Czy ja go tak pokocham ??????? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ja go tak pokocham ???????

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Czy ja go tak pokocham ???????

Heyka smile Jestem tutaj nowa...mam nadzieje że znajdzie sie ktos kto coś napisze..
Mam problem...a raczej metlik...Rok temu przez przypadek poznalam fajnego faceta...Pan M. 30 lat, a ja 23 lata... facet który mysli powaznie juz o zyciu, chce sie jak najszybciej ustatkowac....Gdy poraz pierwszy mnie zobaczył, to jak on to powiedział " stracił glowe'...Przez ten czas nigdy nikt o mnie tak nie "walczyl " tak jak on...nikt nie troszczył sie tak jak on... Codziennie dzwonił, rozmawialismy ze soba o wszystkim....Gdy opowiadałam o nim znajomym, to sie dziwili że nie chce go...Byl u mnie na sylwka, byl sex i bylo cudownie....gdy poraz pierwszy go zobaczylam , to nie bylo jakies chemiii...Ma pieniadze, ma wszystko...przez ten rok poznałam go na tyle, żeby miec wyrobione jakies zdanie...Bylam u niego,rozmawialam z jego mama, która jest chora i on teraz sie nia opiekuje a zarazem calym domem zajmuje....Moi rodzice tez go poznali i zalezalo im na tym zebym z nim byla...a ja ?? Wiem jedno nikt nigdy nie bedzie mnie tak kochal jak on...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy ja go tak pokocham ???????

A skąd my mamy wiedzieć czy go pokochasz?!

3

Sama musisz znać odpowiedź. Nikt za Ciebie nie zdecyduje czy Go pokochasz. A co jeśli się z nim zwiążesz bez miłości, a za np. 2 lata stanie na Twojej drodze mężczyzna którego pokochasz ? Musisz się dobrze nad tym zastanowić smile

Pozdrawiam i życzę powodzenia smile

4

Sama musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie, ale nie wiąż się bez miłości wink

5

Cześć!
Wszystko zależy w głównej mierze od Twojego charakteru oraz podejścia do życia. Możesz oczywiście spróbować być z tą osobą z rozsądku, bo pełno jest takich związków (w głównej mierze z bonusem - dziewczyna z dzieckiem), gdzie kobiecie głównie zależy na stabilizacji, bezpieczeństwie i oddaniu partnera. Możesz również w tym związku przeczekać na swoją prawdziwą miłość. Nie można każdego traktować jakby był z waty, trudne chwile potrafią dobrze ukształtować charakter człowieka oraz wiele nauczyć. Powodzenia życzę, nie tylko Ty masz takie problemy, więc za dużo się nie przejmuj. Dziś Ty, jutro kto inny Ciebie:) I tak w kółko.

6

jakie to ma znaczenie czy ma kase , czy sie o CIebie troszczy , dzwoni i rozmawia , kobiety czasami wybierają tych przez ktorych sa bije i olewane. Mysle ze skoro jeszcze tego nie wiesz to juz po ptokach. Cos w tym jest ze jego zachowanie wcale na Ciebie nie działa.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ja go tak pokocham ???????

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024