Moderatora proszę o przeniesienie w odpowiedni dział
Witam . Potrzebuje od Was pomocy mam nadzieję ,że mi pomożecie.
Mam problem z była dziewczyną spodziewam się dziecka byłą bo niestety już się to skończyło niestety za szybko .
Matka dziecka będzie próbowała utrudnić mi kontakty z dzieckiem i będzie mi robić pod górkę bym najlepiej dla Niej nie widywał się z dzieckiem z określonych dla Niej powodów. Ja będę chciał o to dizecko walczyć i alimenty też chcę płacić . Nie jestem typem faceta który chce się wymigać bo decyzja o dziecku była świadoma. No ale do tego by móc walczyć potrzebuję WAS . Jestem tutaj świeżakiem ale uwierzcie mi dziecko urodzi się między 10-16 lutym nie wiem co się urodzi gdyż matka dziecka zmieniła nr telefonu jedyne co wiem to od koleżanek co mają z nią kontakt a ja już na prawde psychicznie nie wytrzymuję ( . Chciałbym byście pomogli mi uzyskać prawa do ustalenia ojcostwa . Najlepiej wszystko od A do Z co muszę zrobić jakie dać dowody itp . POMÓŻCIE PROSZĘ .. Jesli bedziecie chcieli wiecej szczegolow dlaczego juz nie jestesmy razem i dlaczego ona mi utrudnia wszsytko to wam to napisze