Witam wszystkich domyślam się że nie w tym wątku powinien być ten temat... ale mam problem właśnie zaprosił mnie kolega na imprezę firmową i nie wiem co mam ubrać... wydaje mi się ze sukienkę bo co by innego?? On nie wie czy garniak założy czy tylko koszule... mam dylemat doradźcie proszę i z góry dziękuje
)
Sukienka zawsze spoko
Mogę Ci powiedzieć jak ja bym się ubrała na taką imprezę, może to Ci w czymś pomoże ![]()
Na pewno bym wdziała ołówkową spódnicę z podwyższanym stanem. Do tego szpile, bardzooo wysokie.
I na górę jakąś luźną bluzkę, którą się włoży do środka tej spódnicy. Słyszałam od wielu męźczyzn, że taki ubiór ich bardzo podnieca, bo nie mają wszystkiego podanego na tacy, taki strój daje do myślenia facetom.
Bo właśnie poprzez takie ubranie tworzy się figura klepsydry. Luźna bluzka daje wrażenie sporego biustu, podwyższony stan podkreśla talię i biodra i subtelnie opina kobiece ciało. ![]()
3 2012-09-05 23:47:30 Ostatnio edytowany przez yoghurt007 (2012-09-05 23:49:30)
A wiesz chociaż gdzie ta impreza firmowa będzie? Zwykła knajpa, restauracja, hotel, a może jakiś plener? I jaki profil firmy?
Bo wiesz, pod hasłem "impreza firmowa" to może być i pub z ogródkiem piwnym i towarzystwo budowlańców i pięciogwiazdkowy hotel i towarzystwo menadżerów/dyrektorów/kierowników. I w jednym i w drugim wypadku ubiór będzie inny.