administracja - magisterskie - co wybrać - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » administracja - magisterskie - co wybrać

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: administracja - magisterskie - co wybrać

Witajcie,
Umieszczam post na tym forum z uwagi na to, że nie wiem co wybrać dalej. Ukończyłam zaocznie Górnośląską Wyższą Szkołę Handlowa w Katowicach, kierunek administracja ( licencjat). I chciałabym iść gdzieś dalej. Problem w tym, że nie do końca wiem co wybrać. Do wyboru mam w Krakowie UJ albo Akademie Krakowską, w Katowicach UŚ a w Sosnowcu Humanitas. Najtańsza z nich to UJ ( 1900 na semestr) ale tam nie ma specjalności, wszędzie indziej jest specjalność, która mnie osobiście wydaje mi się,że by odpowiadała czyli administracja sądownictwa. Powiedzcie mi jak to jest z tym specjalizacjami? To pic na wodę czy rzeczywiście coś na co warto zwrócić uwagę? Czy ktoś studiuje na którychś z tych uczelni? Co Wy byście wybrali? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam
Aśka

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » administracja - magisterskie - co wybrać

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024