Witam wszystkich Proszę o pomoc i radę co mogę zrobić aby odzyskać ukochaną osobę ma na imię Maja i jest najpiękniejszą dziewczyną na świecie. Byliśmy ze sobą prawie dwa lata i było cudownie, zdążały się trudne momenty ale jak to w każdym związku i pewnego dnia dowiedziałem się że piszę z gościem przez internet. Trochę nie wiedziałem co zrobić dowiedziałem się że SMS-ują i gadają na skype. ona się normalnie zachowywała w stosunku do mnie ale z nim pisała i wysyłała mu foty. i Pewnego dnia zapytałem się czy z kimś piszę odparła że nie i od tamtej pory się zmieniła oddalała się ode mnie nie chciała się widywać i obrażała, ale ja to wszystko znosiłem dusiłem to wZ sobie myślałem że jej minie. Zaczęliśmy częściej wychodzić do kina , na kolację, spacery, kwiaty starłem się odzyskać ją ale niestety miesiąc temu ze mną zerwała,a ja od tamtej pory nie mogę się pozbierać ciągle myślę o niej . Jest ona po prostu dla mnie wszystkim i nie potrafię bez niej żyć. Jej pasją są konie zawsze chodziliśmy jeździć opiekowaliśmy się jednym koniem ale jak ona zemną zerwała zabroniła mi tego i zabroniła mi tam przychodzić. Nie mogę się z nią widywać i to mnie strasznie boli, bo tylko przy niej czuję że żyję a tak to siedzę w domu i tylko myślę o nie. Bo ją kocham i oddałbym za nią życie jak by o to poprosiła i jak by było trzeba ona jest dla mnie wszystkim a ja nie potrafię bez niej już żyć strasznie mi jej brakuję jej spojrzenia, jej pięknych oczu jak się budziła i ja byłem przy niej i jak jej mówiłem dzień dobry kochanie brakuję mi tego bardzo jestem w totalnej rozsypce wiem że ona z nim piszę ale chciał bym ją odzyskać po prostu nie wiem co mam robić Jak ją odzyskać? Proszę wasz o pomoc. Jestem zakochany w niej nie mogę przestać o niej myśleć ona jest tym wszystkim czego mi było trzeba do życia. PROSZĘ
Wiem że były trudne chwilę i bolesne słowa ja jej to wszystko wybaczyłem i przeprosiłem poszedłem do niej z kwiatami i z Kinder błeno je uwielbia. Ale nie chciała ze mną rozmawiać po chwili się zgodziła porozmawialiśmy na spokojnie i poszedłem przeprosiłem za wszystko przytuliła się do mnie i kazała już iść. proszę pomóżcie mi ją odzyskać błagam