Powoli tracę jedyną przyjaciółkę. Co robić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Powoli tracę jedyną przyjaciółkę. Co robić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Powoli tracę jedyną przyjaciółkę. Co robić?

Przez internet poznałam wspaniałą dziewczynę. Mieszkamy daleko, więc nasz jedyny kontakt to było gg, facebook, sms itd.
"Rozmawiałyśmy" praktycznie codziennie, miałyśmy mnóstwo wspólnych zainteresowań, mówiłyśmy sobie o wszystkim. Pisałyśmy do siebie na zmianę- raz ona, raz ja. Teraz ona zaczęła mnie unikać. Nie pisze, a gdy zrobię to ja, ona odpisuje po 30 min., albo w ogóle. Nie wiem, co się dzieje, po jakimś czasie rozmawiania ona "musi już iść" i na tym się to kończy. Próbowałam nie pisać do niej przez jakiś czas i zobaczyć, co się stanie. Okazało się, że dalej nie szuka ze mną kontaktu. Chciałabym szczerze z nią porozmawiać, ale boję się, że jeszcze pogorszę sprawę.
Być może ja się za bardzo w to wkręciłam, wyobraziłam sobie, że jesteśmy świetnymi przyjaciółkami, a ona może bierze to jako luźną znajomość. W sumie kiedyś brała mnie za przyjaciółkę (tak mówiła), a teraz to sama nie wiem.

Co mam robić? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi, to dla mnie bardzo ważne.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powoli tracę jedyną przyjaciółkę. Co robić?

skoro rozmawiałyście codziennie i twerdzisz że to przyjażn to może koleżanka kogoś poznała? Skoro jesteście przyjaciółkami to chyba powinnaś o tym wiedzieć. A zapytałaś jej dlaczego się nie odzywa, albo dlaczego nie odpisuje? Móże ma dużo zajęć, dużo pracy, nowych znajomych, może nie siedzi już w domu  tak jak wcześniej? Zapytaj ją o to wszystko to będziesz wiedziała, bo takie domysły do niczego nie prowadza

3

Odp: Powoli tracę jedyną przyjaciółkę. Co robić?

Przyjaźnie internetowe zazwyczaj tak się kończą. Może poznała jakąś nową koleżankę z którą się teraz przyjaźni i ma ją bliżej niż Ciebie. Nieuniknione jest też to że ma ogrom obowiązków i brak czasu by do Ciebie pisać.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Powoli tracę jedyną przyjaciółkę. Co robić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024