 4 rokuje. Inne niestety nie.

Ona sama nie wie czego chce. Gdy się czegoś chce, wie się to. Gdy nie wiesz, znaczy że nie chcesz.

Nie mów co powinieneś.

Kochaj siebie.

47

kai napisał/a:

Proponuje umówić se z jakas koleżanka czy kim kolejek na pogaduchy smile mi osobiście strasznie to pomaga a jestem w podobnej sytuacji.... To ze umawiam sie z innymi dziewczynami nie zmienia faktu ze nadal kocham tamta... Ale czasami trzeba pokazać ze dajesz sobie dobrze radę bez niej. Ja tez wierze ze zateskni, ale bezczynne siedzenie w domu mnie zabija tongue

Z jedną się umówiłem i się jej zwierzyłem  a ona zaraz po naszej rozmowie doniosła jej o wszystkim i wszystko jej opowiedziała jak ja się czuje i co mówiłem ale co ja mogę. Właśnie jestem w pociągu i jadę do domu do siebie do rodziny i kolegów zobaczymy jak to będzie smile

48

Trzymam kciuki za Ciebie!! ja mam ten luksus że baaardzo dużo moich znajomych jej nie zna... tak własnie, odsuwanie znajomych na bok ;/ strasznie ciężko odbudować życie towarzyskie ale jest parę perełek które o mnie nie zapomniały big_smile o 19 idę spotkać się z moją byłą a nadal kochaną osobą.... w celu zabrania swoich rzeczy od niej, ale nie wiem jak to będzie ;p może na spacer ją zaproszę, jak za dawnych lat..... Bynajmniej najbardziej boje się reakcji jej rodziców :< lubią mnie ale nie wiem jak zareagują....

49

kai napisał/a:

Trzymam kciuki za Ciebie!! ja mam ten luksus że baaardzo dużo moich znajomych jej nie zna... tak własnie, odsuwanie znajomych na bok ;/ strasznie ciężko odbudować życie towarzyskie ale jest parę perełek które o mnie nie zapomniały big_smile o 19 idę spotkać się z moją byłą a nadal kochaną osobą.... w celu zabrania swoich rzeczy od niej, ale nie wiem jak to będzie ;p może na spacer ją zaproszę, jak za dawnych lat..... Bynajmniej najbardziej boje się reakcji jej rodziców :< lubią mnie ale nie wiem jak zareagują....

Powiem tobie tak jak ja poszedłem po swoje rzeczy to dostałem zjebę dla czego zabieram ubrania że one mogą u niej zostać i część została. Jeszcze do dzisiaj nie odebrana hehe i coraz więcej jest tam moich rzeczy i ubrań. Ostatnio jak byłem u niej to się tuliła i się całowaliśmy tak namiętnie  rzuciła  się na mnie i zaczęła mnie całować i ja ją też jak by nikogo w domu nie było to by było i więcej ,ale później ona do mnie że ją poniosło a ja nie wiem co o tym myśleć ??????????????//

50

No u mnie tak hardcorowo nie jest..... moja była może i jest dziecinna ale jak się zaweźmie to nie ma przebacz ;/ Pocałowałem ją tylko na dowiedzenia raz jedyny i chyba ostatni ;/ A ta Twoja to strasznie nie zdecydowana jakaś, raz tak raz tak o.0 nie mogę ogarnąć, muszę się z tym przespać.... Próbowałeś z nią rozmawiać tak naprawdę na poważnie, ale bez emocji... za dużo emocji w poważnej rozmowie ją niszczą

51

kai napisał/a:

No u mnie tak hardcorowo nie jest..... moja była może i jest dziecinna ale jak się zaweźmie to nie ma przebacz ;/ Pocałowałem ją tylko na dowiedzenia raz jedyny i chyba ostatni ;/ A ta Twoja to strasznie nie zdecydowana jakaś, raz tak raz tak o.0 nie mogę ogarnąć, muszę się z tym przespać.... Próbowałeś z nią rozmawiać tak naprawdę na poważnie, ale bez emocji... za dużo emocji w poważnej rozmowie ją niszczą

Powiem tobie tak nie odzywałem się cały dzień i jadę do domu pociągiem i nagle sms myślę kto to  a patrze a tu ona  " hej może wpadniesz do mnie  tak bo jestem sama "  ja nic zaraz kolejny  " ? "  później kolejny i teraz w sumie zaczęliśmy pisać tak normalnie ale nie wiem co będzie jutro może znowu powie że to był impuls. sam nie wiem strasznie tęsknie za nią ale muszę pogadać z nią. Rozmawiałem z nią na spokojnie to była taka że sam nie wiem taka że " przytulić i ucałować " to wszystko mam w sercu i zawszę będę miał  ale tęsknie i nie mogę bez niej tak żyć poczekam jeszcze trochę zobaczymy co będzie  sad a wy jak myślicie ????????????????

52 Ostatnio edytowany przez Myszeczka23 (2012-11-01 20:46:07)

Hej kochany.;)
Moim zdaniem musisz z nią na spokojnie po gadać tak jak próbowałeś to robić do tej pory. Ale musisz ją po prosić by była z Tobą szczera (nawet jeśli będzie Cię ta szczerość boleć) i żeby Ci powiedziała tak szczerze co czuje gdy ją całujesz?
Niestety ale to jest bardzo ważne bo może się okazać, że ona Cię tylko lubi jako przyjaciela i nie chce Cię stracić, ale nie traktuje Cię jako swojego chłopaka.
No musisz ją o to spytać co ona czuje gdy jesteś blisko i czego oczekuje od Ciebie.

53

Myszeczka23 napisał/a:

Hej kochany.;)
Moim zdaniem musisz z nią na spokojnie po gadać tak jak próbowałeś to robić do tej pory. Ale musisz ją po prosić by była z Tobą szczera (nawet jeśli będzie Cię ta szczerość boleć) i żeby Ci powiedziała tak szczerze co czuje gdy ją całujesz?
Niestety ale to jest bardzo ważne bo może się okazać, że ona Cię tylko lubi jako przyjaciela i nie chce Cię stracić, ale nie traktuje Cię jako swojego chłopaka.
No musisz ją o to spytać co ona czuje gdy jesteś blisko i czego oczekuje od Ciebie.

Jak mi się uda z nią pogadać to dam znać zobaczymy, jak będzie boleć to najwyżej kupie butelkę czerwonego wina i spać

54

Nie uciekaj do alkoholu! ja własnie popadam w papierosy... a tyle lat.... Cóż ;p tak pogadaj z nią, zastanawiam się czy bycie delikatnie zimnym coś da? niech zrozumie że nie jesteś tylko jej zabawką. Daj jej to odczuć. Ja wiem że ciężko i w ogóle, też to przerabiałem. Pamiętaj spokojna rozmowa bez większych emocji z Twojej strony ;p Ona niech robi co chce pod czas tej rozmowy ;] nie daj się złamać. Nie mogę trzymać kciuków za siebie więc trzymam za Ciebie ;]

55

kai napisał/a:

Nie uciekaj do alkoholu! ja własnie popadam w papierosy... a tyle lat.... Cóż ;p tak pogadaj z nią, zastanawiam się czy bycie delikatnie zimnym coś da? niech zrozumie że nie jesteś tylko jej zabawką. Daj jej to odczuć. Ja wiem że ciężko i w ogóle, też to przerabiałem. Pamiętaj spokojna rozmowa bez większych emocji z Twojej strony ;p Ona niech robi co chce pod czas tej rozmowy ;] nie daj się złamać. Nie mogę trzymać kciuków za siebie więc trzymam za Ciebie ;]

Wiesz ja bym chciał bardzo z nią porozmawiać na spokojnie, ostatnim razem jak rozmawialiśmy ze sobą to tak z tej rozmowy wyszło że się całowaliśmy i było miło ale później te słowa że ją poniosło wszystko popsuły ale co ja mogę, ja bym dał wszystko żeby sobie z nią porozmawiać piszemy teraz do siebie sms i  na kąpie. Pisze do mnie smsy na dobranoc ale jak zaproponowałem dzisiaj wyjście gdzieś razem  było tylko pytanie " po co  i czemu " więc już nie zapytam na razie  sama musi tego chcieć , zobaczymy jak będzie smile

56

Kolejny straszny dzień i ta pustka której nie można niczym załatać ten brak w sercu , brak  tej osoby którą tak bardzo kocham. Kolejny samotny dzień, kolejne godziny i minuty a uczucie nie zmienne. Tęsknie strasznie sad

57

Sam już jej nie rozumiem pisała do mnie od środy na kom i na gg. a dzisiaj od rana cisza napisałem jej smsa czy wyjdziemy gdzieś na spacer i coś zjeść, a ona " że nie " "daj spokój " ja rozumiem że akurat ma okres i  lepiej kobiet nie denerwować. Po chwili esemes  " sama zadecyduję o spotkaniu kiedy ". co ja mam o tym myśleć? Powiedziałem że idę na spacer sam teraz to że jestem głupi i po co mam gdzieś iść to jeszcze raz zaproponowałem spacer  a ona  " nie " to ja napisałem że no dobrze nie ma problemu to idę. Ona do mnie że " jesteś namolny " i tyle teraz jest zła napisała że miłego spaceru. Ja napisałem że poczekam jak chce aż wróci i ona znowu pretensje. Sam już nie wiem co mam o tym myśleć wszystkim idę gdzieś teraz to odreagować  i pomyśleć bo powoli mnie już to dobija. Myślę czy nie spróbować się do niej nie odzywać znowu bo się wtedy interesowała mną co robię i gdzie jestem i z kim idę ??????????????

58

Kurde teraz to już przeginka

Wszyscy do niej piszą czy ona do mnie wróci, a ona myśli że to ja każe im to pisać. Kurde jak mnie takie coś denerwuje ale co ja mogę szlak by to trafił.

Już było dobrze rozmawialiśmy i pisaliśmy do siebie ale zaczęli się wtrącać  i znowu to samo zablokowała mnie i nie pisze już nic, nawet jak chcę się coś zapytać, co za ludzie mają swoje sprawy ale dalej mieszają sad

59

UDAŁO SIĘ jesteśmy razem wszystko sobie wyjaśniliśmy smile  smile

60

xxxatlasxxx napisał/a:

UDAŁO SIĘ jesteśmy razem wszystko sobie wyjaśniliśmy smile  smile

to znaczy mianowicie co?
że nadal będziesz dawał jej sobą pomiatać jak zajdzie jej na to ochota..?

po 1) to że zabroniła ci się widywać z tym koniem którym sie opiekowalsicie to czyste skur..syństwo
po 2)" Po chwili esemes   sama zadecyduję o spotkaniu kiedy . co ja mam o tym myśleć? "
to mówi samo za siebie . Przecież ona jest królową a ty jej poddanym.

wybacz z góry za te złośliwe ironie, ale po prostu jak czytam takie rzeczy to wytrzymać nie mogę

Posty [ 61 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Proszę o pomoc jak ją odzyskać ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024