co to jest? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » co to jest?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: co to jest?

Witajcie,

nie wiem co się dzieje i jestem przerażona,byłam wczoraj u ginekologa w sprawie moich ciągłych nawrotów infekcji pochwy, ponad 2 lata się z nimi męczę, ostatnio też dostałam zapalenie jajników,od czasu wyleczenia tego zapalenia co jakiś czas boli mnie podbrzusze, ciągle męczy mnie zapalenie pęcherza i tak w kółko, ale do czego zmierzam, podczas wizyty moja gin badała mnie na fotelu,powiedziała, że nie mam upławów, a może podbrzusze boli mnie od pęcherza,że to nie jajniki...dzisiaj rano po tym wczorajszym badaniu zauważyłam lekko krwawy śluz na majtkach, nie dawno też byłam w toalecie i zamiast śluzu miałam taką galaretę, ciągnącą się z krwią...wystraszyłam się, nie mam pojęcia co to jest?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co to jest?

jeśli to pęcherz to idź do urologa, nikt Cię niestety nie zdiagnozuje na forum. może to jakieś przewlekłe zapalenie pęcherza, może kamienie... im szybciej pójdziesz do lekarza tym lepiej dla Ciebie

3

dzisiaj już nie pójdę, byłam wczoraj i nic mi to nie dało:(ale dziękuję za wypowiedź.

4

Powiem Ci ze ja mam to samo;/ moze tak bardzo podbrzusze mnie nie boli ale cos tam czuje - pewnie pecherz...
A nie bierzesz tabletek anty?

A ten sluz z krwią...hmm tak bez powodu? Ja tak miałam po stosunku;/ i to chyba bylo właśnie związane z infekcją;/

5 Ostatnio edytowany przez Martusia88 (2012-09-21 14:30:52)

wiesz co ja brałam tabletki antykoncepcyjne,ale odstawiłam je 2 września...tzn. wzięłam jedną tabletkę w sobotę z nowego blistra i odstawiłam,potem miałam lekkie plamienie, podejrzewam, że po odstawieniu,a teraz coś takiego, na miesiączkę to za wcześnie:(może to jakaś infekcja,ale nigdy tak nie miałam, martwię się bardzo.

6

taki śluz z krwią bez powodu (tzn nie wiadomo skąd) to jest dziwne... A kiedy miałas ostatnio usg przezpochwowe? Wiesz... zwykle badanie ginekologiczne może wszystkiego nie wykazać. Ale moze to jest z powodu tych infekcji...
Tak bardzo sie nie przejmuj ale nie lekceważ.

7

oj już dawno nie miałam takiego usg..naprawdę dziwnie to wszystko wygląda...dziękuję Ci za radę.

8 Ostatnio edytowany przez adeline (2012-09-22 18:05:58)

Autorko, mialam cos innego na mysli. Nie chodzi mi o to, ze nie warto pytac na forum tylko chodzilo mi o to, ze musisz isc do specjalisty. Moze te bole to kolka nerkowa i masz kamienie? a co wychodzi Ci w badaniu moczu? lekarz powinien zlecic Ci usg jamy brzusznej. denerwuje mnie takie opieszalosc lekarzy, czesc zycia spedzilam w szpitalach i niestety wiem co to zbywanie pacjenta. juz wiesz chociaz w ktorym kierunku isc...  skoro nie drogi rodne to uklad moczowy. do urologa sa chyba gigantyczne kolejki wiem bo moj dziadek chodzi i czeka wiele tygodni, mimo to powinnas jak najszybciej sie zapisac. Jesli dobrze sie orientuje to w ramach NFZ trzeba miec od internisty skierowanie do urologa.

Przepraszam za brak polskich znakow.

9

adeline napisał/a:

Autorko, mialam cos innego na mysli. Nie chodzi mi o to, ze nie warto pytac na forum tylko chodzilo mi o to, ze musisz isc do specjalisty. Moze te bole to kolka nerkowa i masz kamienie? a co wychodzi Ci w badaniu moczu? lekarz powinien zlecic Ci usg jamy brzusznej. denerwuje mnie takie opieszalosc lekarzy, czesc zycia spedzilam w szpitalach i niestety wiem co to zbywanie pacjenta. juz wiesz chociaz w ktorym kierunku isc...  skoro nie drogi rodne to uklad moczowy. do urologa sa chyba gigantyczne kolejki wiem bo moj dziadek chodzi i czeka wiele tygodni, mimo to powinnas jak najszybciej sie zapisac. Jesli dobrze sie orientuje to w ramach NFZ trzeba miec od internisty skierowanie do urologa.

Przepraszam za brak polskich znakow.

dziękuję Ci za wypowiedź, byłam u ginekologa i nawet żadnych badań mi nie zrobił, muszę iść i sama prywatnie wykonać badania, miałam badanie moczu ogólne i wyszło, że mam nieliczne bakterie, czyli nie najgorzej, masz rację, że ciężko się dostać do lekarza i jeszcze nie każdy chce pomóc..

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » co to jest?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024