Co wybrać: papiloty czy wałki czy.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Co wybrać: papiloty czy wałki czy....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez elody (2012-09-27 20:38:51)

Temat: Co wybrać: papiloty czy wałki czy....

Jak w temacie: co według was najlepsze do włosów kręconych żeby podkreślić ich skręt?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co wybrać: papiloty czy wałki czy....

Moim zdaniem lepsze są wałki. Możesz wybrać wielkość skrętu loków. Z papilotami jest więcej roboty. Ja jak chcę loki to używam gorących wałków. Moim zdaniem dają najlepszy efekt i nie trzeba długo czekać. 15 minut i loki gotowe

3

Też myślę, że lepsze wałki. Papiloty dość mocno skręcają włoski i nie zawsze ładnie to wygląda. smile

4

Papiloty łatwiej nałożyć, a loki które potem wychodzą są mniejsze i mocno poskręcane- efekt baranka. Przy wałkach można uzyskać znacznie ładniejszy efekt, ale poprawne nałożenie włosów na wałki nie należy do najprostszych czynności.

5

I ja jestem zdania że wałki, moja mama pamiętam kiedyś kiedyś chciała się na imprezę wyszykować więc założyła papiloty i co? Spóźnili się na imprezę bo jak mam ściągnęła je to zaraz głowę myła suszyła i układała takiego baranka miała big_smile

6

I ja jestem takiego zdania, że wałki są lepsze od papilotów. Nakręcając włosy na papiloty, nie dość że dłużej trzeba je suszyć, to i loki wychodzą (nazwijmy to...) nierówne wink Tak jak pisały koleżanki, jest to taki baranek. Po wałkach wychodzą loki bardziej "eleganckie", równo skręcone.

7

ja rowniez polecam walki, papiloty brzydki skret robia- taki "polamany".

8

Ja nie wiem co mam robic ze swoimi wlosami??mam dlugie ale bardzo cienkie.Nie wiem jak sie czesac caly czs mam zwiniete w slimaka.Jak mam rozpuszczone to mi przeszkadzaja.Nie chce tez obcinac.co mam zrobic zeby byly gesciejsze?

9

Ja musze sprobowac z walkami, tylko musze kupic jakies dobre.. (zeby za bardzo wlosow nie 'targaly') bo podabaja mi sie ostatnio krecone wlosy ale po palilotach mam istnego baranka, a wolalabym miec po prostu ladny skret.

10

ja używam tylko papilotów i to ze względy na wygodę. niestety wałki, jakie by nie były nie są dla mnie wygodne

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Co wybrać: papiloty czy wałki czy....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024