moj chlopak okazal sie moim kuzynem!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » moj chlopak okazal sie moim kuzynem!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: moj chlopak okazal sie moim kuzynem!!!

Witam!

Mam problem. Jestem z moim chlopakiem niecałe dwa lata i bardzo się kochamy lecz calkiem nie dawno dowiedzieliśmy się przez przypadek ze jesteśmy kuzynami. Jego dziadek jest kuzynem mojego dziadka i chciała bym dowiedzieć którym stopniem pokrewieństwa jesteśmy i czy możemy być dalej całkiem.

Z góry dziękujemy za odpowiedzi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: moj chlopak okazal sie moim kuzynem!!!

Możecie. To bardzo dalekie pokrewieństwo. Chyba że macie jakieś opory moralne. Z tego co wiem, to kuzynostwo może wziąć ze sobą ślub i nawet kościół Katolicki tego nie zabrania. Chodzi o bliskich kuzynów, takich, których rodzice są np. bratem i siostrą. Inna sprawa że np. w takim układzie dla mnie byłoby to chore.

3 Ostatnio edytowany przez przeminęłozwiatrem (2012-10-05 18:26:55)

dziadkowie kuzynami to dość daleka rodzina, daj spokój z szukaniem prblemów jeśli jesteś szczęśliwa smile

4

Dalekie pokrewieństwo. Jesli Wam to nie przeszkadza, to nie widzę problemu:)

5

Też mi sie wydaje, że to jest dalekie pokrewieństwo więc chyba nie masz się czym przejmować.

6

ten temat był wczoraj na głównej w onecie

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » moj chlopak okazal sie moim kuzynem!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024