Mój facet jest nie do wytrzymania, mam go już dosyć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Mój facet jest nie do wytrzymania, mam go już dosyć

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

1

Temat: Mój facet jest nie do wytrzymania, mam go już dosyć

Jestem z facetem dwa lata wszystko musi byc tak jak on chce ja mu za duzo pozwolilam oddalam mu serce i cala siebie pomieszkujemy razem czesto spedzamy milo czas ale jak na cos sie nie zgodze wygania mnie z domu to takie troche dziwne ale ma dwie osobowosci jest cudowny a za razem potwor bagienny problem w tym ze ja zaczelam sie stawiac i wtedy sie zaczelo wyzywanie ublizanie robienie jazd nie umniem wszystkiego ugotowac nie wszystko umniem zalatwic wyzywa mnie od debili wariatow i ze jestem beznadziejna oczernia znajomym i rodzinie mam go juz dosyc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój facet jest nie do wytrzymania, mam go już dosyć

To dlaczego tego nie zakończysz? Szkoda czasu na kogoś takiego ....

3

Masakra. Możesz stać się jego niewolnicą, albo odejść. Jeszcze możesz odejść.

4

Skoro on jest nie to wytrzymania, to po co zmuszasz się aby z nim wytrzymywać?

5

on chce związku, matki, słuzacej?
to tak nie działa.

Jak lubisz cierpieć i takie psychiczne sadomaso to spokojnie mozesz trwac w takiej relacji.
Jeśli jednak oczekujesz od siebie i życia troche więcej to proponuje odejść i znaleźć kogoś kto doceni to że w ogóle dostanie coś do zjedzenia bo jak sie nie podoba to moze sobie sam ugotwać smile (przenośnia do wszystkich sfer jego oczekiwań)

6

Mojego też mam dość!!!! Nie warto być za dobrym, przekonałam się na własnej skórze... w końcu też jestem człowiekiem z rozumem, sercem i marzeniami! Mojemu powiedziałam tak po prostu, że jest DUPEK i radzę Ci zrób to samo i ciekawa jestem kto w końcu za kim...  zatęskni:-)) pozdrawiam i trzymam również za Ciebie kciuki!!

7

rooma napisał/a:

Mojego też mam dość!!!! Nie warto być za dobrym, przekonałam się na własnej skórze... w końcu też jestem człowiekiem z rozumem, sercem i marzeniami! Mojemu powiedziałam tak po prostu, że jest DUPEK i radzę Ci zrób to samo i ciekawa jestem kto w końcu za kim...  zatęskni:-)) pozdrawiam i trzymam również za Ciebie kciuki!!

Też jestem w podobnej sytuacji. Nic, tylko odpuścić trochę i zobaczyć kiedy przyleci prosić o litość.

8

luluville napisał/a:
rooma napisał/a:

Też jestem w podobnej sytuacji. Nic, tylko odpuścić trochę i zobaczyć kiedy przyleci prosić o litość.

A po co Ci jego prośby o litość?? Kobieto!!!!!! poszukaj kogoś kto Cię będzie szanował dlatego, że ma szacunek do drugiego człowieka a nie dlatego, że go zmusiłaś do tego, myślisz, że mu tak zostanie na stałe?? Zmieni się na chwilę a później wróci do dawnego siebie. Uciekaj jak najdalej!

9

Joga napisał/a:
luluville napisał/a:
rooma napisał/a:

A po co Ci jego prośby o litość?? Kobieto!!!!!! poszukaj kogoś kto Cię będzie szanował dlatego, że ma szacunek do drugiego człowieka a nie dlatego, że go zmusiłaś do tego, myślisz, że mu tak zostanie na stałe?? Zmieni się na chwilę a później wróci do dawnego siebie. Uciekaj jak najdalej!

Może żle się wyraziłam. Po prostu czasem potrzeba okazać trochę chłodu, żeby mężczyzna mógł spojrzeć na pewne sprawy "na trzeźwo". Na niektórych to działa. Może na mojego zadziała. Cóż mam do stracenia, skoro go kocham.

10

Nie no świetnie... "jak tylko się sprzeciwiam to mnie wygania z domu" hahaha
Sorry.. ja też jestem z psychopatą ale ja mam z nim dziecko, mieszka u mnie, nie kocham go i robię wszystko aby się z tego wyrwać. Ale ty jesteś jeszcze niczym nie związana... Ja nie mogę pojąć jak facet może wygodnić z domu swoją dziewczynę.. Chociaż z drugiej strony to chyba nic nie powinno mnie już dziwić.
Dam ci radę - skończ to póki jeszcze możesz bo lepiej nie będzie. Nigdy nie jest lepiej... może być tylko gorzej.

11

Mogłabyś tutaj narzekać gdyby Cie do krzesła przywiązał, ale skoro On Cie wygania a Ty bez krzty honoru z nim jesteś, to pretensje tylko do siebie.

12

Jeśli facet by mnie wyzwał, wygonił z domu, poniżyl w jakikolwiek sposób to zrobiłby to tylko raz-pierwszy i ostatni.
Masz go już dosyć?Więc po co z nim jestes?Tylko nie pisz, proszę,  że to milość Cie przy nim trzyma.

13 Ostatnio edytowany przez Artemida (2012-10-25 11:21:27)

Wygonił z domu? To się spakuj i wyjdź.

I nie oglądaj się za siebie.

14

Poczytaj moj watek, jestem w bardzo podobnej sytuacji pozdrawiam

15

1. Zacznij używać znaków interpunkcyjnych, polskich znaków i ....
2. Dwa lata mieszkacie razem. Może z nim porozmawiaj spokojnie o problemie. Jak się będzie wściekać, albo znowu wymyślać jakieś "zarzuty", to wtedy sugeruję zakończenie sprawy. A od kiedy tak jest ?

16

Kobieto uciekaj od niego! A jak będziecie mieli dziecko i znów Cię wygoni to gdzie Ty pójdziesz? Pod most? Przecież to chore jest. Zamknij ten rozdział w życiu i idz dalej. Powodzenia!:)

17

miałam podobnie latałam za swoim chłopakiem jak głupia, on mną manipulował zawsze był bardziej "lepszy" niż jak wytrzymałam tak przez 2 lata.. ale w koncu miarka sie przebrała on mnie o cos prosił a ja mowilam ze nie mam czasu.. mówil mi: nie spotkamy sie dziś.. a ja wporządku jade do koleżanki itd olewałam go i teraz sam pyta czy mozemy sie spotkac sam błaga zebym cos zrobila, olewam go tak samo

18

Nie wiem kto ma większy problem Ty że z nim jesteś czy on, że nie potrafi zachowywać się w stosunku do kobiety z szacunkiem ? hmm

Daj sobie z nim spokój, lepiej nie będzie... A zastanów się co gdy będziecie mieć dziecko i ono będzie zmuszone patrzeć na tą chorą sytuację ? hmm

19 Ostatnio edytowany przez kochanie543210 (2012-10-25 16:51:18)

Jesteś dziewczyną bez większych zobowiązań więc kopnij go w d**e póki na to czas.Ja swojemu dawałam dużo szans na zmiane ale ta zmiana była chwilowa,a jak sie nam dziecko urodziło to już tylko jest gorzej.Nigdy nie bedziesz z nim szczęśliwa.Jeśli nie chcesz płakać przez to jak on cie traktuje to idź gdzie indziej poszukać prawdziwej miłości.Znajdziesz faceta który na Ciebie zasługuje.

Co prawdziwe nigdy nie przemija. Najwidoczniej byłaś tylko złudzeniem...

20

jestem w szoku czytając wasze posty! ja mam inną sytuację i powiem że ciężko mi będzie zostawić faceta jestem z nim 5 lat aż! problemy się nawarstwiają bo nie wiem co. wyszłam za niego to jest największa pomyłka jaką popełniłam w życiu. wpadłam z facetem po 7  miesiącach był pośpiech i potem ślub przed porodem i tu przykra niespodzianka . nie wiedziałam że go stać na takie teksty . oznajmił mi że w czasie mojego pobytu w szpitalu przed porodem i po urodzeniu że cieszył się wolnością . zatkało totalnie potem pretensje że on nie chciał dziecka że ja chciałam. to była wpadka i tyle czasu zmarnowałam być z kimś kto nie liczy się z uczuciami. pomóżcie mi mam dalej z facetem być który mnie rani wypomina moje wady . szkoda mi nerwów i dziecka które mnie i jego łączy. przestałam kochać go.

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Mój facet jest nie do wytrzymania, mam go już dosyć

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024