Witam kobiety
. Jestem z moja dziewczyna od 9 miesięcy. W przedostatni tydzień w naszym związku doszło do dość dużego załamania. Bowiem dowiedziałem się (ona sama mi powiedziała), że spotkała się z innym chłopakiem, którego poznała poprzez ogłoszenie na internecie. Pisała z nim ponad 3 tygodnie za moimi plecami i spotkała się jak już pisałem dwa razy/ Jak się o tym dowiedziałem od razu chciałem od niej wyjaśniłem . Ona mnie przeprosiła i dałem jej warunek, że jak jeszcze raz coś takiego zrobi tzn będzie dawać tego typu ogłoszenia, że szuka kolegi albo bd pisać z innymi to z nami koniec. Dziś sie dowiedziałem, że nadal z nim pisze sms. Ja jestem cały dzień w pracy nie dam rady z nia pisać. Rano mi pisze, że tęskni za mną, za wakacjami razem, a jak jej mowie dlaczego nie dotrzymuje obietnicy to nie chce ze mną gadać i chce zrywać. Pomocy co mam zrobić z tym fantem ? Dzięki za wszystkie rady ![]()
1 2012-09-04 21:46:40 Ostatnio edytowany przez zazdrosny (2012-09-04 21:58:51)
Zerwać i nara laska szukaj innego frajera:) proste!
nie rozumiem jej postępowania.... Skoro jest z Tobą to po co szuka nowych znajomości w internecie? Na Twoim miejscu poważnie bym z nią porozmawiała, spytała czy nie może się obejść bez takich ogłoszeń.
Dodam takze ze my tez poznaliśmy sie przez internet. Jak rozmawiałem z nia na ten temat to mowila ze to tylko kolega i ze szuka kogos z kim moze pogadac. Podobnie bylo z nami. Takze bylismy kolegami a skonczylismy razem. Jak dalem jej wybór czy chce byc ze mna czy byc wolną powiedziala ze wybiera ta 2 opcję.
Zerwać i nara laska szukaj innego frajera:) proste!
Otóż to. To naprawdę proste.
Jak dalem jej wybór czy chce byc ze mna czy byc wolną powiedziala ze wybiera ta 2 opcję.
pytasz nas o poradę, a sama udzieliła Ci odpowiedzi ,zerwij.
Dodam takze ze my tez poznaliśmy sie przez internet. Jak rozmawiałem z nia na ten temat to mowila ze to tylko kolega i ze szuka kogos z kim moze pogadac. Podobnie bylo z nami. Takze bylismy kolegami a skonczylismy razem. Jak dalem jej wybór czy chce byc ze mna czy byc wolną powiedziala ze wybiera ta 2 opcję.
Więc dostatecznie dała ci do myślenia w kwestii rozwiązania tego problemu:) "czy chce byc ze mna czy byc wolną powiedziala ze wybiera ta 2 opcję." czyli chce być wolna:) ziom kończ to i jedz dalej z tym życiem a zobaczysz znajdziesz lepsza panne:)
Proponuje zerwanie z tą oszustka. Im szybciej, tym lepiej ![]()