Heyka
Jestem tutaj nowa...mam nadzieje że znajdzie sie ktos kto coś napisze..
Mam problem...a raczej metlik...Rok temu przez przypadek poznalam fajnego faceta...Pan M. 30 lat, a ja 23 lata... facet który mysli powaznie juz o zyciu, chce sie jak najszybciej ustatkowac....Gdy poraz pierwszy mnie zobaczył, to jak on to powiedział " stracił glowe'...Przez ten czas nigdy nikt o mnie tak nie "walczyl " tak jak on...nikt nie troszczył sie tak jak on... Codziennie dzwonił, rozmawialismy ze soba o wszystkim....Gdy opowiadałam o nim znajomym, to sie dziwili że nie chce go...Byl u mnie na sylwka, byl sex i bylo cudownie....gdy poraz pierwszy go zobaczylam , to nie bylo jakies chemiii...Ma pieniadze, ma wszystko...przez ten rok poznałam go na tyle, żeby miec wyrobione jakies zdanie...Bylam u niego,rozmawialam z jego mama, która jest chora i on teraz sie nia opiekuje a zarazem calym domem zajmuje....Moi rodzice tez go poznali i zalezalo im na tym zebym z nim byla...a ja ?? Wiem jedno nikt nigdy nie bedzie mnie tak kochal jak on...
A skąd my mamy wiedzieć czy go pokochasz?!
Sama musisz znać odpowiedź. Nikt za Ciebie nie zdecyduje czy Go pokochasz. A co jeśli się z nim zwiążesz bez miłości, a za np. 2 lata stanie na Twojej drodze mężczyzna którego pokochasz ? Musisz się dobrze nad tym zastanowić ![]()
Pozdrawiam i życzę powodzenia ![]()
Sama musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie, ale nie wiąż się bez miłości ![]()
Cześć!
Wszystko zależy w głównej mierze od Twojego charakteru oraz podejścia do życia. Możesz oczywiście spróbować być z tą osobą z rozsądku, bo pełno jest takich związków (w głównej mierze z bonusem - dziewczyna z dzieckiem), gdzie kobiecie głównie zależy na stabilizacji, bezpieczeństwie i oddaniu partnera. Możesz również w tym związku przeczekać na swoją prawdziwą miłość. Nie można każdego traktować jakby był z waty, trudne chwile potrafią dobrze ukształtować charakter człowieka oraz wiele nauczyć. Powodzenia życzę, nie tylko Ty masz takie problemy, więc za dużo się nie przejmuj. Dziś Ty, jutro kto inny Ciebie:) I tak w kółko.
jakie to ma znaczenie czy ma kase , czy sie o CIebie troszczy , dzwoni i rozmawia , kobiety czasami wybierają tych przez ktorych sa bije i olewane. Mysle ze skoro jeszcze tego nie wiesz to juz po ptokach. Cos w tym jest ze jego zachowanie wcale na Ciebie nie działa.