Czy jak partner/ka wydaje wam się nieatrakcyjny/a to znaczy, że... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy jak partner/ka wydaje wam się nieatrakcyjny/a to znaczy, że...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez ethics (2012-10-22 13:22:44)

Temat: Czy jak partner/ka wydaje wam się nieatrakcyjny/a to znaczy, że...

miłość się już wypala?

Macie takie dni kiedy patrzycie na partnera i po prostu wam się nie podoba? Albo widzicie na ulicy faceta/dziewczynę i myślicie sobie, że szkoda, że mój/moja tak nie wygląda? Czy takie zachowanie może oznaczać koniec zauroczenia i zwiastun rychłego końca związku?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jak partner/ka wydaje wam się nieatrakcyjny/a to znaczy, że...

Widzę atrakcyjnych facetów dokoła,ale mój partner jest dla mnie najatrakcyjniejszy i nigdy nie myślę, że szkoda,że nie wygląda jak mięśniak z osiedlowej siłowni.Sama go sobie wybrałam to mam co chciałam i tyle.

3

Nigdy. Patrzę na niego i myślę, że jego uroda jest "wisienką na torcie". Był cudowny już podczas pierwszej rozmowy wirtualnej. Męski. Mądry. Mój książę z bajki. Nie spodziewałam się, że do tego będzie przystojny.

4

ethics napisał/a:

miłość się już wypala?

Macie takie dni kiedy patrzycie na partnera i po prostu wam się nie podoba? Albo widzicie na ulicy faceta/dziewczynę i myślicie sobie, że szkoda, że mój/moja tak nie wygląda? Czy takie zachowanie może oznaczać koniec zauroczenia i zwiastun rychłego końca związku?

To że z kimś jestem, nie oznacza że nie widzę wokół siebie ludzi, w tym przystojnych facetów, którzy potrafią przyciągnąć moje spojrzenie..
Ale jeśli pojawia się taka sytuacja, że zaczynam swojego partnera porównywać z innymi, bądź staje się on w moich oczach nieatrakcyjny to musi być coś na rzeczy..

5

ethics napisał/a:

miłość się już wypala?

Macie takie dni kiedy patrzycie na partnera i po prostu wam się nie podoba?

Nie

ethics napisał/a:

Albo widzicie na ulicy faceta/dziewczynę i myślicie sobie, że szkoda, że mój/moja tak nie wygląda?

Nie

ethics napisał/a:

Czy takie zachowanie może oznaczać koniec zauroczenia i zwiastun rychłego końca związku?

Tak.

6

Tak, to może znaczyć, że coś się wypala. Ja tak miałam. To znaczy chyba nigdy nie kochałam mojego byłego chłopaka i pod koniec związku czasem mnie od niego odpychało.

7

Mi się wydaje, że to przez nasze babskie wahania hormonalne, nikt przecież nie jest idealny.. Czasami też mam takie loty jak Ty..np. gdy mój facet zachowuje się niezdanie, do tego żartuje jak mały chłopiec czy jest przeziębiony lub wiecznie narzeka .. mam go wtedy dosyć, jestem nieprzyjemna, opryskliwa, chamska.. choć to za chwilę mija i wtedy wiem, że chcę z nim spędzić resztę życia..

8 Ostatnio edytowany przez gothka (2012-10-22 19:39:56)

Preferuje mężczyzn z długimi włosami i zarostem. Biorąc pod uwagę, że 90% dorosłych facetów w naszym kraju ma krótkie fryzury to patrząc na mojego- długowłosego blondyna z bródką- myślę sobie, że mam szczęście i przystojniaka u boku big_smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy jak partner/ka wydaje wam się nieatrakcyjny/a to znaczy, że...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024