Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Netkobietki powiedzcie jakie macie plany na majówkę ??
Pogoda robi się coraz ładniejsza i człowiek już mysli jak spędzi te kilka dni wolnych , choc w tym roku to niestety nie będzie ich za dużo w porównaniu do zeszłego 2008 ![]()
Mamy zamiar jechać ze znajomymi w góry. Prawdopodobnie do Wisły. Mam tylko nadzieję, ze będą jakieś fajne, wolne miejsca, bo 1-3 maja to pewnie będzie nawał ludzi w górach. Jeśli wyjazd wypali to będę baaaardzo szczęśliwa ![]()
Ja nie mam jeszcze planow ![]()
i watpie ze bede jakies miala
ja z moim Ł. wybieramy sie do Warszawy
ze znajomymi ![]()
stolica wzbudza w nas takie pozytywne emocje
śpimy na stateczku na Wiśle.. pochodzimy sobie po parkach, posiedzimy w knajpce, wieczorem na imprezke moze ...
Będzie fajnie ![]()
Jeśli mój M. dostanie przepustkę w tym czasie to spędzimy te dni na pewno u niego. A jeśli nie dostanie to coś trzeba będzie wymyślić tu w Gdańsku
a ja wybieram sie na majówkę samochodową hehe.mój T jest maniakiem samochodowym i różne kluby organizują różne imprezki a w tym roku majówkę spędzamy razem z nimi ;-)
Ja jak co roku jadę nad jeziorko z grupą znajomych i moim Dadziem ![]()
Będziemy łowić ryby, spacerować, wygłupiać się i imprezować pod gołym niebem przy ognisku ![]()
Nie mogę się już doczekać!
a ja bede uczyc sie do maturki ![]()
asiulka090 bedziemy trzymały kciuki ! zyczę powodzenia ![]()
![]()
![]()
jesli to dla ciebie pocieszenie to matura pozniej okaze sie dla ciebie ze wcale nie była taka trudna w porownaniu do sesji egzaminacyjnych na studiach
oczywiscie ja wiem ze to stres jest ogromny
ale dasz rade !
Agatka - jeżeli chcecie jechać do Wisły to miejsca trzeba rezerwować bardzo wcześnie! ja jadę w beskid żywiecki, nocleg w bacówce mam zaklepany od marca (oczywiście na pokój 2-osobowy nie było już co liczyć, były miejsca tylko w zbiorówce)
Ania1701 - no prosze ja pragnę wyrwać się w majówkę ze stolicy a ty przyjeżdżasz połazić ![]()
Właśnie mam wielki problem z zarezerwowaniem. Ale dopiero teraz dowiedzieliśmy się że mój luby ma wolne 2 maja. Mamy jedno miejsce takie rezerwowe, ale to kolezanka ma zadzwonić. Ja się już nadzwoniłam. Mam nadzieję, ze się uda. Znajomi co roku jeżdżą bez rezerwacji i zawsze coś znajdą.
no jasne można jechać bez rezerwacji - ryzyko jest, ale przygoda też. pytanie co kochacie bardziej (?) :]
Ja tam wolę jechać mając rezerwację. Tym bardziej, ze jedziemy pociągiem i nie będzie nam się chciało targać bagaży. Już się dowiedziałam, ze dziś ma koleżanka zarezerwować miejsca w tym naszym rezerwowym miejscu. Więc będzie już spokój z rezerwacją i teraz pozostaje nam tylko czekać na majówkę ![]()
dobrze ze sie jednak udało
ja majówką żyję już od miesiąca, nie mogę się doczekać; pragnę w końcu odetchnąć od miasta
U mnie jest dokładnie to samo. Teraz na szczęście są święta i mamy trochę wolnego a potem ta majówka i będzie można odpocząć ![]()
a potem tylko odliczanie od majowki do urlopu...jakos przezyjemy ![]()
Jeszcze w czerwcu jest długi weekend, bo jest Boże Ciało. Więc potem do urlopu się jakoś przeżyje ![]()
Ostatnio edytowany przez Agatka (2009-04-07 13:13:18)
pod warunkiem ze w czerwcu ten piatek miedzy świętem a weekendem będzie wolny....
U mnie można wziąć urlop, więc mogę mieć te 4 dni wolnego ![]()
pewnie tez moge wziac urlo bez problemu, niestety nie wyjade nigdzie bo mam wesel akurat w ten dlugi weekend
a siedziec 4 dni u rodzicow....chyba bym szału dostała ;-) cóż muszę jeszcze to przemyśleć
Ewel ja mieszkam nad morzem ...w gory to za daleko mi jechac na 2-3 dni wiec wybralismy stolice... to jest miejsce ktore szczegolnie nam zapadlo w pamieci... jeszcze do poznania zachaczyc moze nam sie uda ..
warszawka tetni zyciem do tego pełno parków , knajpek ja tam lubie przebywac w takich miejscach ![]()
na czerwcowy weekend moze wybierzemy sie nad jeziorko na domek wiec tam sobie poleżymy, pogoda bedzie pewnie jeszcze ładniejsza wiec bedzie bosko ![]()
teraz święta...zaraz majówka ..potem boże ciało...hmmm dziewczyny odpoczywamy i leniuchujemy
hurrraaaaaaaa ...![]()
Ostatnio edytowany przez Ania1701 (2009-04-07 14:43:21)
Ja majówke spędze przy książkach bo mam maturke, ale musze znalezc czas wolny i kumpla(może przyszłego chłopaka) gdzies wyciągnąc. ![]()
Ostatnio edytowany przez anuska (2009-04-07 15:08:31)
ja tez mam mature, ale w maowke mam zamiar sie przed nia odstresowac
mielismy jechac ze znajomymi do kolegi na dzialke, ale raczej nie wypali no i narazie jest plan taki, ze wsiadamy na motor i jeeezdzimyyyy
a gdzie dojedziemy, kto wie ![]()
grill nad jeziorkiem (jeśli zbiornik wody pitnej legnica można nazwać jeziorkiem) ![]()
my planowalismy prage- odwiedziny kolego,ktory jest na erazmusie.
ale ciocia mojego M ma problemy i nas zaprosila, wiec chyba jednak łomża
jeszcze troche czasu wiec sie moze pozmieniac. ![]()