Plany na majówkę :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Plany na majówkę :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 41 ]

Temat: Plany na majówkę :)

Netkobietki powiedzcie jakie macie plany na majówkę ?? smile Pogoda robi się coraz ładniejsza i człowiek już mysli jak spędzi te kilka dni wolnych , choc w tym roku to niestety nie będzie ich za dużo w porównaniu do zeszłego 2008 wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Plany na majówkę :)

Mamy zamiar jechać ze znajomymi w góry. Prawdopodobnie do Wisły. Mam tylko nadzieję, ze będą jakieś fajne, wolne miejsca, bo 1-3 maja to pewnie będzie nawał ludzi w górach. Jeśli wyjazd wypali to będę baaaardzo szczęśliwa smile

3

Ja nie mam jeszcze planow hmm
i watpie ze bede jakies miala

4

ja  z moim Ł. wybieramy sie do Warszawy wink ze znajomymi smile
stolica wzbudza w nas takie pozytywne emocje smile śpimy na stateczku na Wiśle.. pochodzimy sobie po parkach, posiedzimy w knajpce,  wieczorem na imprezke moze ...:) Będzie fajnie big_smile

5

Jeśli mój M. dostanie przepustkę w tym czasie to spędzimy te dni na pewno u niego. A jeśli nie dostanie to coś trzeba będzie wymyślić tu w Gdańsku

6

a ja wybieram sie na majówkę samochodową hehe.mój T jest maniakiem samochodowym i różne kluby organizują różne imprezki a w tym roku majówkę spędzamy razem z nimi ;-)

7

Ja jak co roku jadę nad jeziorko z grupą znajomych i moim Dadziem wink
Będziemy łowić ryby, spacerować, wygłupiać się i imprezować pod gołym niebem przy ognisku big_smile
Nie mogę się już doczekać!

8

a ja bede uczyc sie do maturki sad

9

asiulka090 bedziemy trzymały kciuki ! zyczę powodzenia smile:):):) jesli to dla ciebie pocieszenie to matura pozniej okaze sie dla ciebie ze wcale nie była taka trudna w porownaniu do sesji egzaminacyjnych na studiach big_smile oczywiscie ja wiem ze to stres jest ogromny smile ale dasz rade !

10

Agatka - jeżeli chcecie jechać do Wisły to miejsca trzeba rezerwować bardzo wcześnie! ja jadę w beskid żywiecki, nocleg w bacówce mam zaklepany od marca (oczywiście na pokój 2-osobowy nie było już co liczyć, były miejsca tylko w zbiorówce)

Ania1701 - no prosze ja pragnę wyrwać się w majówkę ze stolicy a ty przyjeżdżasz połazić smile

11

Właśnie mam wielki problem z zarezerwowaniem. Ale dopiero teraz dowiedzieliśmy się że mój luby ma wolne 2 maja. Mamy jedno miejsce takie rezerwowe, ale to kolezanka ma zadzwonić. Ja się już nadzwoniłam. Mam nadzieję, ze się uda. Znajomi co roku jeżdżą bez rezerwacji i zawsze coś znajdą.

12

no jasne można jechać bez rezerwacji - ryzyko jest, ale przygoda też. pytanie co kochacie bardziej (?) :]

13

Ja tam wolę jechać mając rezerwację. Tym bardziej, ze jedziemy pociągiem i nie będzie nam się chciało targać bagaży. Już się dowiedziałam, ze dziś ma koleżanka zarezerwować miejsca w tym naszym rezerwowym miejscu. Więc będzie już spokój z rezerwacją i teraz pozostaje nam tylko czekać na majówkę smile

14

dobrze ze sie jednak udało smile ja majówką żyję już od miesiąca, nie mogę się doczekać; pragnę w końcu odetchnąć od miasta

15

U mnie jest dokładnie to samo. Teraz na szczęście są święta i mamy trochę wolnego a potem ta majówka i będzie można odpocząć smile

16

a potem tylko odliczanie od majowki do urlopu...jakos przezyjemy smile

17 Ostatnio edytowany przez Agatka (2009-04-07 13:13:18)

Jeszcze w czerwcu jest długi weekend, bo jest Boże Ciało. Więc potem do urlopu się jakoś przeżyje wink

18

pod warunkiem ze w czerwcu ten piatek miedzy świętem a weekendem będzie wolny....

19

U mnie można wziąć urlop, więc mogę mieć te 4 dni wolnego smile

20

pewnie tez moge wziac urlo bez problemu, niestety nie wyjade nigdzie bo mam wesel akurat w ten dlugi weekend smile a siedziec 4 dni u rodzicow....chyba bym szału dostała ;-) cóż muszę jeszcze to przemyśleć

21 Ostatnio edytowany przez Ania1701 (2009-04-07 14:43:21)

Ewel ja mieszkam nad morzem ...w gory to za daleko mi jechac na 2-3 dni wiec wybralismy stolice... to jest miejsce ktore szczegolnie nam zapadlo w pamieci... jeszcze do poznania zachaczyc moze nam sie uda .. smile warszawka tetni zyciem do tego pełno parków , knajpek ja tam lubie przebywac w takich miejscach smile
na czerwcowy weekend moze wybierzemy sie nad jeziorko na domek wiec tam sobie poleżymy, pogoda bedzie pewnie jeszcze ładniejsza wiec bedzie bosko big_smile

teraz święta...zaraz majówka ..potem boże ciało...hmmm dziewczyny odpoczywamy i leniuchujemy big_smile hurrraaaaaaaa ...:D

22 Ostatnio edytowany przez anuska (2009-04-07 15:08:31)

Ja majówke spędze przy książkach bo mam maturke, ale musze znalezc czas wolny i kumpla(może przyszłego chłopaka) gdzies wyciągnąc. smile

23

ja tez mam mature, ale w maowke mam zamiar sie przed nia odstresowac tongue mielismy jechac ze znajomymi do kolegi na dzialke, ale raczej nie wypali no i narazie jest plan taki, ze wsiadamy na motor i jeeezdzimyyyy big_smile a gdzie dojedziemy, kto wie big_smile

24

grill nad jeziorkiem (jeśli zbiornik wody pitnej legnica można nazwać jeziorkiem) big_smile

25

my planowalismy prage- odwiedziny kolego,ktory jest na erazmusie.

ale ciocia mojego M ma problemy i  nas zaprosila, wiec chyba jednak łomża smile

jeszcze troche czasu wiec sie moze pozmieniac. smile

26

My mamy juz zarezerwowany pobyt na 2 dni w warszawie w takim uroczym hoteliku  na wiśle ..pewnie warszawianki go kojarza smile bardzo mi sie podoba , ma swoj klimat smile , zwłaszcza jak jest wieczorem oswietlony tongue a powiedzcie mi dziewczyny czy sa jeszcze ci wszyscy sprzedawcy  na stadionie? bo zawsze mozna tam bylo wynalesc fajne ciuszki po nizszej cenie tongue czy ich gdzies przeniesli czy jak?? moze przy okazji uda mi sie kupic cos big_smile

27

na stadionie jest budowa, ale zdaje sie, że oni handluja "pod" stadionem po prostu. /nie wiem nigdy nie byłam/ smile

28

Mieszkasz w warszawie i nie bylas na stadionie?? a dlaczego? nic tam nie ma ? czy po prostu nie lubisz? wiadomo ze nie jest to gucci czy versace ale zawsze mozna cos znalesc fajnego.. smile ja nie jestem taka osoba co musi sie ubierac tylko w firmowkach wiec mi pasuje smile wazne by było ładne smile

29

po pierwsze mam daleko, po drugie nigdy mnei tam nie ciagnelo. mam pod nsoem olbrzymie centrum handlowe wiec zawsze tam wszystko kupuje smile

30

Ja też zawsze wybieram sie do galeri na zakupy... i pol pensji wydaje:P ale od pamietnych lat słyszalam ze na stadionie te ciuchy tez sa super i tansze niz w centrum handlowym wiec mysle ze sie wybiore... ale sa tam oni nadal..słyszałam kiedys ze mieli to targowisko przeniesc jakies protesty były... dlatego pomyslalam ze mieszkanki stolicy beda sie orientowały najlepiej wink tak wiec jak macie jakies info to poprosze smile

buziaczki smile

31

sa  sprzedawczyki pod stadionem,ale to jest kiczowate strasznie co tam jest.

zupelnie nie dla mnie.
lepiej kupic cos za taka kase,ale w innych sklepach.
podrobki sa lipne,ze szok.

32

Ja z moim narzeczonym wybieramy się na .... skoki spadochronowe. Wykupiłam dla niego skok i skusiłam się na skok dla siebie smile Czuję, że to będzie coś wielkiego!! Muszę Wam powiedzieć, że na stronie skoczmy.pl zostałam bardzo profesjonalnie potraktowana. Po majówce napiszę jak było. Pozdrawiam bardzo gorąco z ciepłego Wrocławia....

33

Weekend majowy-nie każdy ma go wolny-niestety...

34

minga napisał/a:

Ja z moim narzeczonym wybieramy się na .... skoki spadochronowe. Wykupiłam dla niego skok i skusiłam się na skok dla siebie smile Czuję, że to będzie coś wielkiego!! Muszę Wam powiedzieć, że na stronie skoczmy.pl zostałam bardzo profesjonalnie potraktowana. Po majówce napiszę jak było. Pozdrawiam bardzo gorąco z ciepłego Wrocławia....

Minga, a jaki jest koszt takiego skoku we dwoje?
Też bym chciała spróbować wink

35

chodzi Ci o skok tandemowy,wiec koszt takiego skoku kosztuje ok 600zl plus jak ktos chce filmowanie tego skoku to koszt 200zl.

wink:)

36

robaczek - a Ty miałaś już takie skoki za sobą?
Jeśli tak, to jak wrażenia big_smile?
Strasznie mnie do tego ciągnie, ale troszkę się boję...

37

Moi rodzice wyjeżdżają na cały tydzień.
Tata będzie miał operację, 3mam za niego kciuki.
Niedaleko mam babcię i będę u niej się żywić.
Myślę, że skorzystam z okazji i zrobię sobie z moimi najlepszymi koleżankami jakąś popijawę i babski wieczór smile Na pewno pojedziemy rowerami odwiedzić kolegę na wiosce.

38

wow zazdroszcze odwagi... skok spadochronem.... bomba smile mnie to bardzo kreci ale mysle ze w zyciu bym sie nie odwazyla... mmmm ale by bylo super... zazdroszcze !!! opowiedz jak bylo koniecznie smile a oboje bedziecie razem czy kazde z was na osobnym spadochronie? jak to jest wogole? fajnie zrobic cos tak szalonego i to ze swoim facetem ... moze kiedys tez sie odważe smile

39

Co tu duzo mowic,spora dawka adrenaliny...oj spora:)
na poczatku masz wrazenie ( jak jeszcze spadochron sie nie otworzyl) ze to trwa baaaaaaaaaaardzo dlugo.potem jak juz sie otworzy widzisz ze nagle caly swiat jest u podloza twych stop,a ty ( nie zawsze tak sie dzieje) widzisz piekny widok morza chmur...cos pieknego...czujesz sie jak wolny ptak.
jest jednal pare ALE,
1.skoki zarowono te tandemowe i te zwykle nie naleza do tanich,a wiadomo jak jest z adrenalina,uzaleznia.
2.nie mozna miec jakis tam powaznych chorob serca,waga nie powinna przekraczac 100kgi wzrost wyzej 140cm,epilepsja
i jeszcze cos w tym sporcie extremalnym tandem jest najbezpieczniejsza forma skoku,dla pasazera ma byc tylko czysta przyjemnoscia,wszystko jest ze tak powiem pod kontrola instruktora.
smile:) super sprawa!!!!!!!!!!!!! wrazenia sa zawsze takie same,cos pieknego....:D:D

40

Jak tam dziewczyny? Plany majówkowe wypaliły?
Jak się bawiłyście?
Ja byłam 4 dni nad jeziorkiem ze znajomymi i było świetnie smile
Pogoda dopisała, towarzystwo również, tyle było pomysłów na spędzanie czas, że aż sie troszkę zmęczyliśmy big_smile
Za to ryb zero big_smile złowiliśmy wspólnie ponad 30, ale niestety jeden kolega był troszkę "zmęczony" wink
i nie zauważył siatki z rybami w wodzie na pomoście i przez przypadek zwalił ją do wody...choć 2 osoby  rzuciły się po tą siatkę, niestety rybom udało się zwiać razem z nią big_smile hehheee....

Posty [ 41 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Plany na majówkę :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024