Bolesna Miłość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Bolesna Miłość

Witam Drogie Czytelniczki!Jestem w kompletnym dołku:(Otóż w maju rozstałam się z chłopakiem tak naprawdę od stycznia do tego maja nie byliśmy taką parą ponieważ się nie mogłam zdecydować.Chodziło tu o pare oszustw faceta,lecz bardzo go kochałam.3tygodnie po rozstaniu widziałam go z dziewczyną co bardzo zabolało:( Napisałam mu wszystkie wyżuty ale on napisał że to ja go olałam a on w niej zakochał sie przypadkowo.Następnie przez wakacje troszke o nim zapomniałam.Ale nie trwało to długo od końca sierpnia piszemy tak wyrywkowo.Napisał mi że troche żałuje że nie jesteśmy już razem i że jak będzie już sam to chciałby spróbować.Wczoraj widziałam go u niego w mieście jak jechał z dziewczyną.Wtedy myślałam że sie popłacze.Kocham Go bardzo i bardzo za nim tęsknie ale nie wiem jak go odzyskać.Tym bardziej że nie jest to dziewczyna dla niego.Ona jest nooo kur*ą i wie o tym całe miasto w dodatku jest ćpunką.Wiem,że czasem sie kłócą i on mi napisał że jak go ona wkurzy to przyjedzie do mnie.Bardzo chciałabym Go zobaczyć,nocami płaczę.Do szkoły nie chce sie mi chodzić.Nie wiem co robić.Jestem strasznieee zazdrosna...To wszystko ciągnie sie od listopada ubiegłego roku.Do grudnia dokładnie 22 byliśmy razem on zerwał.Później od stycznia chciał wrócić i tylko się przyjaźniliśmy ale nazwaliśmy to naszym związkiem.Do tego czasu nie moge zapomnieć.Co zrobić starać się bo jak dla mnie to jest prawdziwa miłość jeśli kocham go mimo jego oszustw?Czy starać się zapomnieć ? Czy umówić się z nim (chociaż będzie ciężko) i porozmawiać?Myślę że on nie wie o swojej dziewczynie tych rzeczy..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bolesna Miłość

Twoje uczucia to jedna strona medalu.
Z drugiej strony - jego.

Jeżeli mówi Ci, że jak go dziewczyna wkurzy to przyjdzie do Ciebie to czy Tobie to odpowiada?
Odpowiada Ci być tą "w odwodzie"? Kołem zapasowym?

Piszesz, że on wielu rzeczy o tej dziewczynie nie wie. Skoro wie o tym "całe miasto" to raczej on też. Jeżeli mimo tego z nią jest to chyba świadczy, że chce z nią być.

Ja spróbowałabym zapomnieć. Tak, wiem, że to trudne. W Twojej sytuacji wydaje się to najlepszym wyjściem.
Zajmij się szkołą - to dla Ciebie ważniejsze. Naprawdę. Dziś pracujesz na swoją przyszłość. O chłopaku kiedyś zapomnisz, a możesz żałować straconej szansy na własny rozwój.
Nie kontaktuj się z nim. To ułatwia przejście tego etapu.

Nie wiem ile masz lat, ale skoro chodzisz do szkoły, to jesteś jeszcze bardzo młoda. To nie jest wyrzut, tylko podstawa do twierdzenia, że dopiero zaczynasz życie. Wszystko przed Tobą. Także inne, być może nieszczęsliwe miłości. Ale też szansa na szczęśliwą miłość.

3

Doszlam do wniosku że to nie ma sensu takie proszenie sie.Napisałam mu co myślę że nie chce być tym kołem.Sms był bardzo długi,napisałam wszystko co siedziało mi w sercu i o dziewczynie jego też.Niestety nie odpisał ale troche lepiej mi sie zrobiło,lżej.Niestety szkoda mi go teraz jest .

4

Pati.raj lepiej znajdź sobie kogoś innego. Najlepszym lekarstwem na faceta jest nowy facet.

5

Mam taka naprawdę faceta z którym jestem i się spotykam.Ale jak sie dowiedziałam o nim jaką on ma dziewczyne to sie aż zdenerwowałam i troche smutno sie zrobiło.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024