chorobliwa zazdrość mojego faceta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » chorobliwa zazdrość mojego faceta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: chorobliwa zazdrość mojego faceta

Witam wszystkich obecnych.
Mam powazny problem z moim facetem opowiem Wam moja historie i bardzo prosze o pomoc.

Mam na imie Paulina jestem 24 letnia kobieta kochajacą konie, po dwoch nieudanych zwiazkach postanowilam zajac sie pasja, pomyslalam jesli mezczyzna nie akceptuje mojej pasji nie ma sensu sie wiazać. W styczniu tego roku w mrozny lecz ładny dzień  poznałam w stajni w ktorej pracuje młodszego o 2 lata ode mnie Mateusza. Na poczatku nie przyszlo mi do  głowy ze moze cos miedzy nami być, Mateusz był czułym wesołym człowiekiem jezdzilismy razem konno całe dnie rozmawialismy na temat wspolnej pasji. Po pewnym czasie cos zaczeło iskrzyć miedzy nami, bałam sie ze znow zostane zraniona ale on zabiegał o mnie przywozil kwiaty przy kazdym spotkaniu zasypywal mnie milymi slowami. zaczełam myslec ze chyba nie ma lepszego faceta na swiecie , przeciez kocha konie tak jak ja  itd.
Po trzech miesiacach zostalismy para było nam cudownie az wkoncu cos peklo. Mateusz zaczał byc zazdrosny o wszystko o to z kim rozmawiam zaczal sprawdzac moj telefon.byl zazdrosny nawet o konie ktore przytulam stal sie nie do zniesienia, coraz czesciej dochodzilo do klutni niekiedy do rekoczynow. nie moglam zrozumiec dlaczego taki jest, dlaczego tak mnie traktuje skoro tak bardzo mnie kocha. Probowalam odejsc ale gdy do tego dochodzilo przepraszal błagał o powrot ze juz nigdy wiecej takie zachowanie nie bedzie miało miejsca...
Wybaczyłam ale nic sie nie zmienilo tym bardziej ze zaszłam w ciąże. pierwszy miesiac dbał o mnie na chwile sie zmienil. teraz nie moge sie od niego uwolnic kontroluje mnie na kazdym kroku codziennie robi awantury szarpie mnie wyzywa od szmat dziwek ze jestem nic nie warta i musze z nim byc bo jak uciekne i tak mnie znajdzie i wtedy pozaluje...:( Jestem tak znerwicowana boje sie co bedzie jak urodze dziecko chce odejsc ale nie wiem jak stracilam prace przez jego sceny zazdrosci i awantury. Czy ktos moze mi pomoc?  Strasznie sie boje ze dojdzie do tragedi a w najgorszym wypadku stanie sie krzywda mojemu dziecku kiedy wpadnie w szał i nic go n ie powstrzyma. sad((

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: chorobliwa zazdrość mojego faceta

Ale w czym Ci pomóc?

Bo po tym co napisałaś to chyba nie ma wątpliwości, że musisz odejść. Natychmiast.

3

Problem w tym ze on wie gdzie mieszkaja moi rodzice rodzenstwo, wiec gdzie uciekac? Do tego jeszcze grozi ze jak go zostawie skonczy ze swoim zyciem.

Nie chce mieć go na sumieniu. sad Okropna sytuacja.

4

Ale przestań. Nie bądź naiwna. Z takimi to trzeba ostro. To że grozi, że się zabije to tylko czysty szantaż. Nie martw się, nie zabije się, a nawet gdyby to nie będzie to twoja wina tylko jego problemów psychicznych. A jak z nim zostaniesz to prędzej czy później to Ciebie może zabić.

Co z tego, że wie gdzie mieszkają Twoi rodzice. Czy Oni wiedzą jaki on jest? Dziewczyno raz, drugi, trzeci wezwiesz policję. Złożysz zawiadomienie o stalkingu, wystąpisz o zakaz zbliżania się i się gówniarz spamięta.

Co on sobie wyobraża?!

Dałaś się zastraszyć, zniewolić i myślisz, że będzie lepiej. Nie kochana. Będzie tylko gorzej....

Ale zrobisz jak uważasz

5

Paulino 6934umnie jest podobnie tęż mnie zastraszał tyle lat i dalej to robi że jak odejdę to zrobi porządek i wiem na co go stać bo on mnie kocha na zabój tak mówi ale ja też nie mogę się cały czas obwiniać jak coś sobie zrobi i nie będziesz miała go na sumieniu uwierz mi .my im nie każemy tego robić jeżeli mają taką psychikę to już ich problem nie nasz.mój też powiedział że albo rzucę szkołę albo rozwód i rzuciłam dla niego kiedyś i co z tego mam to najgorszy błąd w moim życiu teraz jestem młoda i nie mam ani wykształcenia ani pracy .a on dalej mi wszystkiego zabrania pracy malowania się ubierania jak raz ustąpisz dla świętego spokoju bu nie było kłotni to będzie tak całe życie u mnie tak jest i bardzo cierpię z tego powodu.

6

I ja bylam w takiej sytuacji, ze chlopak mowil mi że ze soba skonczy, więc znam ten dylemat. Ale pomyśl, czy jesli bys z nim po tym zostala i on by Cię dalej tak traktował, to nie byłby to jakby koniec Twojego życia?

7

Paulina6934 napisał/a:

Problem w tym ze on wie gdzie mieszkaja moi rodzice rodzenstwo, wiec gdzie uciekac? Do tego jeszcze grozi ze jak go zostawie skonczy ze swoim zyciem.

Lepiej niech skończy ze sobą, niż z tobą i Twoim dzieckiem. Jak Cię będzie nękał, to zgłoś to na policję. Facet jest chory i nie zasługuje na żadną litość z Twojej strony. Już raz mu zaufałaś i jak sama widzisz do niczego dobrego to nie zmierza.

8

Paulina6934 napisał/a:

Do tego jeszcze grozi ze jak go zostawie skonczy ze swoim zyciem.

No to niech skończy z sobą. Nie będziesz go mieć na sumieniu, bo nikt nie ma prawa ograniczać twojej wolności. To jest zwykły bandytyzm, morderca dusz.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » chorobliwa zazdrość mojego faceta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024