słabo przed orgazmem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » słabo przed orgazmem?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez ffatale6 (2012-09-19 20:15:04)

Temat: słabo przed orgazmem?

Hej mam mały problem który mnie trochę niepokoi. Zaczęliśmy uprawiać z chłopakiem seks oralny. Zazwyczaj było tak że ja wolałam jego zadowalać bo się trochę stresowałam ale ostatnio role sie odwróciły. No i za pierwszym razem bardzo mi sie podobało byłam podniecona ale potem był jakiś przełom i podniecenie zaczęło spadać, trochę zrobiło mi się nieprzyjemnie "sucho"  a kilka minut potem zupełnie straciłam na to ochote i chciałam żeby przerwał. Potem strasznie zachciało mi się spać mimo że nie była to późna pora. On się strasznie zmartwił, że nie przeżylam orgazmu bo pragnął żebym tez tego doświadczyła i żeby wszystko było idealnie, chociaż mu tłumaczyłam (jak mi się wydawało) że nie wszystkie kobiety przeżywają orgazm za pierwszym razem. No i było by wszystko ok gdyby nie ostatni raz. Wtedy też byłam podniecona i było wszystko dobrze i miło, ale po kilku minutach zrobiło mi się troszkę słabo, zaczeły mi drżeć usta, zrobiły się takie ociężałe i twarde i do tego lekko drżały mi powieki. Nie wiem czy jest coś nie tak czy może to zwiastuje orgazm czy co, chociaż nie nazwałabym tego za najprzyjemniejsze uczucie, wręcz przeciwnie, kiedy zaczęło mi to dolegać to wszystko znowu "opadło". Troche mnie to zmartwiło tym bardziej że on to robi na prawdę wspaniale i myślę że to nie chodzi o tego technikę chociaż nie wykluczam tego bo nie mam pojęcia o co chodzi. Czy to jest normalne? sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: słabo przed orgazmem?

A czy kiedykolwiek przeżyłaś orgazm?

3

to był orgazm

4 Ostatnio edytowany przez ffatale6 (2012-09-19 22:16:21)

yoghurt007 napisał/a:

A czy kiedykolwiek przeżyłaś orgazm?

nie, kiedy było blisko tak się własnie czułam.

5

janka_2 napisał/a:

to był orgazm

Dlatego zadałem swoje pytanie.

ffatale6 - z opisu to właśnie miałaś orgazm, tylko twój organizm jeszcze się nie nauczył go prawidłowo odczuwać. Z czasem będzie tylko lepiej i lepiej smile

6

ffatale6 napisał/a:

Wtedy też byłam podniecona i było wszystko dobrze i miło, ale po kilku minutach zrobiło mi się troszkę słabo, zaczeły mi drżeć usta, zrobiły się takie ociężałe i twarde i do tego lekko drżały mi powieki. Nie wiem czy jest coś nie tak czy może to zwiastuje orgazm czy co, chociaż nie nazwałabym tego za najprzyjemniejsze uczucie, wręcz przeciwnie (..)

Tez tak mialam kilka razy. Takie mrowienie ust i zawroty glowy? To nie jest orgazm (jeszcze). Nie wiem nawet czy moge powiedziec, ze to przedorgazm. Mam tak jak jestem mega podniecona, ale wszystko strasznie dlugo sie przeciaga.. Czyli nie przy kazdym seksie tylko naprawde przy dluuugich maratonach.

7

loveaellie napisał/a:

Tez tak mialam kilka razy. Takie mrowienie ust i zawroty glowy? To nie jest orgazm (jeszcze). Nie wiem nawet czy moge powiedziec, ze to przedorgazm. Mam tak jak jestem mega podniecona, ale wszystko strasznie dlugo sie przeciaga.. Czyli nie przy kazdym seksie tylko naprawde przy dluuugich maratonach.

Dokładnie tak, zawroty głowy też miałam. Długo to trwa od tego stanu do osiągnięcia orgazmu? Właśnie ten stan mnie zraził trochę, te zawroty nie były jakos szczególnie fajne, chętnie bym je pominęła w drodze do orgazmu. tongue

yoghurt007, Szczerze mówiąc po orgaźmie spodziewałabym się czegoś większego, nie było nawet tego ciepła opisywanego przez większość kobiet...

8

Wiesz co, to zalezy tylko od zdolnosci partnera. To nie jest tak, ze to jest zwiazane z orgazmem, wg mnie bardziej po prostu z podnieceniem, ktoro sie dlugo utrzymuje. Nie wiem, moze krew za szybko krazy, albo serce za szybko bije? Ja zawsze strasznie gleboko i szybko oddycham - moze to jakas hiperwentylacja big_smile Ale jesli juz wlasnie do tego dojdzie, ze mi sie robi slabo, to o ile moj chlopak szybko sie nie postara - tez powoli "to" trace. Zaczynam skupiac sie na tym ze widze gwiazdy, zastanawiam sie nad tym, "Hmm, a moze zemdleje? Jejku jak smiesznie mi usta mrowia big_smile!" i orgazm raczej sie oddala tongue

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » słabo przed orgazmem?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024