Witajcie.
Mam pewien problem o ile można to tak nazwać.
Ostatnio dziwnie dużo jem.
Jestem bardzo szczupłą osobą , ważę z 55 kg i mam 170cm wzrostu.
Zawsze jadłam nieregularnie i poprostu kiedy mi się zachciało.
Od jakiś paru dni potrafię rano się obudzić poprostu bo jestem głodna.
Za chwię znowu coś muszę zjeść i tak cały dzień...
Nie wiem czy powinnam się cieszyć,że wkońcu przytyję(może) czy martwić,że coś ze mną nie tak.
Miał już ktoś tak?
Dodam jeszcze,że chyba jestem przed okresem bo bolą mnie piersi trochę.
Przepraszam jeśli już był taki wątek...
1 2012-09-06 17:04:10 Ostatnio edytowany przez emcedence (2012-09-06 17:09:33)
A może jesteś w ciąży ? ![]()
a jeśli nie, ja czasami miałam wzmożony apetyt przed miesiączką, więc może to się wszystko unormuje po
Albo jeśli można zapytać ile masz lat .?
może to okres dojrzewania, gdzie troszkę przybieramy na wadze ![]()
Nie strasz ciążą ... 20
emcedence mam to samo bo idzie jesień. Jestem pewna, że to przez zmianę pogody/klimatu w moim przypadku. Może u Ciebie jest tak samo?
emcedence mam to samo bo idzie jesień. Jestem pewna, że to przez zmianę pogody/klimatu w moim przypadku. Może u Ciebie jest tak samo?
Mam taka nadzieje ![]()
Naprawdę nie ma powodu do niepokoju. Gdy nie chciało Ci sie jesć, to byłby problem.
Jeżeli taki apetyt bedzie Ci dopisywał przez dłuższy czas, a waga spadnie to udaj sie do lekarza.
Idzie jesień, temperatura spada, nasz organizm broni sie przed zimnem i dobrze by było, szczupłej osobie troche przybrać ciała.
Jestes przed miesiączka to tez powód. Lub w ciazy, to nastepny
![]()
Naprawdę nie ma powodu do niepokoju. Gdy nie chciało Ci sie jesć, to byłby problem.
Jeżeli taki apetyt bedzie Ci dopisywał przez dłuższy czas, a waga spadnie to udaj sie do lekarza.
Idzie jesień, temperatura spada, nasz organizm broni sie przed zimnem i dobrze by było, szczupłej osobie troche przybrać ciała.Jestes przed miesiączka to tez powód. Lub w ciazy, to nastepny
![]()
haha dzieki dzieki ![]()